Jump to content

Intalnire La Brasov

Recommended Posts

Si iata ca a avut loc si prima intalnire oficiala DaewooClub la Brasov.

Participanti:

CT_ZDB + 1

MethodRO + 1

asorin + 1

claz + 1

Data:

01.10.2005

Specific DaewooClub:

- un pic de surubareala

- gratare, bere (fara alcool)

- distractie

Urmatoarea, probabil duminica viitoare ;)

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Fost, Vazut, Placut...!

S-a lasat cu gratarit prin locuri cunoscute doar de iubitorii naturii si cu plimbari noaptea prin Brasov.

Gratar de nota 11 pe o scara de la 1 la 10!

Distractie la MAX!

Urcat in varful copacului dupa 2 mere!

Oportunitate de a-ti face prieteni!

Sesiune offroad cu micul gigant oferita de Claz! (A se vedea in filmuletele de mai jos)

Intr-un cuvant un gratar de nota 100!

Pt cei curiosi am sa pun si niste poze!

post-1455-1128364058_thumb.jpg

post-1455-1128364091_thumb.jpg

post-1455-1128364129_thumb.jpg

post-1455-1128364206_thumb.jpg

Am ramas dator cu evolutia offroad a lui Claz! Dar sunt cam mari asa ca va rog sa-mi dati un sfat, cum as putea pune cele 2 filmulete?

Cat au ?

vii ?

Da. Chiar daca apare ceva, ceea ce nu cred, am sa fac pe necuratu'n patru sa vin.

Conform sait vremea este excelenta.

PS: Nu mai are cine sa ma faulteze sa nu vin...

Vaxxi primul filmulet are 10 MB iar al II-lea are 4MB. Sunt in format .MOV. NU stiu ce sa fac! Daca e ti le pot trimite in mail.

Fleosc. Deschide-le cu Windows Movie Maker si comprima-le, e usor.

Salut !

Desi sunt membru al acestui forum de mai multa vreme, pina acum nu am participat, spre regretul meu, la nici o intilnire a forumistilor din Brasov.

Mi-ar face o mare placere sa va cunosc la urmatoarea intilnire...

Unde se va tine ea si cind anume?

Multumesc !

Urmatoarea intalnire: azi :)

Program: gratar, bere (cu si fara alcool, depinde cine volaneste), dansuri tematice, lalaiala á la Bicaz. In ordinea asta sper...

Doritorii, PM la mine pentru detalii, pana la ora 11.

Mda, fuse si se duse. Fuse un uichend fromos, vreme superba si recisor datorita zonei de baza muntoasa. Sambata ma trezii cu un parfum de uichend in nas pe la 6 si, pe la 8 ieseam din garaj... Rovignete o luai in drum de la benzinarie (domne, chiar 1/2 de ora pt o rovigneta...?) intrai pe centura la talcioc si mersei pana la podul Otopeni (aprox 15 min). Dup-aceea, spre diseprarea "+"-ului (ea monitoriza) am pus detectorul in fonctione si dadui pedale pedale spre Brasov. Ajunsei in jur de ora 11 in parcare la Selgross unde m-am intalnit cu Domnul si Doamna Claz si cu Domnul Tolin, membrii ai acestui loc mirific numit forum deiu. Am cumparat cele necesare gratarului si, dupa un drum nu tocmai perfect pentru masinute de strada, ajunseram la locul destinat activitatii. Pe drum am mai cules un coforumist (asorin) cu famelia si inca cateva persoane. Datorita faptului ca de la muma padurii, faceai la dreapta si mai mergeai pana se plictisea si prezonul de la roata sa mai ramana pe loc, totul era linistit, nici-o masina, nici-un suflet cu exceptia unui catelus foarte galant si bine educat. Gratarul s-a desfasurat conform planului, totul a decurs normal incheindu-se cu obisnuitele aprecieri: "Am mancat ca un porc", "Data viitoare nu mai mananc atat"...

Dupa ce soarele, plictisit de fetele noastre probabil, sau s-o fi saturat sa se uite cu jind la gratarelul nostru, s-a ascuns dupa o culme de deal, drept urmare un fior ne-a apucat pe toti... Un fior rece, de temperaturi scazute...

Ne-am retras "apres" in intimitatea unei terase pentru a consuma o cantitate apreciabila de bere...

Si asta fuse si se duse...

PS: Rog membrii participanti sa corecteze sau sa completeze aceasta cronica.

3759_resize.JPG

PICT3739resize.JPG

PICT3741resize.JPG

PICT3743resize.JPG

PICT3764_resize.JPG

PICT3765resize.JPG

Edited by alx

:o fftopic:

Nu sunteti singurii care ati avut de-a face cu vacutele...La intoarcere de la Bicaz spre Cta intr-un sat "Sutesti" era plin de vaci pur si simplu "inotai" prin ele...asta a fost si cauza pentru care am gresit drumul. Mi-am dat seama rapid dupa ce am iesit din sat si m-am ingrozit ca a trebuit sa ma intorc iar printre vaci... :D

Edited by MCojo

Ti-as spune dar ulterior as fi nevoit sa te ucid... Fuseram pe campii peste 9 tari si 9 mari... Claz vroia initial sa-mi puna o bandana pe oki sa nu mai pot spune la altcineva...

• 1 year later...