Maniaku Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 N-am vazut eu bine sau asta chiar este Daewoo Lacetti??? Eu unul asta am vazut pe masina!!! Cum si de ce??? P.S. Scuze pt. calitatea pozelor, dar nu aveam decat tel. la mine! Link to comment
VIPER Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Inseamna ca nu ai vazut Daewoo Kalos... Link to comment
Maniaku Posted October 8, 2005 Author Share Posted October 8, 2005 Daewoo Kalos am vazut destule, dar modelul era deja realizat de Daewoo inainte sa fie preluat de Gm dar Lacetti nu cred ca a apucat sa se vanda sub sigla Daewoo!!! Link to comment
VIPER Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 (edited) http://www.italdesign.com/dinamic/gallery/..._a_brand=Daewoo Adicatelea ce a facut Giugiaro. Aici, Daewoo Lacetti. Edited October 8, 2005 by VIPER Link to comment
Maniaku Posted October 8, 2005 Author Share Posted October 8, 2005 Da, dar acesta nu este vechiul model!!!! Este modelul nou Link to comment
aztec Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 (edited) depinde de piata unde se vinde poarta numele de daewoo sau GM, la fel ca chevy spark alias matiz si continuand sapaturile lui VIPER ce a facut giugiaro pt daewoo http://www.italdesign.com/dinamic/gallery/...ery_results.php Daewoo Lacetti automotive 2004 Daewoo Magnus automotive 2000 C Matiz automotive 1998 Daewoo Leganza automotive 1997 Daewoo Lanos Hatch...automotive 1997 Daewoo Lanos Notch...automotive 1996 automotive 1995 Edited October 8, 2005 by aztec Link to comment
VIPER Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Care nu este vechiul model si este modelul nou, ca nu inteleg... Link to comment
zack Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 si io am vazut un daewoo lacetti(era full options)...in zona...militari(pe la mega image) Link to comment
Maniaku Posted October 8, 2005 Author Share Posted October 8, 2005 (edited) Modelul prezentat de tine este modelul vechi, cel pe care l-am vazut eu este cel care a preluat caroseria de la GM nubira @zack eu l-am vazut la plaza romania Edited October 8, 2005 by Maniaku Link to comment
VIPER Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Nu stiu cat e de vechi, apare la ei ca fiind creat in 2004... Link to comment
zack Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 MANIAKU : cam pe acolo il parcheaza >- l-am vazut de zeci de ori. daca te vei uita atent(nu stiu sigur daca numai pe o parte,sau pe amandoua partile) vei vedea ca usile sunt in alta culoare(este gri masina) fata de restul masinii. o fi accidenta-o ? Link to comment
john Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Nu cred ca o sa reusim vreodata sa lamurim misterul bradurilor & modelelor Daewoo/GM/Chevrolet vandute in diferite tari. Am vazut de ex. pe site al unui dealer (nu din Ro), poze cu Spark, iar pe hayon la unele scria Spark si la altele Matiz, ambele fiind Chevrolet. Link to comment
Maniaku Posted October 9, 2005 Author Share Posted October 9, 2005 Astazi la SIAB am mai vazut unul la fel, dar cu nr. de leasing!!! Ce D-zeu se intampla??? Link to comment
maximus Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 la ce stand? al carei firme? Link to comment
Gica Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 (edited) Pai ce-i asa greu de inteles...? In unele tari inca se vinde (sau s-a vandut pana foarte de curand) Lacetti sub numele Daewoo. Si poate omul si-a adus masina din strainatate sau poate au venit cateva exemplare si la noi cu sigla Daewoo... Edited October 10, 2005 by Gica Link to comment
VIPER Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Chiar daca nu pare on-topic, cititi ce am scris aici: http://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=2893 Explicatia e simpla (in cazul meu), omul si-a comandat kit Vauxhall. Pot sa-mi comand si eu. Poate si cel cu Lacetti a vrut sa fie mai "altfel"... Link to comment
lauamd Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Într-adevăr. Maşina poartă numele pieţei pe care se vinde. Poate în coreea si o parte din asia GM a hotărât să păstreze numele de Daewoo. La fel şi loganu care se vinde sub numele de renault pe alte pieţe. Link to comment
cpop Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Pe autoscout24.de apare si Daewoo Lacetti si Chevrolet Lacetti. Nu am avut rabdare sa fac o comparatie intre masinile/pozele de la fiecare categorie. Link to comment
Satori Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Este exact acelasi principiu cu Daewoo/Chevrolet Kalos. Ce e asa greu de inteles? Link to comment
EXE Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 (edited) identice, numai sigla difera. Lacetti a fost gata inainte de a prelua chevrolet pe daewoo motors Edited October 10, 2005 by adrian.sava Link to comment
zack Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 da kalos era gata inainte de a prelua gm daewoo motor ? evanda ? Link to comment
Recommended Posts