Jump to content

Intalnirea Porcului Moeciu

alx

Recommended Posts

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bai sunteti durere...da de unde luam borcu'?!...ca golane s-or gasi...vine osirus sau and cu el!

Nu prea te poti baza pe posesorii de logan. Mai ales pe AND. La cat de nehotarat e, tot drumul o sa se gandeasca "ce fac? il mai plimb sau il mananc?"

Putem lua o juma' de caroserie, care sa fi trecut prin analize.

Nu e de joaca... Dupa aia poate interpretam "Bucuroase Salmonelle / In sarmaua mea se-aduna / Am mancat si o friptura / Noapte buna / The End".

Car io porcu daca vin cu passatu'. :redface: da eu ii bag cutitu-n gat, lasati-mi onoarea, daaaaa? :dizzy: sa merg cu ESP-ul cuplat sau nu pe serpentine? =)) asa cum am putut sa car gresie, adezivi si galeti de var merge si un porc.

Edited by laurentziu83

1. Alx + 1(a) de vineri seara: o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi.

2. Wolfman + 1(a) de sambata: o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi.

3. body +1( una )

4. PesteImputit +1(a) de vineri seara: o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi.

hai sa va dau acontul ca acum merg sigur :D

Edited by pesteimputit

nu parlim nimic. aplicam tratament substanta inflamabila pe epiderma grohaitorului viu dand din coada. beut tzuique. dup-aia, alergam animal, prindem, lasat laurentziu bagat gutzit la beregata, beut tzuique. aplicam incizii repetate dar si continue cu instrument despicat. beut tzuique. constatat cauza moarte. beut tzuique. recoltat organ analize biodegradabile cu papil gustativ tratat in prealabil cu tzuique. pus recolta pi gratar. beut tzuique. intors in mod repetat si nu neaparat continuu recolt pi gratar. recuperat bucatile care sar dintr-o parte in alta. beut tzuique. sanctionat laurentziu pt neucidere din culpa cu sentinta definitiva de adus alta sticla tzuique. degustat urmatoarea sticla, asternut impresii pe un bob de orez. recuperat obecte de pe gratar, ingurgitat, beut tzuique... aaah vin.

continuarea in epizdodul aviator.

Eu zic ca ar trebui mutat subiectul la caterinca!! :spumelagura: ..Alo dom' moderatori ce faceti!?!?!

Citat din Ghiote:

2.6 Se interzice şi se sancţionează conform punctului 6.1 introducerea mesajelor care conţin:

(...)

- mesaje ce au scop de a atrage atenţia moderatorilor asupra unor mesaje din forum (aceste notificări se trimit către un moderator sau administrator STRICT PRIN MESAJ PRIVAT)

:D

, alergam animal, prindem, lasat laurentziu bagat gutzit la beregata, beut tzuique. aplicam incizii repetate dar si continue cu instrument despicat. beut tzuique. constatat cauza moarte.

Solicit cantitazi zuplimentari de tzuique pt evorturi de bagat guzit in beregata. :dizzy: Am iezperienza la calarit borcu de cand eram mic, numa ca atunci nu aveam aproape 80 de kile, asa ca nu stiu daca ma tine :mrgreen:

@remix: si de ce tii sa ne anunti? :-? ai o noua achizitie buna cu alea mari si nu vrei sa ne-o arati si noua ca ti-o furam? :) )

Edited by laurentziu83

de obicei se galareste gal. borc nu. de obicei. dar tu poti galari borc dar cine aduce cornul lui pop?

@laur: ce e alea mari si cu ce se masoara?

Edited by alx
Am iezperienza la calarit borcu de cand eram mic, numa ca atunci nu aveam aproape 80 de kile, asa ca nu stiu daca ma tine :mrgreen:

Inseamna ca tie ti se potriveste modelul din a treia poza de pe prima pagina. Pe ala cred ca stai destul de bine. Un fel de Hayabusa =))

post-163-1128086434_thumb.jpg

Edited by akaionut
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...