Jump to content

Intalnirea Porcului Moeciu

alx

Recommended Posts

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sau metoda alx: pocneste-l p-ala care se atinge de masina...

Dar am sa ma amuz la experimentele pe masina lu' Maniaku. daca mai ramane ceva din ea pana maine...

Mic ghid de autoimpacare sufleteasca:

1. Nu ai cum sa pazesti masina 24/24. La un moment dat frigul va deveni atat de nasol incat va trebui sa intri in casa si ... aia e.

2. Nu exista mufa prea mica pentru conector, exista doar ciocane prea mici.

3. Din 2 pini se face unul, din 3 pini se face unul ... si pana la urma se va potrivi si numarul de pini mufa-conector.

> :)

Ca de obicei nu ma bag in discutiile voastre decat pentru a va ura distractie placuta, sa va mearga mancarica si beuturica la sufletel, atmosfera sa va tina de cald si satisfactiile sa fie maxime. Va doresc drum bun, fara evenimente si un timp cat mai frumos la fata locului.

Hev fan !

Duminica dimineata sa speram intre 10 si 11 o sa venim si noi sa cunoastem provincia...CT_ZDB,Zmeul cel rau,Vlad,eu si poate RaduERD,pana atunci drum bun si distractie placuta :drinkers: .

Intr-o ora plec si eu la drum, aici s-a oprit ploaia, ramane de vazut daca s-a facut polei, desi ma indoiesc, aseara la 12 erau 7 grade in Galati, sper sa am drum bun si sa nu ma scuture vantul de pe sosea, de cer plumburiu nu cred ca ma voi desparti tot drumul.

Edited by laurentziu83

Si fuse si se duse si intalnirea asta de la Moeciu !Se pare ca-s primul care a ajuns acasa !O fost ok , dar numai intalnirea porcului nu s-a putut numi , ca s-au macat mici la greu !A fost ok , vremea , superba si totul excelent !

Cum sunt obosit las detaliile pe maine!

Am ajuns si eu ... acu' vreo ora. Sper ca mcojo sa fie mai norocos decat mine :D . Dupa ce ne-am despartit la Paleologu am intrat intr-o ceatza de-mi bagam degetele-n ochi. Si a tinut-o asa vreo 120 km. Impresii ... cand o sa vad mai bine tastatura

Edited by george03

Drumul cel mai greu se pare ca l-am avut noi...

Am ajuns cu bine...relatari si impresii ... maine :thumbl:

@george03

P.S. N-ai fost singurul norocos...o ceata de nu se vedea la 1 m in fata am avut si noi...nici n-am mai putut numara km de "ceata"...

Edited by MCojo

Am ajuns si eu de vreo 30 de min...

M-a mancat s-o iau pe la Targoviste si la iesire in loc sa merg inainte spre Titu am facut stanga spre Buftea. Drumul: prost si obositor. In schimb n-a fost aglomerat.

Alte impresii maine.

Ajuns si eu ceva mai devreme...

Din cate stiu eu, au ajuns cu bine si ovidiuc&plus, zeu&himself si pana la buc si ileana&Q10. De laurentiu ne-am despartit pe la ploiesti, sper ca a ajuns si el ok.

Noi am venit prin buftea... foarte misto. un picut stricat drumul pe alocuri dar aproape pustiu.

Fuse bine, asteptam next time!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...