Jump to content

Intalnire La Brasov

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 months later...
  • 6 months later...

Nu, ne-am sinucis toti.

Stii si tu cum sunt brasovenii: precauti. Nu vrem sa asteptam ziua de miercuri. :) )

Cand ai chef de-o intalnire, da un buzz pe messenger si o planificam.

• 1 month later...

Salutare Brasov

Nou in oras pt f f mult timp.

Cand si unde se tin intalnirile?

Nu cunosc orasul prea bine.

Pe moment stau cu buburuza pe jumatate nedescarcata in Racadau, la un amic, nou sosit si el in oras, pana imi gasesc locuinta.

ps: daca stiti ceva de locuinte (apartament cu o camera/2 camere)sau puteti sa-mi recomandati ziare/site-uri de anunturi locale cu anunturi, PM pls.

Multumesc

Sorin

:) Lasa ca te obisnuiesti si cu Brasovul Sorine,la Sinca Veche ai fost si la grota sau numai la manastire? daca nu ai fost merita mers!

elprypas, habar nu am unde facem intalnire! |Dar colegul nostru puchi ar putea sa ne raspunda unde a fost... :)

Raspund eu pe unde am fost: La intalnire , cu membrii, (doar 2 am fost). Ne-am plimbat prin centrul Brasovului, am mers si un pic prin afara Brasovului ( la un cunoscut de al lui Puchi - cu aveo ul hatchback gri), am facut si schimb de masini (eu am condus-o pe a lui Puchi , el pe a mea), am schimbat opinii despre ele ( plusurile uneia , minusurile celeilalte si viceversa) . Am mers si eu la el in masina , el conducand, si el la mine in masina, eu conducand. Trebuie sa admit ca, spre deosebire de Bucuresti, traficul in Brasov mi s-a parut un pic ciudat, mai ales cu noile sensuri unice , si marcajele precare care sa semnifice sensurile unice ( nu le-au sters pe cele vechi). Bine, poate si unui brasovean care ar veni pentru prima data in Bucuresti cu masina, i s-ar parea nu ciudat, ci un mare haos traficul de aici. In rest doar de bine. Evident imi cer scuze de murdaria de pe masina, nu am mai spalat-o de vreo luna. Nu am nici timp si degeaba o spal, ca in 2 zile mizeria e la loc.

Pentru Puchi: Ma bucur ca am reusit sa ne cunoastem. Sper ca data viitoare cand voi mai veni prin BV sa fim mai multi.

@extazy: vezi ca in afara de grota (pestera dorintelor) si manastire (manastiri) mai exista si fantana dorintelor, tot prin zona. Le stiu de mult timp, dar de data asta am fost invitat doar sa facem clatite si sa mai uitam de internet. Din pacate, am nimerit reteta si nu am apucat sa facem si poze.

@ tudor2402popescu: cam ca la Tg Mures. Daca in weekendul urmator nu plec la un Gavril in Bran, vin sigur. Daca gasiti o zi in cursul saptamanii 100% vin.

Super semnatura ta: "Fi atent la ce este in spate. Altfel musti din covrig": Tocmai am mai golit din bagaje din Matiz si am vazut ca ma orientez mult mai bine in traficul din BV.

Pastram legatura.

Tudore! sa nu uitam ca am vorbit(bine ca macar la telefon) si cu un om extraordinar , Maetre!(tolin).Pacat ca din lipsa timpului (si a oboselii colegului)nu am reusit sa-ti fac cumostinta cu el personal.Sorine !,avem tot timpul sa ne intalnim .Aviz amatorilor !.

Edited by puchi
  • 3 months later...
  • 1 year later...

Salutare! Duminica trec si eu prin Brasov, dar nu voi mai fi cu Chevroletul ci cu noul Senna-mobil, surpriza emisiunii! Cam pe la ce ora v-ati strange sa stiu cum ma organizez. Ar fi o buna idee sa mergem apoi la Paradisul Acvatic, eu oricum merg (inainte sau dupa intalnire) :)

• 4 months later...