ovidiuc Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 La cat entuziasm parca vad ca mancam ciorba de fasole la tanti Clinciu Link to comment
alx Posted September 30, 2005 Author Share Posted September 30, 2005 lapte de borc egzista? ca poti a calari si a bea lapte, cand obosesti... Link to comment
zalmoxis Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Mai alx ce-i cu tine!?!?Cum adica lapte de parc!?!Tu esti cu capul!?!....Sau nu stii ca noi barbatii suntem toti porci!!!?... Hai lasati caterinca si la treaba ..Cine se inscrie are voie sa faca glume aici restul faceti la caterinca un capitol de " musulmani in bost la borc" si va radeti acolo !!! Link to comment
MCojo Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Traiti sefu, da ne incalzim ca deja ni s-au lungit urechile dupa o bucata de sorici... Link to comment
zalmoxis Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 LISTAAAAA!Vreau lista..Bai nu prea are succes borcul esta !Io zic sa gasim o alta data ca am impresia ca lumea chiar tine post !!!.... Link to comment
MCojo Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 O sa fie post de bucurie asa ca nu prea e asa de strict postu... si nu cred ca tine nimeni post in perioada aia... Link to comment
john Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 1. Alx + 1(a) de vineri seara: o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi. 2. Wolfman + 1(a) de sambata: o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi. 3. body +1( una ) 4. PesteImputit +1(a) de vineri seara: o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi. 5. akaionut +1+dog , cred ca de vineri seara, o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi Link to comment
claz Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 lapte de borc egzista? ca poti a calari si a bea lapte, cand obosesti... Exista lapte de porc, da' pun pariu ca ai prefera o inghetata de porrc. (A se citi piftie ) Link to comment
Paul_Ferrari Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 (edited) E prea tare poza si cred ca se potriveste in context...Daca nu aveti cu ce masina ca aduceti porcul, romanashul (tot ardealu'i fruncea) baiat destept si inventiv a gasit solutia... TRAIASCA ROMANIA !!! Edited September 30, 2005 by Paul_Ferrari Link to comment
pesteimputit Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 da.. laurentiule cumpara-ti o sa mai nene sa nu te mai chinui cu spinarea Link to comment
tolin Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Eu zic ca ar trebui mutat subiectul la caterinca!! De ce meshtere, pe tarlaua matali i mai ghinii, i-mai-lat ? Link to comment
nrares Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Daca nu se poate cu TICO sunt si alte solutii: iar ca sigla propun: Link to comment
Pepinno Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 (edited) Raspund si eu la provocare,...iar de parlit ,las` la mine ca ma ocup eu,da` tre sa fac cheta pt inca o bujie,se ofera cineva? Aaaaaaa...da` nui bai ca vine si "pesteInputit" ,o facm la 2 parlitoare..Nu are timp animalul nici sa zica Tatal nostru si deja al vad cum sfaraie.. Asa ca eu + 1(a) " a se adauga pe lista ">>>> Edited October 1, 2005 by Pepinno Link to comment
Pepinno Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Asa domnu` ,ajuta,ajuta ca am eu inpresia ca noi o sa halim cel mai mult...bineinteles ,asta daca nu vine Maniaku` ) Link to comment
Maniaku Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Buey adica ce...???? nu am net acasa de vreo 2 sapt si nu o sa mai am pt. inca vreo4 asa ca am apucat si eu acum 10 min libere asa ca : 1.Maniaku+maniaka de Vineri hotel camera cu pat dublu 2.Alx tocmai tu cu propunerea?? care ne-ai lasat balta pe ultima 100 de metri la Bicaz?? Apropo:Sa-ti fie rusine!!!! 3.Abia astept pt. ca m-am distrat de minune la Bicaz >- P.S. @claz daca nu ai Andri Popa nici de data asta iese scandal mare Link to comment
alx Posted October 3, 2005 Author Share Posted October 3, 2005 Bai viteazule, ce te bagi bre in fata? avansul se achita la ovidiu in avans, avansand pe lista in fata avansatilor... Link to comment
claz Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 P.S. @claz daca nu ai Andri Popa nici de data asta iese scandal mare Aveam si la Bicaz, da' era greeeeeu de identificat... Link to comment
alx Posted October 3, 2005 Author Share Posted October 3, 2005 Anunt pe aceasta cale ca "Alx+1(a)" se transforma in "Alx" sau in cel mult "Alx in de 1(a)"... Link to comment
Satori Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Doar pentru intalnirea porcului, sper! Link to comment
alx Posted October 3, 2005 Author Share Posted October 3, 2005 For good, din pacate... Link to comment
andreib Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Vrei sa-ti dau Nubira sa mergi la daca tot sustii ca mi-am luat masina pentru mers la femei? Link to comment
claz Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 N-a prea fost strategic sa-i dai BAN inainte de intalnire... Cel putin la Moeciu e bine sa fii "insotit". Avantaje: tine de cald daca nu functioneaa caloriferele, te cara in camera cand ti se termina bateria si nu mai boot-ezi corect, si multe altele... Link to comment
ileana Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 (edited) argumente pro solo: daca +-ul nu e rodat la moeciu sau bicaz, e bineeee sa fii solo...faci ce vrei, fara grija ca parteneru'(a) e cu ochii pe tine, un suflet in minus de cazat si hranit , intreg patul e al tau (bun mai ales spre dimineata, cand nu stii pe care parte sa te urci ) si ce + ( cu exceptia +-ului lui claz) si-a condus parteneru' in camera, cand i se terminasera bateriile(sau erau imbibate in alcool )?! la Bicaz, daca imi aduc bine aminte, cateva perechi au facut taman invers...ei le-au carat pe ele asa ca, coraj @alx...lumea e frumoasa (iti spui io! ) Edited October 3, 2005 by ileana Link to comment
Recommended Posts