Jump to content

Recommended Posts

Nici macar CDX-ul nu are lumina torpedou (am scris azi mai sus) - la mine s-a rezolvat in service + acum am toate cele 4 butoane de la geamuri (usa soferului) iluminate ( nu stiu daca ati observat dar doar unul din 4 butoane este iluminat ceea ce-i anormal).

salutari.. as vrea sa-mi fac o asigurare casco la masina (nubira ii, sx, 2002)

are cineva? imi poate da cateva informatii?

la cine sa fac? la cine sa nu fac? ce service-uri au contracte si cu cine? (bucuresti)

am deja doua oferte: asiban.sa - valoare asigurata 7.312 euro - asig. 438 euro - fransize 0% furt

allianz - valoare asigurata 8.113 - asig 540 euro - fransize 0% furt

preturile imi par un pic maricele.. (ce-nseamna fransize 0% furt?) probabil ma voi informa eu luni despre asta, da' pana atunci tot intreb aici :)

multumesc frumos..

Edited by azazel

Nubira 2CDX are în plus, faţă de SX:

1. Frâne cu disc pe spate,

2. Jenţi de aliaj,

3. Bancheta din spate are a 3-a tetieră şi cotieră,

4. Tapiţerie mai de soi,

5. Volan reglabil pe înălţime,

6. Air bag şofer şi pasager => alt volan cu 2 butoane pt. claxon,

7. O pereche tweetere montate în dreptul oglinzilor,

8. Radio cass + CD,

9. Lumină interioară cu stingere temporizată.

Wagonul are în plus faţă de sedanul SX pct. 7.

Edited by Florinut

Poate astea Euro 3 să fie aşa cum zici tu. Eu când am cumpărat-o pe a mea în 2002, modelul 2 CDX era cum am scris eu şi costa cu 2000 euro mai mult ca SX. Nu am avut banii pt CDX şi am luat SX, dar de testat le-am testat pe amândouă.

Pai cotiera fata are si sx-ul si cdx-ul. Florinut zicea ceva de cotiera spate si a treia tetiera. A treia tetiera este, dar cotiera nu este, nici n-ar avea cum, atat timp cat bancheta este fractionabila asimetric 1/3, 2/3.

Pai nu are nici a mea, dar nu inseamna ca n-au existat la un moment dat si cu optiunile de mai sus (gen cotiera bancheta spate) ...

Astia de la Daewoo au tot "reconfigurat" masina asta - in minus - au scos cotiera respectiva, au scos ledurile de la butoanele geamurilor (usa sofer), au scos becul de la cutia de manusi ... si cine stie ce-au mai scos (a se vedea manualul pt mai multe) ... deci din an in an tot mai putine optiuni :-W

@Mircea,din ce am vazut in fotografie bancheta spate avea cotiera dar nu se rabata 1/3,2/3!

In rest subscriu,CDX-ul din 2001 nu are iluminare in torpedou,plafoniera cu temporizare,iluminare comenzi geamuri la sofer,cotiera spate.

Edited by Sharpe

Eu le-am scos cand cu inundatia si ... daca-mi aduc bine aminte ... au 2 cleme pe in fata. Dupa ce se scot cele doua cleme merge f. usor.

Trebuie tras cu putintica putere de partea din fata a banchetei, la cca 20-25 cm de margini in fiecare parte.

Nu insista foarte tare cu trasu' pentru ca asta e doar din amintiri . Nu am coborat pe vremea asta "superba" la masina sa verific.

După fiecare ploaie puternică, când plec dimineaţa cu maşina, sesizez faptul că frâna spate dreapta ţine mai tare, fenomen acompaniat şi de un scârţâit tipic de frână, care dispare după câteva frânări, timp în care bănuiesc că se usucă pe acolo. Cine s-a mai confruntat cu această problemă, sfaturi etc?

La mine de cate ori ploua franele mele se transforma in frane reno, dau cu capul de volan. Acest fenomen este acompaniat de un scartait de cred ca le cad dintii la cei d pe langa masina.

Edited by andreib