VAXXi Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 In lumina acestui mesaj, iata un mic tutorial (cu poze) despre cum se procedeaza cu RSS-ul in Firefox si Opera. Firefox 1. Se intra pe forum. In dreapta adresei apare un mic icon portocaliu. 2. Se da click pe el, si apare lista feed-urilor. 3. Se alege feedul dorit pentru adaugarea la "Live bookmarks", iar acesta va aparea in meniul de Bookmarks, sau pe Bookmarks Bar daca o aveti activata. 4. Cand se da click pe bookmark, apar ultimele 30 de topicuri din sectiunea respectiva, cu optiunea de a le deschide pe toate in pagini diferite Opera 1. Se da click pe butonul "RSS" din stanga jos, in pagina de index si se alege feed-ul dorit. Va aparea o pagina text cu informatiile neformatate, dar si un message box: 2. Se alege "yes", si va aparea un popup mic cu "noi mesaje in sectiunea ...". Apoi, mesajele sunt accesibile in meniul Feeds, prin optiunea "Read Feeds". Link to comment
alx Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Eu is mai profan asa ca scuze daca pun o intrebare idioata: asta arata numai topicuri noi, nu si posturi noi, right? Link to comment
VAXXi Posted October 7, 2005 Author Share Posted October 7, 2005 Arata ultimele 30 de topicuri in care s-a scris ceva. Link to comment
john Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Va aparea o pagina text cu informatiile neformatate, dar si un message box: La mine nu apare message box-ul ala (folosesc FF). Unde se gaseste meniul Feeds ? Link to comment
alx Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 cred ca m-am prins... e un fel de news server ceva in genul fido... Link to comment
VAXXi Posted October 7, 2005 Author Share Posted October 7, 2005 La mine nu apare message box-ul ala (folosesc FF). Unde se gaseste meniul Feeds ? Aia e pentru Opera, nu pentru FireFox. La Firefox vezi mai sus. cred ca m-am prins... e un fel de news server ceva in genul fido... Oarecum; e un mod de a prezenta aceeasi informatie mult mai compact si mai rapid. Link to comment
maximus Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 (edited) mie cand dau click pe butonul rss(in opera), imi arata doar o casuta alba (fara nici un continut in ea, doar un dreptunghi alb). Unde ar putea fi problema? opera: Version 7.53 Build 3850 Edited October 7, 2005 by maximus Link to comment
Recommended Posts