sebian Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 sau putina paine cu alcool ceva, sa doarma Link to comment
claz Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Bai sunteti durere...da de unde luam borcu'?!...ca golane s-or gasi...vine osirus sau and cu el! Nu prea te poti baza pe posesorii de logan. Mai ales pe AND. La cat de nehotarat e, tot drumul o sa se gandeasca "ce fac? il mai plimb sau il mananc?" Link to comment
tolin Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Nu garati borgul za granita, se gazeste la borgaria din Moeciu, grezgutt-uten tag cu mancaruri fine, de la turijdi. Link to comment
Wolfman Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Mai bine ca-l luam de acolo, tre' sa ne gandim si la un veterinar mai apropiat care sa faca analiza carnii de trichinella... Link to comment
alx Posted September 30, 2005 Author Share Posted September 30, 2005 adique ce, ne shparie pi noi un verme incolacit in za gushen auf der animal? il luam si pi dansul la masa, bre! Link to comment
tolin Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Nu-i nevoie, stiu eu si altii pe cine sa tezdam, daca zgapa, e bun, daca nu, e bine. Asta ca sa nu mai strice si intalnirea asta. Link to comment
claz Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Putem lua o juma' de caroserie, care sa fi trecut prin analize. Nu e de joaca... Dupa aia poate interpretam "Bucuroase Salmonelle / In sarmaua mea se-aduna / Am mancat si o friptura / Noapte buna / The End". Link to comment
Wolfman Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Si unde mai e farmecul daca luam carcasa? Parlitul, tuica de langa foc, etc.? Link to comment
claz Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Gasim noi ceva de incinerat. Putem executa si dansuri tribale in jurul focului, cu tuica-n mana si murmurand "Koli-Bashy! Koli-Bashy!" Link to comment
john Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 adique ce, ne shparie pi noi un verme incolacit in za gushen auf der animal? il luam si pi dansul la masa, bre! <{POST_SNAPBACK}> Chiar asa http://www.idieta.ro/forums/viewtopic.php?...der=asc&start=0 Link to comment
sebian Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 fftopic: Dis iz spam! Link to comment
claz Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Ionut> daca ai de gand sa urmezi sfaturile de acolo, sa stii ca numai aia de la Tok'Ra is buni Link to comment
laurentziu83 Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 (edited) Car io porcu daca vin cu passatu'. da eu ii bag cutitu-n gat, lasati-mi onoarea, daaaaa? sa merg cu ESP-ul cuplat sau nu pe serpentine? asa cum am putut sa car gresie, adezivi si galeti de var merge si un porc. Edited September 30, 2005 by laurentziu83 Link to comment
Florinut Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Propun ca pe drum, pentru cei ce mergem la party, pentru a ne recunoaste, sa purtam pe drum fiecare un accesoriu ca in imagine. Link to comment
pesteimputit Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 (edited) 1. Alx + 1(a) de vineri seara: o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi. 2. Wolfman + 1(a) de sambata: o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi. 3. body +1( una ) 4. PesteImputit +1(a) de vineri seara: o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi. hai sa va dau acontul ca acum merg sigur Edited September 30, 2005 by pesteimputit Link to comment
Satori Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Si unde mai e farmecul daca luam carcasa? Parlitul, tuica de langa foc, etc.? Io zis sa parlim carcasa! Sau carcasele, daca vin... Link to comment
zalmoxis Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Eu zic ca ar trebui mutat subiectul la caterinca!! ..Alo dom' moderatori ce faceti!?!?! Link to comment
alx Posted September 30, 2005 Author Share Posted September 30, 2005 nu parlim nimic. aplicam tratament substanta inflamabila pe epiderma grohaitorului viu dand din coada. beut tzuique. dup-aia, alergam animal, prindem, lasat laurentziu bagat gutzit la beregata, beut tzuique. aplicam incizii repetate dar si continue cu instrument despicat. beut tzuique. constatat cauza moarte. beut tzuique. recoltat organ analize biodegradabile cu papil gustativ tratat in prealabil cu tzuique. pus recolta pi gratar. beut tzuique. intors in mod repetat si nu neaparat continuu recolt pi gratar. recuperat bucatile care sar dintr-o parte in alta. beut tzuique. sanctionat laurentziu pt neucidere din culpa cu sentinta definitiva de adus alta sticla tzuique. degustat urmatoarea sticla, asternut impresii pe un bob de orez. recuperat obecte de pe gratar, ingurgitat, beut tzuique... aaah vin. continuarea in epizdodul aviator. Link to comment
claz Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Eu zic ca ar trebui mutat subiectul la caterinca!! ..Alo dom' moderatori ce faceti!?!?! Citat din Ghiote: 2.6 Se interzice şi se sancţionează conform punctului 6.1 introducerea mesajelor care conţin: (...) - mesaje ce au scop de a atrage atenţia moderatorilor asupra unor mesaje din forum (aceste notificări se trimit către un moderator sau administrator STRICT PRIN MESAJ PRIVAT) Link to comment
alx Posted September 30, 2005 Author Share Posted September 30, 2005 dadadda. FARA ICSCEPTII! Link to comment
remix Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Doresc sa-mi anunt si eu absenta. Pe mine sa nu contati ! Link to comment
laurentziu83 Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 (edited) , alergam animal, prindem, lasat laurentziu bagat gutzit la beregata, beut tzuique. aplicam incizii repetate dar si continue cu instrument despicat. beut tzuique. constatat cauza moarte. <{POST_SNAPBACK}> Solicit cantitazi zuplimentari de tzuique pt evorturi de bagat guzit in beregata. Am iezperienza la calarit borcu de cand eram mic, numa ca atunci nu aveam aproape 80 de kile, asa ca nu stiu daca ma tine @remix: si de ce tii sa ne anunti? ai o noua achizitie buna cu alea mari si nu vrei sa ne-o arati si noua ca ti-o furam? ) Edited September 30, 2005 by laurentziu83 Link to comment
alx Posted September 30, 2005 Author Share Posted September 30, 2005 (edited) de obicei se galareste gal. borc nu. de obicei. dar tu poti galari borc dar cine aduce cornul lui pop? @laur: ce e alea mari si cu ce se masoara? Edited September 30, 2005 by alx Link to comment
laurentziu83 Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 (edited) alea mari contin grasime (sau silicon, dupa caz) si se masoara cu metrul de croitorie. minim 90. acu depinde, de gradele alcoolice din sange, ca poate le vezi de 190 ) Edited September 30, 2005 by laurentziu83 Link to comment
john Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 (edited) Am iezperienza la calarit borcu de cand eram mic, numa ca atunci nu aveam aproape 80 de kile, asa ca nu stiu daca ma tine <{POST_SNAPBACK}> Inseamna ca tie ti se potriveste modelul din a treia poza de pe prima pagina. Pe ala cred ca stai destul de bine. Un fel de Hayabusa Edited September 30, 2005 by akaionut Link to comment
Recommended Posts