mike.omega Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Poate cineva sa descrie cum se demonteaza caloriferul? Trebuie sa dau jos bordul? Imi place sa cred ca nu Link to comment
AlbertAG Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 Salutare!! Care poate sa-mi spuna si mie un service sau un mecanic bun DAEWOO?! Am o nubira II si a inceput sa faca probleme, am un tacanit la motor, un scartait la rotiile fata cand trec peste gropi si nu mai merge AC + Oglinzile + aeroterma!! Link to comment
mike.omega Posted September 29, 2016 Share Posted September 29, 2016 1. Nu mai ai ulei destul in motor, problema nu e completatul ci pe unde il pierde 2. Schimba bieletele antiruliu, macar... 3. Verifica sigurantele Link to comment
CataZRO Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Va salut ! Am si eu o mica problema si nu prea ii dau de cap.. Nubira 2 (2007) La denivelari/gropi/drum cu piatra am o bataie in volan...care cred eu ca ori e de la crucea cardanica...ori de la caseta de directie...ce ar putea altceva sa fie ? Multumesc Link to comment
varais Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Se pare ca incep si la mine problemele. In momentul in care accelerez brusc motorul se balbaie si nu trage normal. Dupa trei patru secunde de tremurat isi revine si accelereaza in continuare. Fenomenul se repete in orice treapta de viteza. Daca accelerez incet nu are nici o problema. Am schimbat bujiile, sisele le-am masurat si sunt in regula, ICU curatat. Daca aeti vreo idee va rog nu ezitati ca eu am ramas fara. Va salut ! Am si eu o mica problema si nu prea ii dau de cap.. Nubira 2 (2007) La denivelari/gropi/drum cu piatra am o bataie in volan...care cred eu ca ori e de la crucea cardanica...ori de la caseta de directie...ce ar putea altceva sa fie ? Multumesc Salut, ia incearca sa dai cu podul palmei in volan de jos in sus si daca auzi cam acelas zgomot este rulmentul de la volan. Link to comment
Corneda Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 @CataZRO verifica si capetele de bara Link to comment
mike.omega Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 @Varais: injectoare infundate sau benzina proasta, zic eu Link to comment
Dj_Dark Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Subscriu. Daca ai gaz injectoare infundate cel mai probabil. Link to comment
varais Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 (edited) Subscriu. Daca ai gaz injectoare infundate cel mai probabil. Am rezolvat-o pana la urma a fost bobina de inductie. Am trecut prin multe cu treaba asta pe la service-uri autorizate si nu numai. Ba ca e pompa de benzina si nu mai asigura presiunea necesara, ba ca presiunea din rampa de injectoare, ca ar fi injectoarele infundate etc. Pana la urma am cumparat eu bobina si gata. Pentru cei care au Nubi si le scartaie "amortizoarele" la denivelari. Nu au nici o problema amortizoarele de vina sunt bucsele de la bara antiruliu. Eu le-am schimbat si am dat si cu vaselina interior exterior. Atentie totusi daca va apucati de treaba asta pentru ca dureaza foarte mult. Sunt doua bucse care costa 7 lei prinse fiecare intr-o clema cu doua suruburi. Pozitia e atat de incomoda ca desfaci cam 10% dintr-o tura la fiecare surub. Edited January 4, 2017 by varais Link to comment
mike.omega Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Si bieletele anti ruliu mai scartaie Link to comment
Dj_Dark Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Treaba aia cu vaselina nu e buna deloc. Fierul (bara de torsiune in cazul asta) nu trebuie sa alunece pe bucsa ci sa o torsioneze cand se misca. Daca aluneca o va uza prematur. La montaj cand e prea incapatanata si nu vrea sa intre se foloseste maxim apa care se evapora. Link to comment
Viktor Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 (edited) Bucsele alea is mai mult de sustinere/pozitionare a barei si cu prea mult nu contribie la torsionare, bara in sine face toata treaba. Altfel, nu sint deloc greu de inlocuit de ai o tubulara cu fite. Edited January 8, 2017 by Viktor Link to comment
AlbertAG Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 (edited) Ajutati-ma si pe mine cu o sonda lambda buna pentru nubira 2, vreau s-o schimb, am consum de 20% in oras, nu am schimbat-o niciodata pe cea originala de pe masina. Un cod ceva sa stiu ce cumpar. Multumesc! Edited February 1, 2017 by AlbertAG Link to comment
cris06 Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Despre ce sonda e vorba? Sunt doua... Link to comment
AlbertAG Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Nu am schimbat nici una, amandoua le schimb! Link to comment
Durche Valentin Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 Salut tuturor am o nubira 2 2006 1.6 16v și nu își mai ține relantiu de oprește,mia zis cineva că ar fi Motorasul pas cu pas și problema e că nu îl găsesc unde este poziționat,cine mă poate ajuta cu o foto sau care ar fi problema de nu își ține relantiu,mulțumesc!!! Link to comment
CataZRO Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 Ajutati-ma si pe mine cu o sonda lambda buna pentru nubira 2, vreau s-o schimb, am consum de 20% in oras, nu am schimbat-o niciodata pe cea originala de pe masina. Un cod ceva sa stiu ce cumpar. Multumesc! Link to comment
4di Posted May 31, 2017 Share Posted May 31, 2017 Unde se afla a doua sonda lamda la nubira 2 2004, dupa catalizator unde anume ? Link to comment
mike.omega Posted June 1, 2017 Share Posted June 1, 2017 Daca este Euro 2 nu are a 2-a sonda lambda Link to comment
4di Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 (edited) Am găsit este euro 2 , dar am o nedumerire, am sonda din poza , Lambda 1 , e corect sa aibă doar un fir, sau cel puțin așa cred eu . https://ibb.co/dgiT3F Edited June 4, 2017 by 4di Link to comment
aribun II Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 Va salut. Am ramas fara frane in mers, in intersectie pe drum fara prioritate si din stanga venea un camion, am avut noroc cu frana de mana. Ce sa intamplat ? Conducta spate stanga, partea de la rezervor la etrier sa spart datorita faptului ca a fost mancata de rugina de la exterior catre interior - masina este din 2002. Nu mi-am dat seama decat tarziu si era sa consum tot lichidul si sa raman si fara ambreiaj. Cu toate ca facusem ITP-ul nu mi sa zis ca ar trebui schimbata conducta. Am facut rost de conducta, dar nu am gasit decat partea din fata si am adaptat-o, cand am miscat de conducta care merge la roata dreapta spate sa rupt si aceasta din aceeasi cauza - mancata de rugina si aproape in aceeasi zona. Zona in care sa produs ruginirea acestora este in zona montarii pe longeroare, de la rezervor catre spatele masini. Pe partea dreapta nu am gasit conducta si am cumparat una de cupru. Ar crea vreo problema la sistemul de franare daca as inlocui conductele de metal conducte de cupru? A mai facut cineva ceasta modificare. Cu stima. Link to comment
mike.omega Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 (edited) 1. Ce treaba are frana cu ambreiajul? 2. Gasesti la Radacini conductele 3. Bercuirea acasa a conductelor fara scule bune si fara experienta nu e o idee prea buna. O sa tot curga 4. N-are nicio treaba materialul din care sunt facute conductele 5. Daca ti s-au spart conductele, racordurile flexibile din cauciuc in ce stare sunt??? Edited February 27, 2018 by mike.omega Link to comment
cris06 Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 A facut un coleg adaptarea pe un Cielo. Trebuie cautat in "masina mea" sau "revizie ITP". In Germania, la TUV (ITP) starea conductelor se cauta ca de "oua"! Chiar in toamna trecuta a picat masina nevesti-mii (Honda Jazz) pt o conducta de frana corodata. Am schimbat bucata si totul ok. Nici macar nu mi-au facut test de frane dupa... Link to comment
mirceajo Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 1. Ce treaba are frana cu ambreiajul? 2. Gasesti la Radacini conductele 3. Bercuirea acasa a conductelor fara scule bune si fara experienta nu e o idee prea buna. O sa tot curga 4. N-are nicio treaba materialul din care sunt facute conductele 5. Daca ti s-au spart conductele, racordurile flexibile din cauciuc in ce stare sunt??? mike.omega la nubira si alte cateva daewoo-uri vasul de lichid de frana este comun frana/ambreiaj. Link to comment
Recommended Posts