Jump to content

Intalnirea Porcului Moeciu

alx

Recommended Posts

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mai alx ce-i cu tine!?!?Cum adica lapte de parc!?!Tu esti cu capul!?!....Sau nu stii ca noi barbatii suntem toti porci!!!?...

Hai lasati caterinca si la treaba ..Cine se inscrie are voie sa faca glume aici restul faceti la caterinca un capitol de " :tongue: musulmani in bost la borc" si va radeti acolo !!!

1. Alx + 1(a) de vineri seara: o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi.

2. Wolfman + 1(a) de sambata: o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi.

3. body +1( una )

4. PesteImputit +1(a) de vineri seara: o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi.

5. akaionut +1+dog , cred ca de vineri seara, o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi

:drinkers:

lapte de borc egzista? ca poti a calari si a bea lapte, cand obosesti...

Exista lapte de porc, da' pun pariu ca ai prefera o inghetata de porrc.

(A se citi piftie :D )

E prea tare poza si cred ca se potriveste in context...Daca nu aveti cu ce masina ca aduceti porcul, romanashul (tot ardealu'i fruncea) baiat destept si inventiv a gasit solutia... TRAIASCA ROMANIA !!!

post-1843-1128111449_thumb.jpg

Edited by Paul_Ferrari

Raspund si eu la provocare,...iar de parlit ,las` la mine ca ma ocup eu,da` tre sa fac cheta pt inca o bujie,se ofera cineva? Aaaaaaa...da` nui bai ca vine si "pesteInputit" ,o facm la 2 parlitoare..Nu are timp animalul nici sa zica Tatal nostru si deja al vad cum sfaraie..

Asa ca eu + 1(a) " a se adauga pe lista ">>>> :thumbl:

post-606-1128172456_thumb.jpg

Edited by Pepinno

Buey adica ce...???? :mda: nu am net acasa de vreo 2 sapt si nu o sa mai am pt. inca vreo4 asa ca am apucat si eu acum 10 min libere asa ca :

1.Maniaku+maniaka de Vineri hotel camera cu pat dublu

2.Alx tocmai tu cu propunerea?? care ne-ai lasat balta pe ultima 100 de metri la Bicaz?? Apropo:Sa-ti fie rusine!!!!

3.Abia astept pt. ca m-am distrat de minune la Bicaz :) >-

P.S. @claz daca nu ai Andri Popa nici de data asta iese scandal mare :D

P.S. @claz daca nu ai Andri Popa nici de data asta iese scandal mare :D

Aveam si la Bicaz, da' era greeeeeu de identificat... :)

N-a prea fost strategic sa-i dai BAN inainte de intalnire...

Cel putin la Moeciu e bine sa fii "insotit". Avantaje: tine de cald daca nu functioneaa caloriferele, te cara in camera cand ti se termina bateria si nu mai boot-ezi corect, si multe altele... :)

argumente pro solo: daca +-ul nu e rodat la moeciu sau bicaz, e bineeee sa fii solo...faci ce vrei, fara grija ca parteneru'(a) e cu ochii pe tine, un suflet in minus de cazat si hranit :D , intreg patul e al tau (bun mai ales spre dimineata, cand nu stii pe care parte sa te urci :drinkers: )

si ce + ( cu exceptia +-ului lui claz) si-a condus parteneru' in camera, cand i se terminasera bateriile(sau erau imbibate in alcool :D )?!

la Bicaz, daca imi aduc bine aminte, cateva perechi au facut taman invers...ei le-au carat pe ele :D

asa ca, coraj @alx...lumea e frumoasa (iti spui io! )

Edited by ileana
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...