maximus Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 (edited) Ce caroserie preferati din punct de vedere al utilitatii, confortului si comportamentului? In toate cele 3 clase: -mica,compacta, ma refer la masini din clasa mica pana la clasa compacta -medie, segmentul unde gasim sedan-uri ca ford mondeo, coupe-uri ca peugeot 407 coupe, break-uri ca ford mondeo break,suv-uri medii ca honda cr-v, toyota rav4, mpv-uri ca vw sharan,ford galaxy -in clasa mare, lux, tot ce se gaseste peste ce am zis in primele 2 poll-uri, unde am introdus si o optiune noua TOT Teren, adica masini capabile in teren accidentat. In privinta mpv-urilor ne vom referi la cele mari: vw transporter, mercedes vito, care pot concura din punct de vedere al luxului cu multe limuzine. In privinta suv-urilor ma gandesc la cele mari, in genul lui Nissan Pathfinder, Armada, Ford Expedition.. Edited October 7, 2005 by NFS Link to comment
Mike1 Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 se pare ca eu am votat primul in acest sondaj , respectiv sedan la toate trei categoriile (de gustibus...) "> Link to comment
Lucian79 Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Sedanu .. imi place enorm si MPV second choice. Link to comment
Tommy Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 maximus, nu vad eu sau cocosat nu ai pus? Link to comment
DANNY WOO Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Cu exceptia clasei mici unde am pus Coupe,in rest numai Sedan!!! Link to comment
andreib Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Se referea la hatchback, ceea ce as vi votat la medie. Asa am votat coupe, coupe si sedan. Link to comment
maximus Posted October 7, 2005 Author Share Posted October 7, 2005 dati si niste explicatii.. de ce o anumita caroserie la o anumita clasa.. ce va facut sa o alegeti in dauna alteia.. plusuri, minusuri din punctul vostru de vedere.. Link to comment
Lucian79 Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Ptr persoana mea si gustul meu cel mai bine mi se potriveste sedanu. Urasc break-urile si coupe-urile. Link to comment
alx Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 La clasa mica prefer MPV. Pt ca e o masina de dimensiuni exterioare mici si confort interior crescut. De obicei, sufera la portbagaj dar o masina mica este destinata orasului. (Modus). La clasa medie am votat break pt ca asta e masina ideala pentru mine cu o familie in crestere. La clasa mare, daca as ajunge vreodata acolo, unde sunt numai premiantii, mi-as dori un tot-teren adevarat. Nu x5 sau ML ci Discovery (orice generatie) sau Pajero sau Patrol, toate daca este posibi, echipate de offroad adevarat - suspensii inmuiate si ridicate, admisie aer la nivelul plafonului, diferentiale blocabile manual, cutie de viteze manuala cu moduri de mers usor si greu si... chestia care se aplica la toate... SA FIE DIESEL. Jeepul nu il concep altfel... Link to comment
NFS Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Eu sunt pt hatchback! Ca urmare n-am votat! Link to comment
laurentziu83 Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Hatchback, hatchback ("> Asta la o masina mica-compacta, cum mi-as dori acum (si ar fi perfecta pt mine acum) Hmmmm: Un Golf 5 TDI 100 CP care consuma putin si duce muult, muult. Asa cu Symbol-ul ar mai lipsi sa ma intrebe lumea: Se pot monta scaune pt. copii? Cam asa vad eu sedanul, masina pt familisti, ceea ce nu sunt si nici nu vreau prea repede sa fiu. Imi amintesc de vremurile cand aveam matizul, ii puneam benzina buna, aveam cauciucuri (relativ) bune (faceam si presiunea sa o simt teapana pe sosea) si ma repezeam cu el la 150-160. Mmmmm (si ma visam la volan de Golf ). Era perfecta pt mine. Spatiu in porbagaj nu-mi trebuie, pt asta am si bancheta din spate. Eu si o gagica. Mai mult nu-mi trebuia. La clasa medie, mda, nu merge hatchback, se cheama ca mai evoluezi (si in varsta) si iti trebuie ceva mai spatios pt tine si familie. La clasa mare: tot teren, nene. Jeep Grand Cherokee. Ditamai vaca sa am. Dar cum nu pot lasa un chestionar liber, n-am votat. Link to comment
zack Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 eu am ales : sedan,coupe,suv. ce mi-ar place un lincon navigator...e superb Link to comment
dany_s Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 ok, eu am votat Coupe, doar la clasa mare am votat Sedan Am crezut ca e vorba de care ne place cel mai mult, in principal ca si design asa normal, ca si confort, spatiu si utilitate un Coupe e ultimul pe lista, dar cateodata tre sa mai luam si ce spune inima in considerare nu numai ratiunea Oricum, mi-e toate genurile imi plac, depinde mai mult de la masina la masina Link to comment
Ndi Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 coupe-sedan-sedan Mie imi plac barjele. Link to comment
CT_ZDB Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 hatchback pentru clasa mica si sedan in rest! Link to comment
ticolino Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 hatchback. mult mai util decat sedanul, daca nu ai familie numeroasa iar daca ai, atunci break Link to comment
Satori Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Asta venind de la un om casatorit si posesor de motor. Link to comment
Alezz Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Sedan-sedan-tot teren la fel ca ndi imi plac barjele . Link to comment
NightClub Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Coupe-Coupe-Break astea le prefer Link to comment
vio.p Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 masina mica ... coupe (mica si sport) restu sedan... ador sedan-urile Link to comment
tolin Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 masina mica ... coupe (mica si sport)restu sedan... ador sedan-urile Mie, imi mai ramane sa ma impusc, baiatul asta a luat totul. Link to comment
strumfuadi Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Asta venind de la un om casatorit si posesor de motor. de la altul in aceeashi situatie: hatch-sedan-sedan si nu ma refer la nevoi ci strict la gust. imi repugna clasa mica cu un portbagaj atasat, vezi fabia sedan. la restul, sedanul pare o masina terminata, cu o capota joasa, habitaclu, si portbagaj.. are o fluenta privita din lateral. (vezi megane sedan vs. hatch..) hatch insa are un look mai sportiv si se preteaza la tunning vizual.. era cat p'aci sa iau un m2hatch ushor tunat.. Link to comment
alx Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 unu' albastru cu jante misto? Link to comment
Recommended Posts