alx Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 1.0!!! Sa nu uiti, atunci cand updatezi docomentul, sa-i schimbi numele in 1.1 sau 2.0, etc. Link to comment
Mircea Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 (edited) 9 bucati pana acum. Va miscati cam greu... Un admin sa vare un link undeva sa va sara in ochi cred ca ar trebui... @alx e cam 0.2 varianta beta deocamdata. Laudabil ca alx s-a inscris!! Si el are Golan... Acum sa stii ca n-o sa te sune nimeni cu vreun woo in pana sa-l tractezi cu Golanul, ce mama naibii, avem si noi mandria noastra ) @satori... te cam mananca coaja Edited October 13, 2005 by Mircea Link to comment
Florinut Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Sau Lista lui Mircea la Cozia... ) Link to comment
Mircea Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 e nu, ca si pe tine te mananca pielea! Link to comment
Florinut Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Mircea, listează-i spre laudă pe cei care au avut bunăvoinţa să se înscrie la listă. Poate în felul acesta se va mai îngroşa rândul celor care pot da o mână de ajutor unui om de-al nostru aflat la ananghie. Link to comment
Mircea Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 OK, iata doritorii/saritorii florinut neo kata ticolino mircea laurentiu83 alx lucian79 ileana satori Link to comment
Cristaky Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 O clipa, dom' Mircea...Nu apar pe listutza, sa inteleg ca nu ai primit PM-ul de la mine cu datele de contact? Am sa mai trimit o data, poate-poate... P.S. ... sau oi fi trecut pe verso? Link to comment
Florinut Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Eu zic că toţi cei care s-au înscris, să apară pe listă. Măcar la o bere şi tot este bun ajutorul. Şi aş mai propune ca domnii admin sa mute acest subiect mai sus, la Utile, dacă se poate. Link to comment
nrares Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Perfect de acord. Daca aveti probleme prin Cluj (mecanice, tractare, sfaturi, companie la o bere, etc) va stau la dispozitie. Totul este sa fiu in localitate. Eu dau telefonul direct, nu ma deranjeaza sa raspund cand suna: 0745-514654. Si eu. Nu sunt destule datele sau nu corespund? Link to comment
alx Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Da da da mai stiu eu pe unul care era in timisoara si n-avea cu cine bea o bere si a dat un pemeu unui membru din tm sa se intalneasca si respectivul nu a catadicsit sa raspunda... Link to comment
Mircea Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 (edited) ma baieti ce va-ncinsera-ti asa? "Updatez" si eu lista printre picaturi. Nu va mai bosumflati! Si mai ales, nu va mai faceti numerele de telefon publice! Uite ultima versiune florinut Galati Nubira 2 neo Baia Mare Nubira 1 kata Tg. Neamt. Cielo ticolino Bucuresti Tico mircea Buftea nubira 2 laurentiu83 Galati Renault Symbol, Matiz alx Bucuresti Logan, Tico lucian79 Oradea Kalos ileana Oltenita Matiz satori Bucuresti Kalos zapacitu Bucuresti Matiz Cristaky Iasi Vlad Bucuresti Cielo Mike1 Bucuresti cielo nRares Cluj Cielo Edited October 17, 2005 by Mircea Link to comment
Mircea Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Varianta 0.5.2 update la zi florinut Galati Nubira 2 neo Baia Mare Nubira 1 kata Tg. Neamt. Cielo ticolino Bucuresti Tico mircea Buftea nubira 2 laurentiu83 Galati Renault Symbol, Matiz alx Bucuresti Logan, Tico lucian79 Oradea Kalos ileana Oltenita Matiz satori Bucuresti Kalos zapacitu Bucuresti Matiz Cristaky Iasi Vlad Bucuresti Cielo Mike1 Bucuresti cielo nRares Cluj Cielo Body Ploiesti Kalos nino Slatina Nubira 1 Nu prea va-nghesuiti... Link to comment
Sharpe Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 Se poa' dom' Mircea ,sa nu ma treceti "by default"?? ("> Sharpe,Bucuresti,Nubira2,tel pe PM... Link to comment
Mircea Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 da? si unde e PM-ul? Tocmai tu iniatiatorul? Link to comment
Mircea Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 varianta updatata 1 florinut Galati Nubira 2 2 neo Baia Mare Nubira 1 3 kata Tg. Neamt. Cielo 4 ticolino Bucuresti Tico 5 mircea Buftea nubira 2 6 laurentiu83 Galati Renault Symbol, Matiz 7 alx Bucuresti Logan, Tico 8 lucian79 Oradea Kalos 9 ileana Oltenita Matiz 10 satori Bucuresti Kalos 11 zapacitu Bucuresti Matiz 12 Cristaky Iasi 13 Vlad Bucuresti Cielo 14 Mike1 Bucuresti cielo 15 nRares Cluj Cielo 16 Body Ploiesti Kalos 17 nino Slatina Nubira 1 18 sharpe Bucuresti nubira 2 19 dan GLE Bucuresti Cielo restul de luni incolo, pana atunci sunt in Italia Link to comment
Mircea Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 (edited) In atentia membrilor forumului doritori de intrajutorare: M-AM INTORS! in concluzie, nu va sfiiti si continuati sa-mi trimiteti PM PS m-am intors de o saptamana! Edited October 28, 2005 by Mircea Link to comment
nexxus Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Trece-ma si pe mine: Nexxus - Bucuresti - Kalos - tel. (vezi PM)! Link to comment
pesteimputit Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 same here peste bucuresti tico\renault megane scenic tel pe pm reparatii usoare+tractat Link to comment
NFS Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 reparatii usoare+tractat Parca reglai si carburatoare tu... Link to comment
test_driver Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Am trimis si eu PM. Constanta zona de litoral, mamaia-mangalia. tractare, orientare, cazari eforie sud-mamaia, si sa nu uitam de BRRC. masina care va va tracta sau orienta va fi un foarte frumos, foarte rapid, si foarte ieftin EEEEEESPEEEEROOOOO. bafta!! Link to comment
mcrusu Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 cluj si imprejurimi depanare usoara,tractare,ghid turistic...un mic,o bere,o poveste Link to comment
Mircea Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 confirm ca s-au primit. lista are in momentul asta urmatoarea componenta florinut Galati Nubira 2 neo Baia Mare Nubira 1 kata Tg. Neamt. Cielo ticolino Bucuresti Tico mircea Buftea nubira 2 laurentiu83 Galati Renault Symbol, Matiz alx Bucuresti Logan, Tico lucian79 Oradea Kalos ileana Oltenita Matiz satori Bucuresti Kalos zapacitu Bucuresti Matiz Cristaky Iasi Vlad Bucuresti Cielo Mike1 Bucuresti cielo nRares Cluj Cielo Body Ploiesti Kalos nino Slatina Nubira 1 sharpe Bucuresti nubira 2 dan GLE Bucuresti Cielo pesteimputit Bucuresti masina tico\renault megane scenic Nexxus Bucuresti Kalos test driver Eforie sud Espero downlaw Bucuresti Tico mrusu Cluj Cielo Intrucat a trecut de 20, e disponibila. Link to comment
Recommended Posts