AND Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Nissan X-Trail 2.2 dCi , aprox 25.000 DDP . Asta as alege eu... Link to comment
VIPER Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Pretul la Accord e luat de pe site-ul APIA. Inclin sa cred ca aia stiu ce scriu... Link to comment
Esperatul Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 (edited) La banii astia Toyota Avensis 2.0D4d de 116 cai linea Sol - ~22.500 DDP si de restu dotari. http://www.toyota.ro/WBStorage/Files/Avensis_20.07.2005.pdf O masina aproape nemuritoare, produsa in Europa deci nu ai taxe aiurea. Sau Octavia 2.0TDI de 140 de cai, 6 trepte - pana in 21 de mii de euro in echiparea Elegance si de restu dotari. http://www.aviamotors.ro/index.php?cale=te...typeid=1&menu=1 PS. Decat S40 mai bine iti iei direct Focus din pacate. Am uitat de Skoda Superb, gasesti sigur un model ok la banii astia si e o bijuterie. Edited October 5, 2005 by Wichedcoder Link to comment
maximus Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 scuza-ma dar sa dai ~22.500 DDP pentru o masina cu 116 cp, cand altii ofera masini cu peste 150 sau 160 de cai,cu multe dotari in aceeasi bani, mi se pare prostesc. Chiar daca pe capota scrie toyota... Link to comment
Lucian79 Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Pretul CIP al masinii e corect insa taxele vamale si acciza este oferita gratuit conform site-ului oficial aici Link to comment
Lucian79 Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 La banii astia Toyota Avensis 2.0D4d de 116 cai linea Sol - ~22.500 DDP si de restu dotari. http://www.toyota.ro/WBStorage/Files/Avensis_20.07.2005.pdfO masina aproape nemuritoare, produsa in Europa deci nu ai taxe aiurea. <{POST_SNAPBACK}> Din pacate Avensisu este deja o masina "batraneasca" ca si aspect. Singurul lucru care o sustine e doar fiabilitatea. Link to comment
Esperatul Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 (edited) Ti se pare prostesc pentru ca nu stii ce e aia, mie mi se apre prostesc sa platesc 9% accize pentru o benzinara de 3 litri sincer care sa consume 20 de litri in Bucuresti, te mai si rupe la orice taxe, mai bine iei un 1.8 turbo pe Passat sau Octavia(sau poate pe A4) ci consumul e mult mai rezonabil, cuplu mai mare, taxe mai mici(acciza e de 1.5%) si 180 de cai. Ca sa nu mai zic de Hyundai, patetic, omul vreo o masina, poate nu ai remarcat. Ce sa ma astept, cel care recomanda are Logan Pe mine ma intereseaza mai mult fiabilitatea si consumul la performante acceptabile decat aspectul, astfel incat as da de 10 ori banii pe Avensis decat pe 407. Edited October 5, 2005 by Wichedcoder Link to comment
Esperatul Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 (edited) Din pacate Avensisu este deja o masina "batraneasca" ca si aspect. Singurul lucru care o sustine e doar fiabilitatea. <{POST_SNAPBACK}> Daca tot te-ai luat de ce am zis eu hai sa ti-o intorc. Stii cat e o revizie la un Accord? De ce sa platesti 30% taxe vamale aiurea? Designul la Accord nu e cine stie ce, la 407 recunosc. Si inca o chestie, reducerea la taxele vamale este doar pentru leasing, adica suporta ei taxa vamala la valoarea reziduala, daca o iei cash te rupe. Edited October 5, 2005 by Wichedcoder Link to comment
Maniaku Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 (edited) de mazda 6 ce zici??? mi se pare cea mai reusita masina din clasa medie si a fost votata asa si de clarkson la top gear!!!! Edited October 5, 2005 by Maniaku Link to comment
Esperatul Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Deacord cu tine cu privire la Mazda 6, e o masina deosebita, pacat ca se supune taxelor de 30%. Dieselurile care echipeaza mazda sunt de obicei din grupul PSA (adica HDI) fiind folosite de Ford si de firmele cumparate(Mazda, Volvo) Link to comment
Maniaku Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 dar a spus cineva ceva de diesel??? eu oricum nu sufar diesel-urile asa ca benzinar taticu' + ca nu a afirmat ca o vrea cash Link to comment
AND Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Dar un Nissan X-Trail 2.2 dCi chiar ar reprezenta o alegere mai proasta decat un sedan ..PENTRU romania? As vrea sa fiu si eu unul din cei care merg cu jeep-u prin oras peste toate craterele si le da celor ca mine flash-uri pt ca merg prea incet (40 la ora) pe strazi cu gropi incercand sa le ocoleasca , in timp ce lui ii se rupe (70-80 la ora) la ce masina are Link to comment
zack Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 ar merge si un hyundai cupe >- e beton masina.http://www.hyundai-motor.ro/showroom/?id=54 Link to comment
Esperatul Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 AND, X-Trail sare bine de 30.000 de euro. Daca persona care-l va folosi e mai tanara si se multumeste cu o compacta, si Audi A3 Sportback e o idee, la 25.000 iei una cu o motorizare decenta. Link to comment
AND Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Nissan X-Trail 2.2 dCi = 25.000 euro DDP ..sursa nissan.ro Link to comment
Esperatul Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 (edited) Unde vezi tu ddp ca eu am vazut asa: incepand de la:22.600 € CIP - 2.2 DCI 22.600 + 19%TVA + 30% vama + accize , trece de 36.000 De fapt am avut dreptate: http://nissan.masini.ro//masini-noi-detali...Comfort-SUV.htm Pret CCP * 22.263 EURO Pret DDP ** 36.913 EURO Edited October 5, 2005 by Wichedcoder Link to comment
zack Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 vai da ce interior URAT are !! bai andrei da n-ai gusturi deloc !! mai bine isi ia o toyota rav4(paremise e pana in 25 mii ddp) are un bord de...cum se vede boxa aia !! oribil !! Link to comment
AND Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 (edited) Stai un pic .. la nissan parca nu se mai adauga 30% vama ; oricum daca asa e cazul , imi cer scuze. Daca si la Nissan , si la Hyundai , si la Subaru etc.. se adauga pe langa 19% tva , si 30% vama + accize , ce marca produce cel mai ieftin SUV ? Preferabil unul unde adaugam doar tva. Edit: Opel Frontera nu se mai face? Edited October 6, 2005 by AND Link to comment
Esperatul Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 (edited) Situatia e asa: Unii producatori japonezi sau din state(Ford) au fabrici in Europa pentru a scapa de aceste taxe, dar nu produc decat cateva modele mai vandute. De curand am inteles ca si Nissan are o astfel de fabrica dar nu se produce X-Trail. Cred ca cea mai ieftina masina de teren este Land Rover Freelander , care incepe pe la 17.000 de euro la care se adauga tva si accize. Frontera nu mai exista deocamdata. Uitasem: Pai mai e si Renault Scenic RX4(1.9DCI) pe la 23.000DDP (care se risca) si Kia Sportage la un pret un pic peste 21.000DDP. Edited October 6, 2005 by Wichedcoder Link to comment
alx Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 eu, daca as avea banii astia mi-as lua un C-class nou. cred ca te inscrii eventual mai pui o mie doua. Cine a mers intr-un mercedes... stie de ce. Link to comment
Tommy Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 (edited) la banii astia nu as lasa pe altul sa aleaga pt mine un s80 sau a8 la mana a 2-a (un an nu e mult) si ramane si de asigurare pe ani buni sau functie de teren un x5 Edited October 6, 2005 by Tommy Link to comment
alx Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 pai x5 e bun numai de sosea ca pe offroad sucks mai rau ca un tico... pt offroad = discovery/defender sau patrol sau pajero Link to comment
Tommy Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 n-am condus x5, am vazut pe sosele, e cumplit de mare si rapid doar la tv am vazut .. acolo mai conteaza si sponsorul, dar il laudau si pe off road, daca gresesc, scuzele mele Link to comment
maximus Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 c-class-ul ala cred ca la 25.000 de euro il iei si cu motor mic si destul de chel.. iar un x5 la mana a doua la 25.000 de euro, cred ca il gasesti pe la vre-o 70-80k km.. oricum, suntem curiosi, esti consultant tehnic pentru un el, sau pentru o ea? Tind sa cred ca pentru un domn, desi nici la o doamna nu m-ar mira Link to comment
Recommended Posts