Bel_Ze-but Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Chiar daca breakul este mult mai util (tata are unu), forma clasica si eleganta a sedanurilor ramane preferata mea. De aia am si luat Cielo sedan si nu break (haha, hihi -nu-mi merg smileyurile , de ce draq). Oricum cand am vrut sa car un obiect voluminos ( nu si greu ), n-am putat neam sa-l fac sa intre in portbagaj, ci numai pe bancheta din spate. Avantaje si dezavantaje. Link to comment
EM!L Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Imi plac mult sedanurile.Loc interior,compartimentare diferentiata,aspect frumos.La hatchback super reusit mi se pare un singur model:Opel Astra hatch (ala vechi,sau classicul de acum) Link to comment
rm.popa Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Hatchback, în special pe considerente estetice (forma uşor agresivă, aş zice), dar şi practice. Şi, nu în ultimul rând, pentru că asta am . Sunt mort după noul Astra hatch şi îmi plac şi Seaturile, cam toate (atenţie, discutăm despre caroserie!). Link to comment
Laurycã Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Am votat Hatchback-Break-Break. Inaintea de a fi sofer, nu suportam masinile hatchback/break, dar condusul mi-a schimbat pararea. Acum nu ma pot imagina detinand un sedan si toate masinile la care visez sunt hatchback/break (in afara de Volvo S40 ). Masina care-mi place acum si as cumpara-o daca as avea bani? Toyota Corolla Hatchback; mi se pare superba. Link to comment
Recommended Posts