Jump to content

Performanta Vs. Pret

FireFly

Recommended Posts

Eu sincer as vrea sa deschid topicul cu masina visurilor mele , care la primi 120.000 de euro pusi deoparte am sa o cumpar : BMW M3 CSL

http://www.bmwworld.com/models/m3_csl.htm

In momentul de fata printre cele mai bune masini sport produse de bmw , poate chiar cea mai buna .

P.S. - Daca s-ar putea sa nu fie vorba de masini peste 1 mil de euro :) , mersi

post-1955-1128201713_thumb.jpg

Edited by FireFly

performanta vs pret ia zic ca ar fi corvett-ul !!!! au scos corvett-ul de 505 cp !! motor de 7.0 litri !!!! rupe...

este 65 000 $ :lavolan:

asta e visul meu...poate poate...castig la loto > :)

post-851-1128204872_thumb.jpg

post-851-1128206383_thumb.jpg

post-851-1128206394_thumb.jpg

post-851-1128206408_thumb.jpg

post-851-1128206425_thumb.jpg

post-851-1128206436_thumb.jpg

Edited by zack

Eu raman setat pe asta:

Mustang2005-b.jpg

Nu-i prea scumpa, pe la vreo 25.000 USD. Problema e ca nu te bucuri prea mult timp de ea... ti-o salta urgent si-o mai gasesti prin Moldova sau Kosovo! Cel putin asa am judecat eu. In caz ca va intrebati, da, am avut ocazia.

A... si consumul! Dupa ce dai la cheie, apare un mesaj pe bord "Tocmai ati consumat 10 litri de benzina, Continuati? Yes/No"

TVR Tuscan 2 Targa S.

6 in linie cu 4 supape pe cilindru, 3996 cc, 350 BHP la 7200 rpm, 393 Nm la 5500 rpm, 0-100 km/h in 3.8 secunde, vmax 314 km/h, 1100 kg, franeaza de la 100 km/h la 0 km/h in 2.5 secunde, jante de 18" ... nu are servo, nu are AC.

'fro 75k euro.

tuscan_2004_1.jpg

tuscan_2004_3.jpg

tuscan_2004_4.jpg

tuscan_conv_2004_5.jpg

TVR_Tuscan__Silver__2.jpg

tuscans2.jpg

tvr_tuscan_2.jpg

Tuscan_top2.jpg

comp0qr.jpg

TVR_Tuscan_Speed_Six_2.jpg

am citit intr-o revista, ca tvr-ul(nu mai tin minte ce model) ar avea plastice cam de proasta calitate,care scartie si ca ar mai avea insonorizarea slaba...

era vb de : tvr vs corvette vs un mertan...

Poate omul sa viseze, nu ? In prezentarea de pe Discovery, un tip (care mai condusese si altele similare la viata lui) zicea "it's the only car that made me shit my pants" :mrgreen: regula de aur fiind, in curba ... "enter slow, exit quick".

@zack: ce sa faca ?? :) ) bordul este facut manual, si caroseria din fibra de sticla !

TVR e acum al unui rus, si am vazut si eu prezentarea pe Discovery(bestiala) cand a pus-o pe cucoana aia sa ia 50 de lire de pe bord si nu a putut :D .

L-am vazut si la topgear testat contra unei masini facuta pe platforma de M3.

Jeremy nu prea se descurca cu ea dar Stig ... a fost impresionant, a scos timp mai bun ca Gallardo, Corvette, Noble, 911 GT3, Aston Martin Vanquish S si alte suparari

Insa, totusi e prea scumpa. Asadar, un adevarat "bang for bucks": Dodge Charger din anii '70.

Cel mai mic motor era un V-8 de 318 inchi cubi (5211 centimetri cubi, scotea 230 CP), si cel mai mare 440 inchi cubi (7210 cc si 375 CP, viteza maxima 200 mph, adica 360 km/h, si asta in 1970, pe o masina disponibila publicului larg :o ). Tot in prezentarea de pe Discovery, aratau cum nu se poate pleca cu ea in linie dreapta, calcand-o la fund (se ducea stanga-dreapta, fiind prea puternica). Mai multe info aici.

In prezent, se poate cumpara pe Ebay la ~15-20k USD. Observati interiorul modern al acelor vremuri :) botul avea un soi de "clapeta" retractabila care acoperea farurile (poza 1). La vremea respectiva designul a fost considerat urat.

1969_dodge.jpg

1971_charger_rt.jpg

charger.jpg

charger_dodge.jpg

Well, nu cred ca e mai buna ca BMW M3 GTR... Ca sa ramanem la firma Bavareza...

m3_gtr_street.jpg

Si daca nu trebuie peste 1 milion de euro, avem la 1 milion de dolari McLaren F1...

Okay , dar VIPER cat costa un GTR ? Si tu si eu daca avem bani l-am putea cumpara ? Caci sunt multe modele de rally , care din pacate nu se pot cumpara , si de fapt se produc doar doua , trei masini in total. In rest modelul este super :X