Jump to content

Intalnirea Porcului Moeciu

alx

Recommended Posts

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu e niciuna... io am scris in lista numele lui si al ei pt ca el nu o facuse.

el are o leutza noua. si nu e (inca) membra. nici a mea.

alte lamuriri nu dau decat la o samantza.

Gata cu offtopic-urile. Pana acum a fost caterinca.

Si urmeaza:

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR (zgomot de tobe)

Adevarata Mare Intalnire Nationala DaewooClub!

Am facut rezervarea la Moeciu. Duminica merg sa platesc avansul.

Pentru detalii, PM.

Urmarea in episodul urmator...

Nu vin alx, imi pare rau...

Am rezervat vila si o sa o subinchiriez la membrii daewoo ;)

Tu de unde credeai ca apar costurile ascunse? Ziceai ca la aduce barza?!? =))

Bai, mancare trebuie, bai, sa o platim la comun. Adique banetul pt porcina, taiere, transare, etc. Ma rog, la taiere s-a oferit laurentiu dar restul?

Bre, laurentiu a zis ca-i ia gatlejul... sa-i numere amigdalele puse pe o numaratoare... Pt transat ttrebe experienta ca daca-l ciopartesti se alege praful...

Ioi ovidele, tritzati milionen? pai 1 milionen cazare plus 6-700 de mii benzen/motoren plus fro' ein milionen haleala. da, tot cam atat iese, facusi bien calculul...

Bai acum ca am scapat de ghinionul de pe capul meu, paote vin si eu cu noua leutza...mai trebuie insa sa mai muncesc un pic...hmm...second job :-?

Edited by Leutzu

Lume,lume cine vrea porc la Moeciu in perioada 25-27 noiembrie 2005 :drinkers: :banana: :drinkers: se prezinta frumocs miine seara la inatalnire cu banii de avans(adica 50 roni) pentru ca in acest wee se rezerva camerele.Cine nu da avans nu i se rezerva camera;daca vrea sa participe se descurca pe cont propriu in privinta cazarii.Nu se admit exceptii,ca sa nu ne trezim acolo ca platim camerele celor care s-au inscris dar din diverse motive nu vin.CINE DA AVANS DAR NU POATE SA AJUNGA NU I SE VOR RESTITUI BANII.Participantii care nu sunt din Bucuresti sa ii trimita prin posta la Claz.

Mai ovidiu , eu nu pot ajunge maine la intalnire ...cum fac ...deh stii ca io-s din ploiesti...daca cumva din intamplare cineva trece prin ploiesti weekendul asta...spre munte sau spre buc... :osanale:

Ar mai trebui facuta o precizare, in cazul in care forumistul alege sa petreaca doar o noapte la Moeciu. Avand in vedere ca o sa rezerv o vila intreaga, de 17 camere, contravaloarea camerelor neocupate se va imparti la toti. (A se citi totti) :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...