Abram Burel Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 (edited) fftopic: Corect, fiecare pasare pe limba ei piere! Rade-le ca si asa m-am speriat cate posturi am! Edited October 28, 2005 by Abram Burel Link to comment
Mircea Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Nu mai exista dupa locatie la membrii? Ca vreau sa stiu si eu cati bufteni am botezat Link to comment
VAXXi Posted October 28, 2005 Author Share Posted October 28, 2005 N-a existat niciodata dupa locatie. Exista 3 profile completate cu "Buftea" la locatie Link to comment
alx Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Mircea si cele 2 clone ale lui, nu? Link to comment
Mircea Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Da' dar problema e ca trebuiau sa fie vreo 5 clone Ce bine ar fi... ar munci in locul meu cate o zi pe saptamana si eu as sta sambata acasa! ) Link to comment
VAXXi Posted November 13, 2005 Author Share Posted November 13, 2005 Mdea, upgrade la versiunea 2.1.3 efectuat, Invision incepe sa ma calce pe nervi cu ritmul asta de scos versiuni noi Link to comment
Abram Burel Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Da-i obligatoriu sa se faca upgrade-ul la fiecare release? Link to comment
VAXXi Posted November 13, 2005 Author Share Posted November 13, 2005 Pai, pentru bugfixuri, cam da. Link to comment
Abram Burel Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 (edited) Asta e adevarat, dar fiecare fix are o descriere (sau ar trebui sa aiba) si i se poate aprecia "costul" (daca se intampla si cu ce probabilitate) si hotara daca se aplica sau nu. Asta pentru ca si operatia de upgrade, precum si tu oftezi, are un cost. Banuiesc ca si aici release-urile sunt cumulative, astfel incat poti "s-o mai lasi", pana se strange un "lot" de fixuri mai consistent. Eu unul n-as face update decat la release-uri majore (n.x, asta fiind oricum gratuit de regula) si evident la schimbare de versiune (x, dar aici depinde si de cost, nu intotdeauna trecerea la o versiune noua se justifica). P-astea n.m.x doar le-as evalua la "rece" (poate e totusi un bug important care m-a suparat sau care e prea riscant). P.S. He, he, he, tocmai am observat ca a fost remediat un bug ce ma cam sacaia. La salvarea din Quick Edit, se semnala abia dupa ce faceai refresh-ul paginii ca a fost editat. Acum, de indata ce dai Editare completa si apare mentiunea de modificare in post. Edited November 13, 2005 by Abram Burel Link to comment
VAXXi Posted November 13, 2005 Author Share Posted November 13, 2005 Vezi ? Nu toate sunt cumulative, aia e partea proasta; unele sunt incrementale, si presupun modificari in structura SQL, deci daca n-ai de gand sa astepti un .x-version, esti cam fortat sa faci pas cu pas. Oricum, un lucru e clar: s-au grabit cu release-ul asta bazat pe AJAX. Link to comment
alx Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 (edited) SHEFUUU? Cum are ClubuDeNoapte doar 7 posturi???? poate se contorizeaza doar cele aparute la Gazeta de Perete sau cum?. Edited November 15, 2005 by alx Link to comment
Mircea Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Vaxxi, ai idee de ce pana mea mie imi face urmatoarele probleme: 1. afiseaza un mesaj ciudat in interiorul postului dupa ce fac editarea unui mesaj ( nu ma intreba care, cand mai apare ti-l dau) 2. am schimbat avatarul, toata lumea il vede, eu nu! Si am curatat cache-ul, cookies etc. Browserul de net este mozilla firefox 1.7.5. Link to comment
VAXXi Posted November 15, 2005 Author Share Posted November 15, 2005 @alx: da @mircea: mesajul e alt bug din versiunea curenta de ipb iar avatarul tau nu se vede deloc acum, pune-l normal si da-i empty cache. Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Marfa noul avatar! Tine-o tot asa! Link to comment
alx Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 IPB WARNING [2] html_entity_decode(): charset `iso-8859-2' not supported, assuming iso-8859-1 (Line: 334 of /sources/action_public/xmlout.php) asta e mesajul de eroare la editare! Link to comment
Mircea Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 (edited) acum se vede? Nu mai zic ca am si un Golan pe-acolo Si uite si cum se vede eroarea, dupa editare: Edited November 15, 2005 by Mircea Link to comment
Abram Burel Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Bugul cu ISO... se poate "fixa" la utilizator cu F5 (Refresh). Altfel, nu ma bag, dar e clar o cestie legata de suportul de limba. Link to comment
Esperatul Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 (edited) De vina e implementarea AJAX a Quick Reply/Edit. Probabil se va repara la un upgrade, pana atunci... http://forums.invisionize.com/index.php?showtopic=90753&hl= Edited November 16, 2005 by VAXXi Link to comment
VAXXi Posted November 16, 2005 Author Share Posted November 16, 2005 Mai apare eroarea ? Link to comment
Esperatul Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 (edited) Parca nu mai apare Edited November 16, 2005 by Esperatul Link to comment
ZaiR Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Ai setat vizualizarea pe Outline. Ca sa se afiseze ca inainte, apesi pe Options si alegi Switch to: Standard mii de scuze dar ...chiar nu gasesc aceasta optiune Link to comment
alx Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 (edited) apesi pe options... e pe partea dreapta in dreptul titlului topicului! Edited November 16, 2005 by alx Link to comment
alx Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 (edited) Se intampla deja a doua oara deci nu mi se mai pare... Intru seara pe forum, totul ok. Vin dimineata la serviciu, dau view new posts si zice ca nu e niciunul nou. Dau pe today's active posts, nimic. Si totusi, vad posturi scrise la ore cand sigur eu dormeam (1.30, 4.30). Nu, calc de acasa nu e deschis si nu puteam ramane logat. E o problema cu delogarea automata? D-abia cand scriu eu ceva de la momentul logarii incepe sa-mi arate un topic nou. Ca acum, de ex, topicul asta apare nou. Edited November 17, 2005 by alx Link to comment
Recommended Posts