Alinake Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Salut , De ceva timp mi-am pus la punct site-ul personal de fotografie ... daca vreti sa vedeti ce am mai "scos", aruncati un ochi aici: http://alin.popescoo.net Astept critici si comentarii de tot felul >- Alinake Link to comment
zalmoxis Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Popescule felicitari !...Sunt excelente si o sa vezi ca s-ar putea sa faci si ceva cariera de pe urma hobby-ului tau !!!...Succes !! Link to comment
nrares Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 Pozele sunt superbe. Se vede ca ai si ochi si "scula". La mai mare. PS. O rugaminte as avea. Daca poti posta undeva varianta neprelucrata a primei poze din seria LOCURI - "Rezervatia Naturala Balea". asta e doar pentru a-mi satisface eu o simpla curiozitate. Link to comment
Alinake Posted September 30, 2005 Author Share Posted September 30, 2005 Nrares, varianta neprelucrata a Cabanei Balea, este trei . Fotografia este realizata prin expuneri-multiple, braketate. Sursele sunt atasate mai jos, singura modificare a fost crop-uirea. Exif-ul este intact, asa ca poti vedea ce setari am folosit. Multumesc pt timpul acordat vizionarii site-ului Link to comment
VAXXi Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 sweet ! (desi presupun ca stiai deja asta ) Link to comment
Satori Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Excelent. Prea prelucrate pentru gustul meu, dar mi-ar placea cabana inramata Pozele la ea sunt facute cu filtrul, nu? Vreu si eu unu' Link to comment
aztec Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 nu cred ca are filtru, sant doar facute din expunere si asamblate.. eu am incercat sa folosesc un filtru de polarizare, .. adica am oclelari lolaroid si i-am pus in fata camerei si a iesit ceva interesant... pt peisaje, cred ca un filtru de polarizare ar fi util.. i-mi plac pozele, si cele alb-negru, mai ales cu prelucrarile de "invechire" Link to comment
Alinake Posted October 1, 2005 Author Share Posted October 1, 2005 satori, nu am nici un filtru, inca urmeaza sa imi cumpar, insa incerc momentan sa imi cumpar un teleobiectiv, un 70-300 mm .. mi-au picat toate combinatiile de pana acu (m-am trezit prea tarziu). O gramada de cunoscuti s-au intors din state si nu am apucat sa ii rog sa imi cumpere asta e.. unlucky me Link to comment
zahei Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 pozele de pe transfagarasan sunt groaznic de prelucrate si strica tot farmecul peisajului. foarte artificiale, prea colorate, tzipatoare. mi-a placut incadrarea, se vede ca ai mana de fotograf. intrebare: curcubeul de la balea lac l-ai pus cu mana? Link to comment
Alinake Posted October 1, 2005 Author Share Posted October 1, 2005 (edited) nu, nu e pus cu mana Pozele din Fagaras sunt intentionat fortate. am avut motivele mele (comerciale pot spune). Nu trebuie sa placa tuturor si sunt constient de lucrul acesta. Insa cred ca am reusit sa creez pentru unii (mai ales cei care nu au norocul nostru sa se bucure live de asa peisaje) o lume de vis, o lume mirifica, in care sa isi doreasca sa ajunga... Stii cate comentarii de genul: "God, I just love your country and wish I was there" am primit? EU zic (din pct meu de vedere): mission accomplished! Pentru asta "militez", sa le aratam si altora ce tara avem noi, chiar daca trebuie sa exageram un pic .. nu imi e greu sa ies in strada si sa pozez mizerie si tot ce ne inconjoara si e urat. Chiar nu e greu de loc... si acolo chiar si prelucrand, nu am cum sa fac mai urat. alin. Edited October 1, 2005 by Alinake Link to comment
Recommended Posts