pesteimputit Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 am posibilitatea sa ma apuc de fabricat asa ceva... acum caut un model eu m-am gandit la ceva in genul celui de mai jos : stiu ca existau undeva (dar nu mia gasesc) niste poze cu care semanau cat de cat cu alea de tico... care mai are idei astept... PS care ai o pereche de stopuri busite? sau macar unu Link to comment
Leutzu Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Iti aduc eu unul de stanga, daca imi palce cum iese ma abonez si eu la o pereche la tine Link to comment
mike.omega Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 (edited) Dau la schimb un stop spart si lipit pe unu in stare buna (de stanga). PS: eu cand am dat stopu jos am observat ca partea colorata este lipita de partea neagra cu un clei negru care cred ca si izoleaza(de apa). Si n-am putut sa dezlipesc cele 2 parti Cum ai de gand sa procedezi?! Edited October 1, 2005 by mike.omega Link to comment
Pedala Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Dar de ce? De ce transparente? Ca sa se vada mai prost? Link to comment
Recommended Posts