iso Posted May 26, 2004 Share Posted May 26, 2004 Prima intilnire la Galati dar nu si ultima ! Link to comment
sprite Posted May 26, 2004 Share Posted May 26, 2004 Bravo baietii! La mai mare! Da' baga si tu ceva detalii... Link to comment
NFS Posted May 26, 2004 Share Posted May 26, 2004 Si atat? Hai... ziceti cind, cine cu cine, ce-ati birfit... pe cind urmatoarea... (btw... un sa transfere asta la INTILNIRI)... niste poze, ceva... Asteptam si Timisoara... care are vro 5 membrii pe forum! Bafta baieti! Link to comment
VAXXi Posted May 26, 2004 Share Posted May 26, 2004 S-a mutat. Chiar aşa, dom' Iso, păi ce ştire e asta, aşa fără conţinut, fără imagini ? Link to comment
hitman Posted May 26, 2004 Share Posted May 26, 2004 Hey ISO shi OCEBE, Am fost shi eu prin Galatzi cu jobul. Am ramas impresionat de frumusetziile de fete pe care le avetzi! Cred ca avetzi cele mai frumoase fete din tzara! Parol! Link to comment
Lucman Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 Bravo, deja imi place cum suna... Link to comment
iuzar Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 Hey ISO shi OCEBE,Am fost shi eu prin Galatzi cu jobul. Am ramas impresionat de frumusetziile de fete pe care le avetzi! Cred ca avetzi cele mai frumoase fete din tzara! Parol! Bre, si eu am ramas traumatizat de ce minunatii se plimba pe faleza la galati vara... Link to comment
ovidiuc Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 Bravo baieti si asteptam cu interes si in alte locuri.Poate totusi macar o data pe semestru ne intalnim undeva in tara unde sa participe lumea din mai multe orase.Gasim un loc convenabil pentru toti si ii tragem o intalnire de un w/e sa ne pomeneasca lumea. Link to comment
Instinkt Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 De acord cu tine. La asa ceva m-as baga si eu. Link to comment
laurentziu83 Posted May 29, 2004 Share Posted May 29, 2004 Spuneti-mi si mie cand si unde au loc intalnirile in Galati, poate dupa ce termin sesiunea si plec din Iasi vin si eu la intalnire. A propos: Intalniri in Iasi nu se fac? Link to comment
NFS Posted May 29, 2004 Share Posted May 29, 2004 Pai mergi la "Membrii forumului" (pe pagina, sus) , ordoneaza-i dupa Locatie, vezi care sunt din Iasi si baga-le MP. Bafta! Link to comment
Recommended Posts