pesteimputit Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 whiskyul care a fost pe masa sambata seara si nimeni nu s-a atins de el... Link to comment
ileana Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 nu fii suparat pesticule...tarani suntem toti la origine..de acolo ni se trage apetitul ptr tuici si palinci Link to comment
Leutzu Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 @alx ai dreptate...grupul de sambata seara...cand nu dormi prea mult cam pierzi notiunea timpului...si cand bei si pe deasupra...cat despre tuica cu red bull...mi-am preparat singur...tuica era pe masa iar restul l-am avut eu. Link to comment
pesteimputit Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 (edited) suparat nu sunt...doar am ramas cu motorina(a se citi whisky) si probabil ca tot voi o sa o terminati ca eu nu beau decat alcool necolorat (a se citi vodka, tequila, tuica, palinca si alte asemenea) cat despre intalnire nu pot spune decat: cand e uamtoarea ? PS ACUM M-AM TREZIT !!!!.... Edited November 28, 2005 by pesteimputit Link to comment
Leutzu Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Bai de revelion se anunta ceva??? Link to comment
george03 Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 whiskyul care a fost pe masa sambata seara si nimeni nu s-a atins de el... Adica eu sambata seara am amestecat degeaba tzuica de doua feluri, gin, bere si putin whisky ??? Asa ca nu plange ... n-a ramas "neatins" Link to comment
pesteimputit Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 eee... nu chiar neatins.. dar partial neatins.. a mai studiat si leutzu nitel Link to comment
claz Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Inca nu am terminat de redactat cronica, ca ne mai aducem aminte detalii picante In schimb a aparut o problema de ordin administrativ. Deoarece banii de avans i-am primit fara nominalizarea deponentilor, si nu s-au exprimat explicit la Moeciu, dupa o munca asidua de cercetare am descoperit ca iulia, george03 si sebian trebuie sa primeasca de la mine cate 500.000 ROL. Banii de avans ai lui @pitic i-am trimis prin @alx. Voi face in asa fel incat cei trei sa-si primeasca banii in cel mai scurt timp. PS: credeam ca nu o sa se prinda si-mi raman pentru avansul de Zafira Link to comment
Lucian79 Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Bai de revelion se anunta ceva??? Vreme rece si zapada din belsug Link to comment
alx Posted November 28, 2005 Author Share Posted November 28, 2005 PS: credeam ca nu o sa se prinda si-mi raman pentru avansul de Zafira care zafira ? Link to comment
george03 Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 ...In schimb a aparut o problema de ordin administrativ. Deoarece banii de avans i-am primit fara nominalizarea deponentilor, si nu s-au exprimat explicit la Moeciu, dupa o munca asidua de cercetare am descoperit ca iulia, george03 si sebian trebuie sa primeasca de la mine cate 500.000 ROL. ... Cred ca pe mine trebuie sa ma scoti din carti (adica nu m-ai identificat bine ). Eu i-am trimis avansul lui ovidiuc si l-am recuperat la Moeciu. In cel mai rau caz trebuie sa-i dai lui ovidiuc ... daca s-au incurcat cumva borcanele !!! Mai sapa !!! Link to comment
claz Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 oops! Atunci cine a dat avansul si nu vrea sa zica? Ar mai fi akaionut sau Obi... Link to comment
MCojo Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 (edited) Pentru restul membrilor care din diferite motive nu au putut ajunge la intalnire iata dragilor cum fuse… la asa-zisa mare intalnire a porcului…. Eu si “mcoaja” mea ne-am prezentat la apel vineri dupa amiaza in jurul orelor 14 la comandamentul de iarna de la Moeciu…pai de ce asa tarzior? de la mare la munte calea-i lungaaaa, in plus am ocolit nitel pe la Valenii de munte, Cheia unde peisajul se confunda cu unul de basm. Zapada proaspat cernuta, stralucea sub razele soarelui care mangaia crestetele muntilor. In Moeciu cabanuta lu’ coana Clinciu tapetata cu lemn, cu “candelabre bizare” semana cu un veritabiul canton silvic insa a fost pe gustul nostru, mai mult decat atat plusul si-a imbogatit “colectia” de idei in amenajari in stil rustic .. desi am fost cazati intr-o vila in apropiere….ne-a placut mult. SEZATOAREA, sala de “consiliu” cea de la etaju’ 2, cu mesele pline cu bucate si beutura si nelipsitele seminte au reusit sa tina pana spre dimineata oamenii la discutii, zbantuiala pe ici pe colo, glumite, jocuri de carti, lailaiala cativa dintre noi parca eram la karaoke… Sambata dupa cafeaua de dimineata am iesit olecuta la plimbarica prin Moeciu ..la pas..scartaia zapada inghetata sub picioare…o parte din membri au ales sa faca o plimbarica pe la castelul Bran si la cetatea Rasnov…iar altii au ramas la cabana epuizati sa mai stice din masini si sa initieze noi membrii dupa o noapte alba. Seara ne-am adunam in jurul gratarului, cu un pahar de gin cu tonic, mai o glumitza, o muzichie si uite asa tot sa petreci… A... era sa uit de bulzul coanei Clinciu care a facut furori….ei na ca sa-mi fac si io acasa, la plecare mi-am luat o roata de cas de-ala afumat …sa nu ma intrebati daca mai am …ca nu raspund..hi hi hi… Speram ca timpul sa curga cat mai repede pana la intalnirea aniversara care va avea loc in februarie-martie 2006… Edited November 28, 2005 by MCojo Link to comment
Maniaku Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Fuse fain la Moeciu, super fain hai sa fac si eu ce a facut Ileana: Ce mi-a placut: Cazarea ieftina Mancarea si mai ieftina Faptul ca am ajuns (zic eu) sa-l cunosc mai bine pe Ovi_Jer si mi-am dat seama ca este un tip foarte fain si foarte calculat(sa nu credeti ca sunt pupincurist, dar omul chiar m-a impresionat in sensul bun al cuvantului ) Plimbarea la Bran alaturi de cativa co-forumisti de cea mai buna calitate+haleala de la Craiasa Muntilor alaturi de aceeasi oameni de calitate Atmosfera in general care a fost foarte relaxata si relaxanta Ce nu mi-a placut:Bulzul Doamnei Clinciu (bleah) Formarea a doua grupuri separate(daca ne-am separat la mancare asta nu inseamna ca trebuie sa ne separam si la distractie ) Ceea ce a patit Wolfman(stie el la ce ma refer!!!) Ca nu a nins Ca nu am avut timp sa stau la taclale cu toata lumea Sorry people!!! Sper sa ne revedem cu bine si la urmatoarea intalnire!!! "> @Ileana Nu inteleg ce-a vrut sa insemne remarca ta?? @Leutzu Stai linistit omule ca nu a fost nici o cearta, a fost doar o neintelegere - vorbeam impreuna si ne intelegeam separat Link to comment
ileana Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 remarca mea s-a legat de faptul ca ne-ai spus vineri seara ca iei medicamente si nu o sa bei..daca am visat sau am incurcat membrii, imi cer scuze...peisajul a fost de vina Link to comment
Maniaku Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 ahh atunci i-mi cer eu scuze!!! intelesesem altceva Link to comment
ileana Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 nu te mai intreb ce, ca cine stie unde ti-au fugit mintile! Link to comment
body Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Azi dimineata cand ma uitai mai atent in parcare , am vazut ca masina mea e cam alba de la sare. Deseara , la spalat cu ea . Ale voastra cum sunt ? Link to comment
Alezz Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 La fel,ca dupa ce mi-am recuperat masina din parcare de la Mitropolie am mers vreo 70 metrii in spatele lui CT_ZDB si avea puntea spate alba ca sa nu mai zic de caroserie sau geamuri. Link to comment
Leutzu Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 A mea este maro...se pare ca tico-ul meu are rude porcine. Link to comment
laurentziu83 Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 A mea este maro...se pare ca tico-ul meu are rude porcine. Si a mea la fel, bine ca eu i-am mai adaugat un drum porcos de Gl-Buc si inapoi ieri de am conservat stratul vechi sub altul nou. Asadar daca porc n-am avut macar ne-am asemanat cu el. Link to comment
ileana Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 si a mea arata ca o scroafa...cred ca n-a fost niciodata asa murdara...vroiam s-o pastraz asa pana joi, sa merg cu ea la intalnire si sa pipaie si cei care nu au fost noroi de Moeciu Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Si ce te opreste? Sau ti-au spalat-o vecinii cu forta? Link to comment
Recommended Posts