maximus Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Tin minte emisiunea asta de cand o urmaream acum multi ani pe kabel1 (post nemtesc). In principiu cel ce suna, controleaza prin intermediul telefonului un personaj ce conduce ba un balon, ba o drezina(asa cred ca ii zice) ba se plimba printr-un castel. Mi-a placut pentru ideea deosebita (a existat chiar si ca joc.. poate stie cineva de unde il pot lua) , sa vedem cum va fi pe prima si ce grafica vor avea joculetele Din 7 octombrie in grila de programe la Prima TV, isi face aparitia un nou game-show interactiv. HUGO este o emisiune de televiziune care se adreseaza in special copiilor cu varste cuprinse intre patru si saisprezece ani, dar si parintilor acestora. Acest show presupune participarea telefonica a copiilor la jocurile video din timpul emisiunii. Pentru a putea intra in joc copii trebuie sa se inscrie la telefonul emisiunii, 317.91.33, de luni pana vineri intre orele 9:00-18:00. In ordinea inscrierilor persoanele vor fi apelate de producatorul emisiunii in intervalul orar de difuzare al fiecarei emisiuni pentru a participa in direct la jocurile video din cadrul emisiunii. Participantii vor fi avertizati de prezentatorul emisiunii, ca vor putea accesa jocurile doar de pe telefonele fixe tip puls. Toate persoanele inscrise la emisiune, care participa in direct la jocurile video, vor primi un premiu constand intr-un obiect promotional al show-lui. Cel mai bun participant, cu cel mai mare scor inregistrat va primi un premiu suplimentar, constand intr-un CD cu un joc original HUGO. Asadar, daca vreti sa aflati mai multe detalii despre noul joc interactiv de la Prima TV, nu-l ratati pe HUGO, din 7 octombrie, de vineri pana duminica, de la ora 19:30. Link to comment
VAXXi Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Puls ? poate vroiau sa zica TONE, moronii telefoanele in puls sunt mosteniri de pe vremea defunctelor telefoane cu disc. In rest, subscriu, e misto ideea de interactivitate; ce e trist, uite cat de in urma suntem fata de televiziunile europene. Mi-amintesc de un concurs unde trebuia sa plimbi un elicopter prin desert (cu 2, 4, 6, 8) si sa "accelerezi" elicea sufland in receptor , ca sa descoperi (sufland nisipul) diverse premii. Instant mi-a venit ideea uscatorului de par la microfon Link to comment
alx Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 astea sunt pentru copii sau gospodine care stau acasa... Link to comment
maximus Posted October 9, 2005 Author Share Posted October 9, 2005 m-am uitat in seara asta.. si nu m-a prea incantat.. de ce vor neaparat o poveste? (stiu ca e adresat copiilor, insa ce fac? spun aceeasi poveste din nou?) Am vazut ca au avut si ceva probleme tehnice, se auzea un sunet ca si cum cineva incerca sa apase o tasta, insa nici o actiune pe ecran. Plus ca nu ma prea incanta faptul ca se petrece in jungla si nici joculetul de pana acum cu liana.. unde sunt cele de pe nemti, cu avionul,cu vagoneta sau cu chestia aia ce mergea pe sini si trebuia sa nu dai peste trenuri? Sa vedem in continuare.. Link to comment
Recommended Posts