Jump to content

Ultima Bomba

Lucian79

Recommended Posts

Pai, "mancatz-ash / pupatz-ash", ajuta, fratili meu! Sa moara dusmanu de oftica! Ca io ma asez cand vreau in fatza masinii si ma uit la muvi!

Subtitrare: o sa aiba mare succes, publicul tinta e clar si plin de bani...

Edited by VIPER

Excelente pentru showroom, groaznice pentru strada. Si chiar daca n-ar fi asa, oricum in primele 5 minute nu se mai vede nimic de praful de pe strada.

S-au chinuit, oricum. Daca e, eu imi pun in retrovizoare sa ma simt ca-n Antiloop.

N-am nevoie :banana:

Oricum e de un prost gust enorm, parerea mea. Daca scopul era sa se auda "turbina" macar trebuia pus pe admisie. Asta este. Macar ala cu farurile avea scuza unei mii de euro. Dar teava? Ca sa nu mai zic de dimensiuni (sau poate nu-mi dau eu seama din poza)

Alt prost gust era sa pui monitoare in tetiere la masinile fara bancheta spate.

Mai, dar la Pimp my ride n-am vazut pe nimeni sa se bage sa repare/segmenteze motorul. Iti lasa aceeasi hoarca la care pui ulei in benzina ca ti-e sila sa mai salti capota sa completezi acolo? :dizzy:

Daca e sa te iei dupa aia masina e un fel de scuza "ce vrei frate, sa intind cablu pana acasa sa bag cele 118 DVDuri pe care le am?". O bascalie de emisiune, parerea mea. Rareori fac ceva cu gust. Ce-i drept, mai fac. Dar se vede de la o posta ca de X fac misto ca-i pun jante cromate de 20 pe van vopsit in MOV (eu n-as merge cu masina aia) si ecrane de restul banilor, pe cand masinile greilor le fac airbrush pe comanda si le monteza linii audio JL/JBL/etc.

Eu nu le-as da masina pe mana. Mai bine o dau la Mythbusters :)

• 1 month later...
  • 6 months later...