Jump to content

Intalnirea Porcului Moeciu

alx

Recommended Posts

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si eu ma chinui sa o spal de ieri ... numa' ca la spalatoria unde merg de obicei e o coadaaaaaaa de parca toti au fost la Moeciu :D

Cred ca ma duc maine inainte de job ... da' tre' sa ma scol mai devreme ...

Edited by george03

Azi spalat "porcul" din dotare... defapt bagat masina in curte si dat cu multa apa chioara sub presiune (aparat de ridicat presiunea, gen cum sunt cele de la spalatorii) Nu am dat cu clabuc pe ea ca duminica o fac iar neagra... dar macar am dat sarea jos de pe ea... am dat mai mult pe sub masina decat pe masina :) )

Oricum, si-a mai recapatat ceva din culoarea scrisa in talon: alb Casablanca...

P.s. Consumul total a fost de 32L... si un total de 470km asa ca a fost exact suma spusa de Alezz ... :D

Tinand cont de categoria drumului abordat si modul de abordare (mers nu tocmai economic) 6.9% pare o.k.

Edited by CT_ZDB
oops! Atunci cine a dat avansul si nu vrea sa zica?

Ar mai fi akaionut sau Obi...

Cu RONii pe care i-am dat eu rezolvam noi cumva, clazule...eu "am gresit" directia si de la intrare in Ploiesti am facut dreapta si am ajuns la Cheia, ca fata avea chef de romantisme si singuratate in doi ... si atit de mult i-a placut singuratatea incat a ales sa ramina de una singura incepand de ieri :( ... f***ing life :mda:

Dragilor, ma bucur ca ati facut-o lata... Pentru cei care nu stiu, eu fac parte atat dintre membrii DWC cat si dintre cei ai DACIACLUB... Coincidenta (sau nu), fix cu o saptamana inainte de intalnirea voastra a avut loc si o mini-intalnire Daciaclub fix in acelasi loc (vreo 5 membrii plus familiile)... tot la madam Clinciu... cu acea ocazie se pare ca toata colectia mea de CD-uri cu mp3-uri a ramas acolo si... s-a evaporat... de asemenea, tot bulzul a fost si mancarea ce mi-a displacut cel mai mult... pana si noi bucurestenii facem bulzul ala mai bun! Insa atmosfera a fost super ca si in cazul vostru... ;)

Ca fapt divers, cand ne-am dus, vineri seara, cativa dintre noi am prins blocajul de pe DN1 de la Sinaia... am facut de la Bucuresti la Moeciu 8:30 ore si am ajuns ... sambata :D

Edited by AL

@sebian

Hehee da de unde stii, m-ai mirosit ??!... =))

Sau s-a transmis asa de tare de la Moeciu la Bucuresti, ca din cate stiu nu ti-am vazut mutrisoara...inca!... > :)

Edited by MCojo

Ne vedem acasa ;) sper...o sa incerc sa imi iau concediu incepind cu 20 dec, sa vin sa imi vad parintii, la ctza, asa ca poate aterizez si eu la o intilnire...

...si ontopic: ihi, s-a auzit un urlet de victorie, undeva prin munti, si acum am facut legatura :D ...aaaa, si nu eram in Bucuresti, eram la cheia in wk ala...am dat explicatii acum o pagina-doua :P

Edited by sebian

Am citit ca erai la Cheia, de fapt in drum spre Moeciu am trecut si noi pe acolo...dar nu ne-am oprit, tinta a fost Moeciu...

Oricum, rusinica ca n-ai trecut macar sa ne vezi la Moeciu, daca tot erai prin apropiere...

Teama de ce?!....ca nu faci fata probabil la :drinkers: ... si ca sa te amarasc inca o data in privinta bulzului : era singurul remediu de trezire dupa o noapte de :heavydrinker: ...

Dar cei mai multi n-au curajul sa o recunoasca si dau vina pe altceva... =))

Edited by MCojo
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...