Jump to content

Intalnirea Porcului Moeciu

alx

Recommended Posts

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bag sama ca nu mai ai rabdare, musiu! Pofta-n cui, ca nu mai e mult, in 10-11 zile suntem in mijlocul ostilitatilor! S-aude ca se pune pe ninsoare si ger, gume de iarna s-aveti! http://wwwa.accuweather.com/world-forecast...day=11&metric=1

Friday, Nov 25

Very cold with snow High: -4° C RealFeel: -14° C

Friday Night: Very cold with snow Low: -11° C RealFeel: -14° C

Saturday, Nov 26

Cloudy with snow possible; very cold High: -4° C RealFeel: -11° C

Saturday Night: Clouds and very cold with flurries possible Low: -11° C RealFeel: -16° C

Sunday, Nov 27

Cloudy and very cold with a chance for flurries High: -4° C RealFeel: -12° C

Sunday Night: Cloudy and very cold Low: -10° C RealFeel: -11° C

Cu parere de rau va anunt ca nu am absolut nici o posibilitate sa ajung, sunt cam multe la mijloc acum, e genul de an greu ce apare odata la 20 de ani la noi dar voi trece si peste astea. Daca vreti am sa va trimit doar cd-urile cu manele de calitate ca sa faceti diferenta, cu prezenta nu pot sa va onorez, sorry.

Distractie placuta si aveti grija cu bautura, adica sa ajunga la toata lumea :P .

mie sincer imi pare rau ca nu vii tu dar trebuie sa recunosc ca lipsa manelelor de calitate ma va marca profund si chiar nu stiu cum imi voi reveni dupa aceasta pierdere incomensurabila... baietzii cu pastilele antistress, imi aduceti si mie vreuna ca deh, numai cu muzica de slaba calitate ca U2, Simple Minds, Cesaria, Mariza, Led Z., Pietre Rostogolitoare si altii asemenea chiar nu stiu cum am sa mai suport viata!

Nu te intrista... te imbat si iti cant io pe trei voci.

Poate apare si zeu, ca am o colectie de cantece si poezii pe gustul lui (d'alea cu "din prinosul...") :) )

Eu sunt Alex din Chitilaaaa

Var cu Pasari-Lati-Lungilaaaa

De manele ma lipseeeesc

Cu greu eu ma potoleeesc

Si astept sa vina iaraaaaa

O ambulanta corespunzatoaraaa

O ambulanta marca Sheviiii

Cu tu-ning pe gaura tzeviiiii

BA, FARA MANELE, hai una acolo doua, dar faqra intoxicatie ca o sa fac stanga-mprejur. Eu sunt anti manele!!! Si beat mort si nu le suport. Daca vreti aduc eu niste muzica de pahar. Gica Petrescu ceva, a?

Hai ca nu pot sa mai astept drumul ala pana la moeciu, de la c-ta, dar din pacate am cauciucuri de vara, o sa trec si peste asta, anul trecut am fost cu montana, nu cred ca poate fi mai rau.

...

PS: Cine zice mai, noi acolo NUMAI manele ascultam :P .Sau s-ar putea sa gresesc, nu mai tin minte din cauza bauturii :drinkers: .

Pai ai uitat de primul gratar de la Bicaz cu Passatul din care se auzeau manele si Leganza ce-l acoperea cu Patricia Kaas???

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...