Alezz Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Isi ia o amenda de toata frumusetea daca prinde un filtru pe drum . Link to comment
laurentziu83 Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Pai daca te apuci si stergi numarul de fata cu ei nu mai au cum sa-ti dea amenda. Ca doar n-o sa sterg numarul dupa fiecare balta. BTW: ieri dimineata alimentam cu benzina iar taica-miu voia sa stearga parbrizul. "LASA-L ASA !", am racnit eu. Link to comment
Alezz Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Nu e vorba neaparat de numar ci de "estetica" masinii nu stiu la ce articol de legislatie se incadreaza da se plateste scump . Link to comment
Vlad Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 maine o spal ca nu o mai suport asa Link to comment
george03 Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 (edited) Si eu ma chinui sa o spal de ieri ... numa' ca la spalatoria unde merg de obicei e o coadaaaaaaa de parca toti au fost la Moeciu Cred ca ma duc maine inainte de job ... da' tre' sa ma scol mai devreme ... Edited November 29, 2005 by george03 Link to comment
Leutzu Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 O sa o pipaiti pe a mea...la masina ma refer Link to comment
CT_ZDB Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 (edited) Azi spalat "porcul" din dotare... defapt bagat masina in curte si dat cu multa apa chioara sub presiune (aparat de ridicat presiunea, gen cum sunt cele de la spalatorii) Nu am dat cu clabuc pe ea ca duminica o fac iar neagra... dar macar am dat sarea jos de pe ea... am dat mai mult pe sub masina decat pe masina ) Oricum, si-a mai recapatat ceva din culoarea scrisa in talon: alb Casablanca... P.s. Consumul total a fost de 32L... si un total de 470km asa ca a fost exact suma spusa de Alezz ... Tinand cont de categoria drumului abordat si modul de abordare (mers nu tocmai economic) 6.9% pare o.k. Edited November 29, 2005 by CT_ZDB Link to comment
body Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Spalat masina .STOP Curatat sarea de Moeciu .STOP Ramas doar amintirile de Moeciu STOP Link to comment
Alezz Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 ZDBule tura cealalta vin si eu cu masina mea sa vaz daca sare de 5,8%...ti-am mai zis ca avem acelas stil de condus...asta este cam mult 6,9%... Link to comment
alx Posted November 30, 2005 Author Share Posted November 30, 2005 Eu am consumat 4.5%... si eu o spal cu prima ocazie... probabil anul viitor... Link to comment
ovidiuc Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Si eu am consumat...gin,tuica,palinca si bere. Link to comment
Wolfman Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Inseamna c-ai ratat vinul de Bacau... Next time! Link to comment
sebian Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 oops! Atunci cine a dat avansul si nu vrea sa zica?Ar mai fi akaionut sau Obi... Cu RONii pe care i-am dat eu rezolvam noi cumva, clazule...eu "am gresit" directia si de la intrare in Ploiesti am facut dreapta si am ajuns la Cheia, ca fata avea chef de romantisme si singuratate in doi ... si atit de mult i-a placut singuratatea incat a ales sa ramina de una singura incepand de ieri ... f***ing life Link to comment
AL Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 (edited) Dragilor, ma bucur ca ati facut-o lata... Pentru cei care nu stiu, eu fac parte atat dintre membrii DWC cat si dintre cei ai DACIACLUB... Coincidenta (sau nu), fix cu o saptamana inainte de intalnirea voastra a avut loc si o mini-intalnire Daciaclub fix in acelasi loc (vreo 5 membrii plus familiile)... tot la madam Clinciu... cu acea ocazie se pare ca toata colectia mea de CD-uri cu mp3-uri a ramas acolo si... s-a evaporat... de asemenea, tot bulzul a fost si mancarea ce mi-a displacut cel mai mult... pana si noi bucurestenii facem bulzul ala mai bun! Insa atmosfera a fost super ca si in cazul vostru... Ca fapt divers, cand ne-am dus, vineri seara, cativa dintre noi am prins blocajul de pe DN1 de la Sinaia... am facut de la Bucuresti la Moeciu 8:30 ore si am ajuns ... sambata Edited December 2, 2005 by AL Link to comment
ileana Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 aaaaaaaaaaaa...atunci asa se explica lipsa hartiei igienice din toate baile!...voi ati mancat bulz inaintea noastra si n-ati mai lasat nici o bucatica de hartiuta! Link to comment
Leutzu Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 @offtopic sau au mancat bulz cu hartie igienica... Cand am ajuns in bucuresti imi parea rau ca nu am incercat bulz...acum nu mai imi pare rau. Link to comment
MCojo Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Contrar opiiniilor voastre, mie chiar mi-a placut bulzul ala...si chiar as mai manca... Link to comment
sebian Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Erai cumva constipat cand ai ajuns la Moeciu, de ti-a placut?...ca asa s-ar explica... Link to comment
MCojo Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 (edited) @sebian Hehee da de unde stii, m-ai mirosit ??!... Sau s-a transmis asa de tare de la Moeciu la Bucuresti, ca din cate stiu nu ti-am vazut mutrisoara...inca!... > Edited December 8, 2005 by MCojo Link to comment
sebian Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 (edited) Ne vedem acasa sper...o sa incerc sa imi iau concediu incepind cu 20 dec, sa vin sa imi vad parintii, la ctza, asa ca poate aterizez si eu la o intilnire... ...si ontopic: ihi, s-a auzit un urlet de victorie, undeva prin munti, si acum am facut legatura ...aaaa, si nu eram in Bucuresti, eram la cheia in wk ala...am dat explicatii acum o pagina-doua Edited December 9, 2005 by sebian Link to comment
MCojo Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Am citit ca erai la Cheia, de fapt in drum spre Moeciu am trecut si noi pe acolo...dar nu ne-am oprit, tinta a fost Moeciu... Oricum, rusinica ca n-ai trecut macar sa ne vezi la Moeciu, daca tot erai prin apropiere... Link to comment
sebian Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Pai am auzit urletul acela de victorie si mi-a fost teama Link to comment
MCojo Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 (edited) Teama de ce?!....ca nu faci fata probabil la ... si ca sa te amarasc inca o data in privinta bulzului : era singurul remediu de trezire dupa o noapte de ... Dar cei mai multi n-au curajul sa o recunoasca si dau vina pe altceva... Edited December 11, 2005 by MCojo Link to comment
Recommended Posts