claz Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Si iata ca a avut loc si prima intalnire oficiala DaewooClub la Brasov. Participanti: CT_ZDB + 1 MethodRO + 1 asorin + 1 claz + 1 Data: 01.10.2005 Specific DaewooClub: - un pic de surubareala - gratare, bere (fara alcool) - distractie Urmatoarea, probabil duminica viitoare Link to comment
alx Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 sau... sambata viitoare cu niste oaspeti? Link to comment
CT_ZDB Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Fost, Vazut, Placut...! S-a lasat cu gratarit prin locuri cunoscute doar de iubitorii naturii si cu plimbari noaptea prin Brasov. Link to comment
tolin Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 sau... sambata viitoare cu niste oaspeti? vii ? Link to comment
MethodRO Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Gratar de nota 11 pe o scara de la 1 la 10! Distractie la MAX! Urcat in varful copacului dupa 2 mere! Oportunitate de a-ti face prieteni! Sesiune offroad cu micul gigant oferita de Claz! (A se vedea in filmuletele de mai jos) Intr-un cuvant un gratar de nota 100! Pt cei curiosi am sa pun si niste poze! Link to comment
CT_ZDB Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Stai asa ca am si eu poze! P.S. La mai mare! P.P.S. Claz evoluand la aparat! Link to comment
MethodRO Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Am ramas dator cu evolutia offroad a lui Claz! Dar sunt cam mari asa ca va rog sa-mi dati un sfat, cum as putea pune cele 2 filmulete? Link to comment
nrares Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Se pare ca in acest weekend o sa-mi fac prezenta in Brasov. Deh, festivale, festivale. Link to comment
VAXXi Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Am ramas dator cu evolutia offroad a lui Claz! Dar sunt cam mari asa ca va rog sa-mi dati un sfat, cum as putea pune cele 2 filmulete? Cat au ? Link to comment
MCojo Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Pai bine mai oameni buni faceti asa pe NEVE, ca daca stiam trageam si noi o fuga pana acolo... Link to comment
MethodRO Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Vaxxi primul filmulet are 10 MB iar al II-lea are 4MB. Sunt in format .MOV. NU stiu ce sa fac! Daca e ti le pot trimite in mail. Link to comment
Alezz Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 sau... sambata viitoare cu niste oaspeti? <{POST_SNAPBACK}> Ma bate un gand . Link to comment
alx Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 vii ? Da. Chiar daca apare ceva, ceea ce nu cred, am sa fac pe necuratu'n patru sa vin. Conform sait vremea este excelenta. PS: Nu mai are cine sa ma faulteze sa nu vin... Link to comment
VAXXi Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Vaxxi primul filmulet are 10 MB iar al II-lea are 4MB. Sunt in format .MOV. NU stiu ce sa fac! Daca e ti le pot trimite in mail. Fleosc. Deschide-le cu Windows Movie Maker si comprima-le, e usor. Link to comment
Vlad Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 cred ca duminica vin si eu spre munte..asa ca daca duminica faceti ceva mi-ar face mare placere sa ma alatur Link to comment
MethodRO Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Cele 2 filmulete cu sesiunea offroad oferita de Claz. Offroad_Matiz_1.wmv Offroad_Matiz_2.wmv Link to comment
5orin Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Salut ! Desi sunt membru al acestui forum de mai multa vreme, pina acum nu am participat, spre regretul meu, la nici o intilnire a forumistilor din Brasov. Mi-ar face o mare placere sa va cunosc la urmatoarea intilnire... Unde se va tine ea si cind anume? Multumesc ! Link to comment
claz Posted October 7, 2005 Author Share Posted October 7, 2005 Urmatoarea intalnire: azi Program: gratar, bere (cu si fara alcool, depinde cine volaneste), dansuri tematice, lalaiala á la Bicaz. In ordinea asta sper... Doritorii, PM la mine pentru detalii, pana la ora 11. Link to comment
nrares Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Mersi, tocmai ce m-am intors de la Brasov. La ora la care postai eu faceam poze pe Postavaru. Vreme minunata, sper ca v-ati simtit bine. Link to comment
alx Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 (edited) Mda, fuse si se duse. Fuse un uichend fromos, vreme superba si recisor datorita zonei de baza muntoasa. Sambata ma trezii cu un parfum de uichend in nas pe la 6 si, pe la 8 ieseam din garaj... Rovignete o luai in drum de la benzinarie (domne, chiar 1/2 de ora pt o rovigneta...?) intrai pe centura la talcioc si mersei pana la podul Otopeni (aprox 15 min). Dup-aceea, spre diseprarea "+"-ului (ea monitoriza) am pus detectorul in fonctione si dadui pedale pedale spre Brasov. Ajunsei in jur de ora 11 in parcare la Selgross unde m-am intalnit cu Domnul si Doamna Claz si cu Domnul Tolin, membrii ai acestui loc mirific numit forum deiu. Am cumparat cele necesare gratarului si, dupa un drum nu tocmai perfect pentru masinute de strada, ajunseram la locul destinat activitatii. Pe drum am mai cules un coforumist (asorin) cu famelia si inca cateva persoane. Datorita faptului ca de la muma padurii, faceai la dreapta si mai mergeai pana se plictisea si prezonul de la roata sa mai ramana pe loc, totul era linistit, nici-o masina, nici-un suflet cu exceptia unui catelus foarte galant si bine educat. Gratarul s-a desfasurat conform planului, totul a decurs normal incheindu-se cu obisnuitele aprecieri: "Am mancat ca un porc", "Data viitoare nu mai mananc atat"... Dupa ce soarele, plictisit de fetele noastre probabil, sau s-o fi saturat sa se uite cu jind la gratarelul nostru, s-a ascuns dupa o culme de deal, drept urmare un fior ne-a apucat pe toti... Un fior rece, de temperaturi scazute... Ne-am retras "apres" in intimitatea unei terase pentru a consuma o cantitate apreciabila de bere... Si asta fuse si se duse... PS: Rog membrii participanti sa corecteze sau sa completeze aceasta cronica. Edited October 10, 2005 by alx Link to comment
MCojo Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 (edited) fftopic: Nu sunteti singurii care ati avut de-a face cu vacutele...La intoarcere de la Bicaz spre Cta intr-un sat "Sutesti" era plin de vaci pur si simplu "inotai" prin ele...asta a fost si cauza pentru care am gresit drumul. Mi-am dat seama rapid dupa ce am iesit din sat si m-am ingrozit ca a trebuit sa ma intorc iar printre vaci... Edited October 10, 2005 by MCojo Link to comment
FLEX Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Unde ati fost, nebunaticilor? Link to comment
alx Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Ti-as spune dar ulterior as fi nevoit sa te ucid... Fuseram pe campii peste 9 tari si 9 mari... Claz vroia initial sa-mi puna o bandana pe oki sa nu mai pot spune la altcineva... Link to comment
extazy Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 "> Salutare! Daca imi permiteti, unde si cand se va face urmatoarea intalnire la brasov? nu de alta dar as vrea sa particip si eu! Binenteles daca se poate! Link to comment
claz Posted September 28, 2007 Author Share Posted September 28, 2007 Nu e neaparat planificata o intalnire... vorbesc cu Juliaen si ne intalnim. Detaliile le discutam pe PM. Link to comment
Recommended Posts