cristeck Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 (edited) Salutare. Am pe masina montata o alarma Hawk 3000. Alarma era pe masina cand am cumparat-o, iar proprietarul mi-a dat o carticica de montare dar in care nu scrie nimic despre modurile de functionare. Telecomanda are 2 butoane pe ea care fac aceleasi chestii (armare, dezarmare, mod panica). Prin manualul respectiv scrie ceva de posibilitatea de a selecta intre un mod activ si unul pasiv. Dar nu scrie cum. Stie cineva daca alarma asta mai are si alte moduri de functionare? Vreo combinatie de taste sau ceva de genul asta? Cred ca un manual de utilizare mi-ar fi de mare folos. Multumesc anticipat. Edited October 3, 2005 by cristeck Link to comment
cchrism Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Pai pot sa-ti zic cum e la EagleMaster, care armare activa si pasiva. Armarea activa inseamna din buton, iar cea pasiva inseamna cand e cheia scoasa din contact si se inchide ultima usa. Link to comment
cristeck Posted October 6, 2005 Author Share Posted October 6, 2005 Aha. Pai daca mai poti trimite-mi si mie mai multe amanunte despre alarma ta.Poate gasesc unele similaritati intre ele. Merci. Link to comment
claz Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Gasesti aici manualul de Eaglemaster: http://www.digitalworld.ro/alte_img/Produs...0cl%205100t.zip Link to comment
valiman Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Bună ziua. Dacă are cineva dintre dumneavoastră instrucţiuni de folosire pentru o alarmă Cenmax CM222, sau un link către aşa ceva, foarte mulţumesc. Link to comment
cristeck Posted October 10, 2005 Author Share Posted October 10, 2005 Gasesti aici manualul de Eaglemaster: http://www.digitalworld.ro/alte_img/Produs...0cl%205100t.zip Merci mult de informatii, insa nu se potriveste cu alarma mea. MAi incerc sa vad daca gasesc alte similaritati de la alte alarme. Link to comment
Recommended Posts