Jump to content

Daewoo Lacetti ?

Recommended Posts

N-am vazut eu bine sau asta chiar este Daewoo Lacetti??? Eu unul asta am vazut pe masina!!! Cum si de ce???

P.S. Scuze pt. calitatea pozelor, dar nu aveam decat tel. la mine!

post-919-1128805452_thumb.jpg

post-919-1128805463_thumb.jpg

Daewoo Kalos am vazut destule, dar modelul era deja realizat de Daewoo inainte sa fie preluat de Gm dar Lacetti nu cred ca a apucat sa se vanda sub sigla Daewoo!!!

depinde de piata unde se vinde poarta numele de daewoo sau GM, la fel ca chevy spark alias matiz

si continuand sapaturile lui VIPER ce a facut giugiaro pt daewoo

http://www.italdesign.com/dinamic/gallery/...ery_results.php

Daewoo Lacetti automotive 2004

Daewoo Magnus automotive 2000

C Matiz automotive 1998

Daewoo Leganza automotive 1997

Daewoo Lanos Hatch...automotive 1997

Daewoo Lanos Notch...automotive 1996

automotive 1995

Edited by aztec

Modelul prezentat de tine este modelul vechi, cel pe care l-am vazut eu este cel care a preluat caroseria de la GM nubira

@zack eu l-am vazut la plaza romania

Edited by Maniaku

MANIAKU : cam pe acolo il parcheaza :) >- l-am vazut de zeci de ori.

daca te vei uita atent(nu stiu sigur daca numai pe o parte,sau pe amandoua partile) vei vedea ca usile sunt in alta culoare(este gri masina) fata de restul masinii.

o fi accidenta-o ? :scarpin:

Nu cred ca o sa reusim vreodata sa lamurim misterul bradurilor & modelelor Daewoo/GM/Chevrolet vandute in diferite tari. Am vazut de ex. pe site al unui dealer (nu din Ro), poze cu Spark, iar pe hayon la unele scria Spark si la altele Matiz, ambele fiind Chevrolet.

Pai ce-i asa greu de inteles...? In unele tari inca se vinde (sau s-a vandut pana foarte de curand) Lacetti sub numele Daewoo. Si poate omul si-a adus masina din strainatate sau poate au venit cateva exemplare si la noi cu sigla Daewoo...

Edited by Gica

Într-adevăr. Maşina poartă numele pieţei pe care se vinde. Poate în coreea si o parte din asia GM a hotărât să păstreze numele de Daewoo. La fel şi loganu care se vinde sub numele de renault pe alte pieţe.