Jump to content

Citi Km Ati Condus In Total?

Recommended Posts

=)) =)) =))

Merci frumos , Tommy. Reciproca e valabila, sa stii ! Tare de tot... km din bucatarie, auzi !! =))

Dar sa stii ca ai dreptate ( in ceea ce priveste pasiunea) , iar daca masina este viata ta si cand tot ce visezi noaptea este legat de ea, in momentul in care o cat de mica imperfectiune tehnica te obsedeaza iar o pata minuscula pe capota iti da frisoane, atunci da, pasiunea este extrema, dar al naibii de placuta si datatoare de satisfactii. Si sa stii ca sotia mea nu are curaj sa ma intrebe ce iubesc mai mult : masina sau pe ea...

Edited by radux
  • 4 months later...
  • Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 3 months later...

Am carnet de 10 ani ((( acusi imi expira - trebuie mers si preschimbat ? ce trebuie facut ? ))) si am avut 3 bibiuri - 150000 km cu Dacia poporului - 340000 km cu Tico ( "mare masina" ) si acu 3500 cu Aveo .

Am vreo 10 amenzi de viteza - vreo 3 de parcare aiurea - carnetul luat o data degeaba , o data cu rost - vreo 25 de spagi la militieni - de doua ori masinile bulite , o data de mine o data de alta masina - casco 5 ani , o data folosit - incalcat reguli cam de 3-4 ori pe zi din cele minore si de 2 ori pe an mai grave .

• 1 year later...

Din 2004 si pana acum undeva peste 300 mii km, mai bine de 3/4 pe autovehicule comerciale in tara, trecandu`mi prin mana cam toate categoriile de masini ce se pot conduce cu cat B,

• 1 month later...

Hmm, nu mai stiu, sincer, intre 850.000 Km. si 1.000.000 Km. poate mai mult? :o

Nu stiu daca are relevanta marca masinilor, dar totusi..., SR, ROMAN, ARO-240-243-244-10, Dacia-1300-1310-1410, VW Passat-93,2000,2003. ,Daewoo Cielo, Audi A4-95, Jeep Grand Cherokee, nu mai stiu. :uff: hihi si tractor Universal 850 M, parca.

Carnet din 87-"B.C.E. :)

Pfui! Uitam ce-i mai important. Daewoo Leganza-2001, 163.000 Km.

Hmmm! Cred ca-s printre cei care au dormit in masina si toate cele. :P

Edited by Jorj
  • 2 weeks later...

Pei...

Din 84' de cand am carnetul si pana acum...trec destul de bine de 1.000.000 de km :) .

Am condus absolut toate tipurile de masini..de la :RABA,TRABANT,IVECO,VOLVO,MERCEDES,DACIE,AUDI,LAND ,CAT,ROVER,DAEWOO,CHEVROLET,ROVER,BMC...si multe altele ,incluzand toate categoriile care au patru sau mai multe roti :tiruri,camioane,autoturisme,dubite,pick-up ,macarale,utilaje,etc.

De profesie :sofer profesionist categoriile B,C,C+E,D,D+E,D1...toate inafara de A.

Din 97 de cand am permis 30KKm-Dacia 1300 10KKm Cielo si (cam 100 ore tractor si vreo 10 ore stivuitor astea doua doar de curios)

Edited by danutza
  • 1 month later...

Defapt am luat Oltcit-ul cu 77000km la bord de la niste prieteni de familie, exemplar din primele serii, si l-am vandut cand avea 151000km. A fost prima mea masina...!!! Ce bucuros am fost... :lavolan: