ticolino Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 depinde. automobil de oras, sau pentru 2 persoane. Eu unu nu simt nevoia de mai mult. Link to comment
Satori Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 AND, procentual, pana acum, cat ai folosit masina in afara orasului? Nu spune pe forum, nu e nevoie sa inventezi, dar noteaza bine: ti-ai luat o cutie de tabla sa o plimbi prin oras in speranta ca odata pe luna sa iesi cu ea la un gratar, langa Bucuresti. Link to comment
AND Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Satori , indiferent de cat de rar ies cu ea din Buc , vreau sa simt "mai multa" masina in jurul meu cand merg pe autostrada. Link to comment
alx Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 ioi, infierbantatilor! io mi-as dori un spark cu motor diesel de 700cmc (ca ala de smart) la un pret de 6-7 mii de euro... pt oras, intr-adevar AND. AND: Chevy e o masina pt cei jmecheri care stie cum se face lizingu'. Pt tarani ca noi, exista loganu' cu banu pesches in buzunar la dilar. Pricepisi? Link to comment
claz Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Pt tarani ca noi, exista loganu' Eu zic ca ar trebui sa va opriti aici. Link to comment
body Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 (edited) @And Nu stiu de ce zici ca e numai de oras !Eu am fost de 2 ori la mare anul asta si de fiecare data am plecat la mare cu Matizul !S-a comportat excelent la drum intins (din 110-120 nu am slabit-o) cu consum ( mers permanent cu AC) 5,1 % . Motivele pt care am mers cu buburuza: 1. Lasata in fata blocului unde am stat ( Techirghiol ) 2. Consum mic in nebunia din Cta ( am mers in fiecare zi la Mamaia) 3. Super usor de parcat ( in nebunia de la mamaia) 4. Puteam si io sa beau ( nevasta-mea nu conduse-se inca, Kalosul) 5. Nu eram decat eu si ea Avea sens sa merg cu Kalosul ...mai ales ca nu caram bagaje...nu cred... Edited September 29, 2005 by body Link to comment
AND Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Treaba ta..daca te-ai simtit in siguranta in matiz la drum lung . Mie cateodata mi-e frica si prin oras cu o masina mica precum Tico , iar matiz-ul e doar cu un nivel mai sus . Link to comment
tolin Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Frica de ce, sa nu lovesti un Logan si sa-l faci praf ? Link to comment
xenna Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Intreb si eu din pura curiozitate:Si in Logan nu ti-e frica ?????ca e cu prea multe nivele mai sus??? Link to comment
Satori Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Un Matiz are 800kg? Un Logan 800 si cat? 3 stele la Logan, cate avea Matiz? Parca cu airbag, tot 3? Bai AND... eu zic sa iti pui centura. Link to comment
steph Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 sau sa ... iti iei o magazie de tabla ... ca sa ai mai multa tabla in jur ) Link to comment
AND Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Nu m-am referit neeaparat la siguranta in caz de impact , unde sunt curios cine indrazneste sa spuna ca ar prefera sa se afle la volanul unui matiz si nu al unui logan in caz de impact frontal sau lateral cu un alt vehicul care circula cu vreo 60 la ora. In fine , vorbeam mai mult despre stabilitate si astea... mai dat-o in colo de treaba ca deja devine hilar. Cred ca daca exista un model sub Tico , facut de Daewoo ..ceva la 1000 euro , cu 4 roti , un volan si un scaun , tot il scoteati voi cumva incat sa fie mai bun decat logan. Ura e oarba .. si nu inteleg de ce o aveti. Link to comment
claz Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Pst! AND! Tu esti constient pe ce forum postezi? Link to comment
maximus Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 eu zic sa nu ajungem ca si pe forumul honda, unde orice model honda e de o mie de ori mai bun decat orice concurent care vine de la germani, chiar daca poate nu e asa.. eu zic sa fim moderati in afirmatii si sa respectam parerea si alegerea altora. Chiar daca si-au luat ZKR Link to comment
andreib Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Ura e oarba .. si nu inteleg de ce o aveti. <{POST_SNAPBACK}> Dumnezeule, astazi ma duc la psihiatru..Nu mai rezist, traiesc o ura si o invidie totala fata de posesorii de Logan . Nu stiu ce sa mai fac, ajutati-ma va rog ca nu mai rezist. Daca comand azi un frigider oare ma ajuta cu ceva S"> S"> . Este posibil ca acesta sa fie ultimul meu post, urati-mi succes. Oare sa ma duc inainte la o tiganca sa-mi faca descantece ? S"> Link to comment
maximus Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 andreib.. putin respect fata de posesorii de logan (sau viitori posesori). De unde si pana unde frigider?Cum ziceam.. hai sa fim moderati in afirmatii si totusi sa vedem si calitatile masinii, pe langa defectele ei. Link to comment
alx Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 (edited) Pai tu nu stii ce masina si-a luat andreib? si cu cati bani? Trebuie sa justifice cumva actiunea, ala e frigider, aia e de rahat, aia e de femei... E la fel cum ne consolam si noi cu consoarta noastra, desi poate ea e curva, noi ne gandim non stop ca face de mancare, ca are grija de copii, etc PS: Aici nu se vb de matiz? Edited October 3, 2005 by alx Link to comment
andreib Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Si ultimul mesaj oftopic din partea mea: eu nu mi-am luat masina pt femei, mi-am luat masina practica, care cara de-i sar capacele pt firma. De banii astia imi luam coupe sh din Germania daca aveam nevoie de masina de agatat. La un comentariu tampit ca a lui and ca ,,ura e oarba'' nu cred ca se putea raspunde altfel decat ironic. Link to comment
steph Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 (edited) ura e oarba? da domne suntem invidiosi ca nu am avut bani de frigider... si ne-am luat masini nu contest ca maty e instabil sau nesigur ... dar daca adunam plusurile i preferintele personale ai sa realizezi ca pt. unii dintre noi un matiz sau un cielo s-a dovedit mai util si raspundea cerintelor proprii. eu vroiam o masina mica pe care sa o pitesc usor in tentativele de locuri de parcare de prin centru. sau vroiam o masina cu gpl din fabrica cu un cost de utilizare scazut ( gpl ) si mai multa masina in jurul meu. termina-ti voi astia cu loganii si cu ifosele ca noi ceilalti nu am avut bani de logan ca daca stau sa ma gandesc acum aveam 2 frigidere full si probabil se uitau vecinii cu invidie la mine. "> Edited October 3, 2005 by steph Link to comment
zack Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Nu m-am referit neeaparat la siguranta in caz de impact , unde sunt curios cine indrazneste sa spuna ca ar prefera sa se afle la volanul unui matiz si nu al unui logan in caz de impact frontal sau lateral cu un alt vehicul care circula cu vreo 60 la ora. <{POST_SNAPBACK}> parerea mea(si a unu prieten care a codndus un milion si ceva de km...prin germania(mai bine zis prin toata lumea) e ca MATIZ vs LOGAN,(ma refer daca s-ar busi un matiz intr-un logan) amandoua cu aceeasi viteza, as prefera sa fiu in MATIZ !! matizul e pe SASIU !! nu ca loganu...din BUCATELE... amandoua au 3 stele dar e mai PRAF loganu din spusele de sus. Link to comment
maximus Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 (edited) conteaza prea putin daca e pe sasiu sau pe bucatele(chiar nu inteleg insa ce vrei sa spui cu bucatelele loganului). Conteaza mai mult sa fie studiat din punct de vedere al impactului, ai sa se deformeze controlat masina. Si daca matizul are sasiu.. nu cumva are caroserie autopurtanta la fel ca golanul? Edited October 3, 2005 by maximus Link to comment
icet Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Zack,eu prefer sa fii tu in matiz si eu in logan.Dar chiar nu inteleg de ce se compara 2 masini care nu seamna si nu au nimic in comun! Link to comment
zack Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 si tu vei fi la 2 metri sub pamant iar io in coma...sau paralizat oricum amandoua sunt slabute din punct de vedere al securitatii !!! io imi prefer kalosu... Link to comment
icet Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Decat sa ma chinui,prefer o moarte fulgeratoare !Am vazut eu cum se comporta matizul la impact!Avea,defapt nu mai avea partea din spate ) !Dar de fapt nu e de ras,ca daca doamne fereste era cineva pe bancheta din spate nu stiu daca mai traia!Si asta numai la un mic vant primit la o franare mai brusca la trecerea de pietoni!Stau si ma intreb oare la o viteza ceva mai mare mai aduna astia ceva din tine S"> ? Link to comment
maximus Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 performantele matizului la cras-test euroncap aici, iar pentru logan aici. Se vede ca au acelasi punctaj general: 19 puncte, insa se vede ca la impact frontal loganul e ceva mai sigur(uitati-va la zonele rosii si la punctaj 8 la golan fata de 6 la matiz). Surprinzator matiz-ul e mai bun la impact lateral (13 puncte la matiz fata de 11 la logan). Link to comment
Recommended Posts