Satori Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Nu cred ca ai noroc. Asta pare un face lift, doar. Chestiile alea de pe aripa sunt aiurea rau. Link to comment
tolin Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 (edited) Sunt la deruta adversarului, care, oricum, stie de la spionii platiti din interior. Nu vedeti ca toate masinile au parca acelasi desenator (clientul), doar Dacia Logan by Reno a ales grotescul. Stati linistiti, nu se mai fac masini de vis, clientul nu vrea, pentru ca nu stie ce-s alea. Edited July 11, 2007 by tolin Link to comment
Satori Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Nu, asta e testul american (pe toata suprafata frontala). Link to comment
panzer Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 e noul Aveo sau vechiul Corsa? > Link to comment
remix Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Mai multe detalii de Aveo 5dr http://thecarblogger.blogspot.com/2007/07/...eo5-caught.html Link to comment
rm.popa Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Aveo 5dr de la Daewoo, după cum văd emblema de pe volan... Link to comment
VAXXi Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Care din pacate, devin tot mai populare. Link to comment
tolin Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Genul acela de clapete ma dispera, ma face cu nervii, la cat prost gust ascund in ele. Link to comment
Mircea Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 E 'eftine maetre, e 'eftine! 3 la 10000! Link to comment
Satori Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Mie imi plac draciile alea din punct de vede functional. Ai control super misto asupra directiei de distributie a aerului. Link to comment
scorpion Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Masinile coreene ar putea intra in Europa fara taxe http://www.capital.ro/articole/coreenii-la...ara-taxe/103353 Link to comment
EM!L Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Daca se va accepta chestia asta, e interesant de urmarit daca vor mentine directia actuala (ma refer la cei de la Chevrolet) - preturi acceptabile si calitate/dotari la un nivel destul de ridicat comparativ cu concurentii directi din segmentele respective! Link to comment
scorpion Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Putin probabil Emil , coreenii subventioneaza exportul , chestia asta nu va face decit sa le umfle profiturile . Link to comment
hawkeye Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Am vazut azi Epica Diesel. Jante de 16 si cauciucuri Hankook. Arata nasol de tot jentile alea de 16 si au facut economie la tapiteria de piele, au combinat-o cu stofa. La fel si pe usi. Dar e diesel, consuma putin! Link to comment
iso Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Stie cineva daca gama Lacetti va primi un facelift interior/exterior , noi dotari , motoare , etc ? Nic ai ceva info din "interior" ? Link to comment
nic_otava Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Face-lift in 2008, mp3 player in standard tot din 2008, intreb si completez Link to comment
Mircea Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Daca pun tot grila aia gen audi, as face bine s-o iau inainte de facelift! Oricum, dupa august deja este an de fabricatie 2008 Link to comment
nic_otava Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 @iso Ideea este ca Lacetti cu face-lift va semana cu Epica la faruri si va avea grila radiatorului marita. Acum, la partea de motoare nu stiu cu ce ar trebui sa vina in plus, cred ca au cam tot ce le trebuie. Poate un motor mai mic diesel, dar ar proceda ca toti ceilalti de pe piata si nu stiu cat de interesant ar fi. Ca dotari suplimentare pe SW exista posibilitatea de tapiterie piele - asta pe comanda. Nu stiu ce alte dotari ar mai trebui pe Lacetti. Este o masina din gama compacta, pretul trebuie tinut sub control. A introduce optionale in plus, ar creste pretul si nu s-ar mai vinde. @Mircea Am masini care sunt comandate in iunie si au an de fabricatie 2008. Link to comment
Mircea Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Daca chevy face un face lift decent la lacetti si bate moneda pe acest model si nu pe aveo, parerea mea este ca ar avea de castigat. Mie mi se pare cel putin ciudat faptul ca GM DAT nu vine si in Ro cu benzina + GPL, asa cum o face in vestul europei. Paradoxal, as spune, dat fiind faptul ca aceasta optiune ar creste vanzarile motoarelor pe benzina, care sunt oarecum date la o parte prin prisma consumului. Sunt ferm convins ca daca un dealer cu capul pe umeri ar monta pe barba lui instalatii GPL bune pe benzinarele din gama lacetti, fara sa ridice garantia pentru asta (nici n-ar avea de ce!) acel dealer ar lua multi clienti de la concurenta. Link to comment
iso Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Lacetti sedan arata bine si asa , un look a la Epica i'ar face si mai bine . La interior un volan cu diametru' ceva mai mic , un BC "adevarat" si motoare mai putin "flaminde" - chiar daca ar fi numai sa le faca remapare - i'ar prinde bine , in rest e ok . O masina din clasa buget nu are voie sa consume mult combustibil ! Platesti mai putin pe masina dar "recuperezi" pe parcurs ... Link to comment
cpop Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Noul Chevrolet Aveo. http://media.gm.com/servlet/GatewayServlet...amp;docid=39302 Spartana descrierea... motoare imbunatatite (cativa caluti in plus si consum mai mic), pentru poze trebuie sa te inregistrezi ca reprezentant media (am vazut ca si Renault are aceeasi politica) Sper sa-l vedem si la SIAB. Link to comment
tolin Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Ia d-aci: http://www.netcarshow.com/chevrolet/2008-aveo/ Link to comment
Recommended Posts