steph Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 ideea e urmatoarea. cum adica ura e oarba? and sa stii ca tot forumu te invideaza pt. loganel Link to comment
AND Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Ura e oarba ..legat de ura voastra fata de DACIA. Va simtit ofensati ca au avut tupeul sa scoata o masina care sa concureze cu Daewoo sau mai nou GM. Ce credeti ca se intampla daca Daewoo era cumparat de catre Renault si nu GM? Nu va mai luati Renault Kalos? Ba va luati , si mai si spuneati ca e bun! Link to comment
VAXXi Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 AND, singura persoana cu ochii injectati de ura se pare ca ... nu stiu cine o fi, dar pune cam multe semne de exclamare in mesaje Unu la mana, daca Renault cumpara Daewoo Craiova, atunci Volkswagen ar fi cumparat Dacia, si nu stiu care ar fi fost situatia pietei auto interne Doi la mana, acest topic este pentru impresii despre noul Matiz, si nu despre Logan versus altceva. Link to comment
NFS Posted October 3, 2005 Author Share Posted October 3, 2005 ... cu ochii injectati ... Motto: "Cind soarele rasare, am ochii injectati, sunt ultimul care mai bea, toti raman blocati!" Baietii cu Loganu', aici e topic despre Matiz. Care-i problema voastra pe aici? Io va dau o ideie si nu cer nici drepturi de autor pe ea, macar sa iasa... de ce nu va faceti voi un LoganClub.ro ?!? Ha? Nu s-ar mai lua nimeni de voi, si unde pui ca daca va grabiti un pic, puteti fi unsi membri fondatori! Cum ar fi? Baska, daca intra vreunu cu daewoo pe acolo, pe el, pe mama lui! Acordam consultantza in domeniu! Link to comment
body Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Decat sa ma chinui,prefer o moarte fulgeratoare !Am vazut eu cum se comporta matizul la impact!Avea,defapt nu mai avea partea din spate ) !Dar de fapt nu e de ras,ca daca doamne fereste era cineva pe bancheta din spate nu stiu daca mai traia!Si asta numai la un mic vant primit la o franare mai brusca la trecerea de pietoni!Stau si ma intreb oare la o viteza ceva mai mare mai aduna astia ceva din tine S"> ? <{POST_SNAPBACK}> Omule ...nu e chiar asa ...am facut ceva drumuri lungi cu Matizul nevesti-mii si odata ce te obisnuiesti cu ea e chiar uimitor ce poate buburuza , viteza , intra pe unde e destul de greu de intrat cu alte masini si...destul de buna A si inca ceva ...pe pantele alea din dobrogea ( drumul Harsova -Constanta) in paralel cu mine un Logan rosu cu nr de bacau ...intr-adevar 4 persoane ...cu motor de 1,4 .Acum urmeaza faza ...eram cu Maty ( doar eu si consoarta ) si ne-am dat la o cursa mica si cat ar parea de curios pana sus l-am luat pe ala cu Loganelul... .Intr-adevar eram cu talpa la fund da' sa-l vezi pe ala cu Loganul ce fata facuse... Cam asta e cu Loganul... Link to comment
Leone Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Mey copii, hai sa ne lamurim o data pentru totdeauna (si salut prezenta de spirit a lui Maximus care a pus linkurile alea mai mult decit edificatoare). Hai sa invatam sa nu mai amestecam mere cu pere. CE SCRIE LA CLASA LA CARE A FOST "CRASH-UIT" MATIZUL? Superminis! CE SCRIE LA CLASA LA CARE A FOST "CRASH-UIT" LOGANUL? Small family cars! Asadar, sa lasam Matizul la locul lui si Loganul la locul lui! Sa invatam sa comparam merele de un soi cu merele de alt soi, perele de un soi cu perele de alt soi. Cit despre noul Matiz, sper din suflet sa ajunga sa fie produs si la Craiova, alaturi de alte modele, mai noi sau mai vechi! La nivelul de dezvoltare urbana si sociala de la noi, care este si care va sa vina, vom avea nevoie de masini mici care sa nu incurce si mai mult circulatia prin orase (hehe, care deja sint superaglomerate dpdv rutier!). Ca dupa cum se vede, trendul vinzarii de autoturisme a luat-o mult inaintea trendului modernizarii infrastructurii rutiere (daca o fi existind asa ceva!). Link to comment
john Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 .Acum urmeaza faza ...eram cu Maty ( doar eu si consoarta ) si ne-am dat la o cursa mica si cat ar parea de curios pana sus l-am luat pe ala cu Loganelul... .Intr-adevar eram cu talpa la fund da' sa-l vezi pe ala cu Loganul ce fata facuse... Cam asta e cu Loganul... <{POST_SNAPBACK}> YES Link to comment
Lucian79 Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Acum urmeaza faza ...eram cu Maty ( doar eu si consoarta ) si ne-am dat la o cursa mica si cat ar parea de curios pana sus l-am luat pe ala cu Loganelul... .Intr-adevar eram cu talpa la fund da' sa-l vezi pe ala cu Loganul ce fata facuse... Cam asta e cu Loganul... <{POST_SNAPBACK}> Sigur nu erai cu Kalosu' ? .. ori soferu din Logan era o ea ori era 1.4 ori naiba stie da mi se pare ciudat un matiz sa ia un golanel Link to comment
steph Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 ca o paranteza si un ultim offtopic. noi uram loganu pt. ca acesta e un concurent pt. daewoo si gm adica loganu asta al draq concureaza cu tico,matizdamas,cielo,espero,nubira I II,leganza,toate evrsiunile de kalos,spark,evanda,lacetti si toate modelele de elctrocasnice daewoo. asta reiese din spusele lui and. Link to comment
icet Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Da body si marmota invelea la ciocolata ...daca ai fi zis ca erai cu,Kalos erai de 100 de ori mai credibil(te-as fi crezut si eu )dar asa...Oricum tu faci parte din clubul celor care urasc Dacia(si am aflat cu stupoare ca si alte marci sau poate m-am inselat eu ) si orice ai spune tu,e strict subiectiv!Asa cum bine zicea Leone nu vad rostul acestor comparatii! Pana una alta ca tot e topic de matiz,astept cu nerabdare aparitia lui pe la dealerii de chevii sa pot testa si eu una si sa aflu si pretul exact pentru ca vreau sa mai cumpar o masina si inca nu m-am hotarat ce sa iau. Link to comment
andreib Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 (edited) Cand o sa puteti circula cu Loganul decent prin oras sa ma anuntati prin posta. Pana atunci cu Matiz/Tico/Smart faci legea in oras. Cu loganu te chinui ca e ditamai matahala de tabla, tre sa fii atent la computer sa nu creasca consumu', sa nu treci de 1500 max 2000 ture, in oglinzile alea infime si inutile poate vezi ceva in spate si sa cauti loc de parcare pt hammer ca sa puteti parca ca nu ai nici un fel de vizibilitate in spate nici in laterale nici in centrala.. Edited October 4, 2005 by andreib Link to comment
AND Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 andreib , nu toti posesorii de logan sunt asa disperati cu consumul . Ieri de ex ma grabeam si nu cred ca am tinut-o sub 3-4000 ture (prin oras). Link to comment
woulfy Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Cand o sa puteti circula cu Loganul decent prin oras sa ma anuntati prin posta. Pana atunci cu Matiz/Tico/Smart faci legea in oras. Cu loganu te chinui ca e ditamai matahala de tabla, tre sa fii atent la computer sa nu creasca consumu', sa nu treci de 1500 max 2000 ture, in oglinzile alea infime si inutile poate vezi ceva in spate si sa cauti loc de parcare pt hammer ca sa puteti parca ca nu ai nici un fel de vizibilitate in spate nici in laterale nici in centrala.. <{POST_SNAPBACK}> Of of cum sunt toate nasoale la loganul asta. Daca si oglinzile sunt nasoale... Cred ca ar trebui deschis un topic: "Lucruri care NE PLAC la logan" -cred ca n-ar avea nici un reply aici Link to comment
icet Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Eu te pot anunta de pe acum ca pot circula decent! Iar parerea ta e pur subiectiva si ma lasa rece!Se vede ca nu stii cum se conduce un logan ..daca te intereseaza poti sa-mi faci o vizita sa te initiez ! Link to comment
andreib Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Nu-mi spune ca Loganul o fi masina mai buna de oras decat Matizul ... Nubira este o masina mai proasta de oras decat Matizul si are 102 cp, oglinzi ca lumea, ambreiaj hidraulic, vizibilitate buna, Loganul trebuie sa fie sub Nubira in mod sigur! Link to comment
icet Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 E indiscutabila utilitatea matizului in oras!Dar asta nu inseamna ca nu mai putem circula decent in oras cu alta masina decat cu matizul!Mai exista si fiatul seicento,panda,wv lupo si lista poate continua!Nu mai compara mere cu pere ca nu are rost! Link to comment
alx Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 OFofof ce va mai dati in barci... CU TOTII! Mai nene andrei, io facui o gluma, daca tu ai luat-o in serios e problema ta dar asta inseamna ca: Houston, you have a problem! Prin masina de femei ma refeream la criticile de tot felul, unele absurde unele intemeiate facute LA ADRESA LOGANULUI nu nubirei. Dar ma rog, nu mai conteaza... Pe mine nu ma mai intereseaza subiecte d-astea... @loganistilor/loganei/loga-something-ilor: Try an experiment. Cand dati un view new topics, incercati sa ignorati subiectele de genul logan vs. xxx sau orice legat de logan. Oamenii de aici, marea lor majoritate fac mistouri mai mult sau mai putin rautacioase din diverse motive ce nu merita discutate/dezbatute. Pe ei nu ii intereseaza parerea voastra. Asa ca, de ce v-o spuneti? Pt voi? Ce castigati voi cu toate rahaturile astea de certuri de kkt? Nervi, banari, nervi? So, chill out si incercati sa gasiti subiecte comune de discutie, altele decat cele legate de logan. Altfel, intr-un mod sau altul, veti parasi acest forum... Link to comment
woulfy Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Nu-mi spune ca Loganul o fi masina mai buna de oras decat Matizul ... Nubira este o masina mai proasta de oras decat Matizul si are 102 cp, oglinzi ca lumea, ambreiaj hidraulic, vizibilitate buna, Loganul trebuie sa fie sub Nubira in mod sigur! <{POST_SNAPBACK}> O fi matizul o masina buna de oras, dar nu si una care sa-ti asigure locul de veci. La o interesectie din apropierea casei mele s-au lovit mai demult un matiz, care circula regulamentar cu un renault megane 2. Megane-ul a intrat in portiera soferului cu matiz. Din spusele martorilor am aflat ca viteza ambelor masini era f mica ~30km la ora, ambele aflandu-se pe faza de franare. Rezultatul - soferul matizului si-a rupt gatul si a murit pratic pe loc, soferul Megane-ului era agitat pe acolo dar bine merci, i se deschisese air-bagul si n-avea NICI O ZGARIETURA! Si acum mai vine familia sa-i aprinda o lumanare langa stalpul pe care in care s-a oprit masina. Dupa incidentul asta le doresc drum bun matizurilor si toata viata voi evita sa calatoresc cu masina asta! Link to comment
AND Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Impactul lateral este cel mai periculos. Purta centura sau nu soferul matiz-ului? Link to comment
steph Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 sa stii ca poti sa te impiedici de o bordura sa iti spargi capu` si sa mori pe loc. o sa stai numai in casa tot restu vietii? Link to comment
maximus Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 nu, insa poti incerca sa previi ca sa se intample asemenea lucruri, fie si prin alegerea unei masini cat mai sigure (daca iti permiti) atat din punct de vedere al sigurantei pasive, cat mai ales a celei active. Link to comment
NFS Posted October 4, 2005 Author Share Posted October 4, 2005 ... Megane-ul a intrat in portiera soferului cu matiz. [...]Rezultatul - soferul matizului si-a rupt gatul si a murit pratic pe loc, [...] Dupa incidentul asta le doresc drum bun matizurilor si toata viata voi evita sa calatoresc cu masina asta! M-as risca sa afirm ca orice alta masina ar fi fost in locul matizului (ma rog, cu exceptia vreunui hummer) daca nu avea airbag lateral, rezultatul ar fi fost acelasi. Soferul matizului si-a rupt gitul de la miscarea brusca pe laterala. In lateral nu ai tetiera! In plus, esti la 10 cm de geam sau de montant (depinde cum tii scaunul). Intr-o situatie ca asta, imediat dai cu capul de geam. AND, centura te "tine" daca impactul e frontal sau din spate. Probabil ca-si face treaba si la impact lateral - adica iti tine trunchiul... insa capul tot se duce, n-are tetiera sa-l sustina... asa ca poti sa-ti rupi linistit gitul, iar daca te mai si loveste pe partea ta, dai si de geam... asa, in virtutea inertiei! Link to comment
zack Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 e oarecum fftopic: ...la kalos,versiunea full are air-bag lateral. dac ar fi fost in kalos n-ar fi murit ? cum se deschide air-bagul la kalos ? ce zone protejeaza... Link to comment
alx Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 (edited) M-as risca sa afirm ca orice alta masina ar fi fost in locul matizului (ma rog, cu exceptia vreunui hummer) daca nu avea airbag lateral, rezultatul ar fi fost acelasi. imi permit sa te corectez... daca nu avea airbag cortina... doar ala e pentru cap, alea laterale sunt pentru corp... ia vedeti aici. Edited October 5, 2005 by alx Link to comment
body Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Da body si marmota invelea la ciocolata ...daca ai fi zis ca erai cu,Kalos erai de 100 de ori mai credibil(te-as fi crezut si eu )dar asa...Oricum tu faci parte din clubul celor care urasc Dacia(si am aflat cu stupoare ca si alte marci sau poate m-am inselat eu ) si orice ai spune tu,e strict subiectiv!Asa cum bine zicea Leone nu vad rostul acestor comparatii!Pana una alta ca tot e topic de matiz,astept cu nerabdare aparitia lui pe la dealerii de chevii sa pot testa si eu una si sa aflu si pretul exact pentru ca vreau sa mai cumpar o masina si inca nu m-am hotarat ce sa iau. <{POST_SNAPBACK}> Omule !VREI SA CREZI BINE...NU IARASI BINE ...eu nu incerc sa spun decat ceea ce s-a intamplat !!!!!Urasc dacia ...nu ...urasc prostia celor de acolo care in timp au tampit o masina , de altfel buna atunci cand a aparut ! Urasc atitudine lu' Nea Gica de la Pitesti ( colibasi) care isi bat joc de oameni cu loganuri la preturi de masini... CITESTE ALTE POSTURI ALE MELE ..eu nu zic ca Daewoo ar fi cei mai buni , de altfel daca aveam ceva mai multi bani imi luam Toyota , dar nu poate exista comparatie intre Daewoo si Dacia ( avantajul fiind foarte clar in favoarea primeia....). AA si cum , ai vrea sa-ti iei Spark ? Tu tradezi Dacia ...recte ZKR? Link to comment
Recommended Posts