Jump to content

Citi Km Ati Condus In Total?

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dacia 10 mii

dacia 80 mii

cielo 35 mii

altele.. nu se pune :)

ovi_jer a zis ca prima suta e decisiva, dar cand ma uit la ce a scris .. primul milion e mai greu de facut :)

Edited by Tommy

Pai sa le luam in ordine !

Dacia 1300 circa 20.000

Dacia 1310 Break circa 15.000

Dacia 1310 Break ( alta ) 25.000

Dacia 1310 (firma ) 10.000

Cielo Daewoo 45.000

Cielo Daewoo al tatalui meu cam 5.000

Daewoo Matiz 10.000

Chevy Kalos 6.000

Isuzu pick-up 5.000

LandCruiser cateva mii

Nissan pick-up ceva timp ( habar nu am cati km)

Mitsubishi pick-up ceva timp ( habar nu am cati km)

Distantele sunt aproximative , normal...iar ultimele 4 sunt conduse afara si toate , mai putin Isuzu pick-up sunt (erau ) pe benzina

250.000km Dacia(firma)

100.000km Opel Vectra(firma)

80.000km Lada1500 personala

10.000km Opel Astra (firma)

2000km Nubira personala

Toti acesti km in 16 ani de conducere si bineneteles ca calculul este aproximativ

Edited by Neo

20.000 km cu Seatu'

6.000 km cu Skoda Fabia

32.000 km cu Cielo

Putin in aproape 4 ani, dar totusi mers zilnic, cat de putin, conteaza.

Pentru mine, parerea mea de maniac, conteaza pentru experienta si 1 km daca il faci. Important este sa fii atent si la cei din jurul tau ca daca nu... Doamne Fereste.

Eu personal, merg mai tare din obisnuinta, insa ma dau la o parte din drum cand vine din spate unul mai tare, las pietonii sa treaca daca e vorba de trecere si daca mai vad cate-un batranel (ica), grabit sa treaca prin loc nepermis, ca daca a pus picioru-n strada si l-am luat eu pe capota, cine mai e de vina... stim noi.

E foarte civilizat sa nu claxonezi decat in caz ca vezi pe cineva care nu este atent si poate provoca probleme.

Nu se claxoneaza pietonul care sta in drumul tau ca poate e bolnav de inima si face infarct. ( este cam aiurea treaba asta ca doar nu7 ma dau jos sa-l dau eu din drum), insa in strainatate am vazut treaba asta si am ramas masca. Un tip vorbea in strada la telefon si cel de la volan a stat in drum si a asteptat sa plece tipul cu telefon cu tot insa n-a dat claxon si a stat linistit. Foarte interesant!

La fel si cand sunt carduri de masini... nu e frumos sa te bagi tu pe contrasens sa ajungi primul in fata tuturor si sa le-o tai pe verde la toti.

Cea mai frumoasa treaba in soferie mi se pare ca este faza in care omul iese dupa o strada sau din locul de parcare, sau din garaj... ma rog si franezi si il lasi si pe el sa-si continue drumul ca un participant la trafic ce este si el pe langa tine, ca daca il astepti si pe 5-6 secunde sa iasa si sa-si vada de drum, nu cred ca pierzi vreo afacere de miliarde sau vreo intalnire cu vreo Jennifer Lopez.

Cam atat am avut de spus, si consider ca acesta ar cam fii codul bunelor maniere in soferie!

Luat carnetul in 13.05.1999 in Constanta

A 2-a zi eram cu Dacia la Liceu (care era chiar langa sediul firmei) si am dus-o si pe mama la firma dimineata. Ei.. de atunci pot spune ca nu am mai unblat prim mijloace de transport in comun...decat in Bucuresti.

Cu Dacia.. pana in 2003 cand a fost vanduta am facut vreo 40 000 km.

Cu Cielo... din 2002 pana in prezent: 60 000 km

Cu Lada 1200 (a lu' tata.. piesa de "muzeu") Vreo 20 - 30 km

Cu Ford Fiesta din 2003 in jur de 200 km

~5000 - dacia (berline & break)

~2000 - cielo & renaul clio symbol

68000 - Isuzu Trooper II

12000 - Ford F-150 pick-up (masina de serv - 8 cilindri V, 5.6 l capacitate cilindrica, benzina, 320 cp!)

~4000 - masini de inchiriat (pontiac sunfire, mazda 626, ford contour, oldsmobile alero, chrysler stratus coupe)

8000 - El Matiz

Total ~ 100 k. (da' distribuiti pe 2 continente :P )

5.000 dacia (a mea)

20.000 cielo sohc (a mea)

5.000 cielo dohc (a mea)

5-6.000 altele firma (skoda octavia, fabia; fiat stilo, albea; dacia 1310, logan)

carnet din 2003 iulie

:lavolan:

Edited by EXE
  • 2 weeks later...

Permis B,C,E din 92 + D din 98

128 000 km cu Dacia proprietate

80 000 km cu Daciile de serviciu si imprumutate

14 000 km cu Toyota 4 Runner si 3000 km cu Nissan Navara Pick-up in jungla central - africana

39 800 km Kalos

aprox 20 000 cu Matiz, Ford Windstar, Pontiac Montana, Nubira, DAC diferite, RD 111, ARO si ... Hummer

Una peste alta cam 270 000 km

:mda: ma simt cam aiurea... ca 80% din benzina pe care am consumat-o e din banii mei, si daca inmultesc aprox 300k cu pretul pe km iese o suma astronomica si multi poluanti in aer... tocmai mi-am dat seama ca am o pasiune cam tampita :(

8.000km cu dacia batranilor din 99 pana in 2004

12.000km cu matiz si ~15.000km cu megane II in ultimul an

~5.oookm cu alte masini(zafira,C8,voyager,octavia,maveryk...)tot in ultimul an.

total cam 40.000km...cam putin dar recuperez. :D

• 1 month later...
:mda: ma simt cam aiurea... ca 80% din benzina pe care am consumat-o e din banii mei, si daca inmultesc aprox 300k cu pretul pe km iese o suma astronomica si multi poluanti in aer... tocmai mi-am dat seama ca am o pasiune cam tampita :(

Numai tu???

• 3 months later...