Kali Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Cand am venit la Sport Total, era una bucata baiat brunetel care scria ceva la calculator. Eu ma uitam pe niste poze cu unul din colegi. Una dintre poze - fostul avatar de pe daewooclub.ro. Am descoperit cu stupoare ca sunt colega de serviciu cu... ta-na-naaaaam: keluboss. Voila )"> Care dintre voi mai lucreaza in acelasi loc? Link to comment
keluboss Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 In afara de mine? puneti poze deocheate cu mine racit in camasa si cu barba de patriarh... daca stiam c-ajung pe net p[uneam git-legaul si radeam zimbetul debordant Link to comment
Kali Posted October 2, 2005 Author Share Posted October 2, 2005 Lasa, da-te-ncolo, ca se ti se citeste entuziasmul in ochi cand stai langa mine... Ptiu! Care-o mai face pagina cu tine Link to comment
ticolino Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 tot colegi de serviciu, eu cu moshulik Link to comment
guru Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Suntem o mica trupa - Ami , Micuta Cubaneza , Axel 71 , si subsemnatul. Link to comment
Lapona Antigel Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 La servici nu ma desparte decat un perete de Obi Link to comment
Satori Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Noi suntem mai multi... Brainaic, Mawkish, Lolita si Pegasus. Link to comment
Recommended Posts