SORAN Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 (edited) Eu zic ca e o complicatie prea mare care, nu va iesi ca la lambo vei cheltui bani si vei constata ca nu e treaba asa fiabila. Nici usa de Kalos nu da bine ridicata, chiar daca ar atragea atentia! Apropo pt. cine nu stia toate usile care se ridica au instalatie hidraulica sau contragreutate altfel nu prea ai fortza sa ridici usa cu manutza ta si sa mai si intri in masina! Edited October 18, 2005 by SORAN Link to comment
Raptor Posted October 20, 2005 Author Share Posted October 20, 2005 O sa pun si poze...aveti dreptate dar daca usile se deschid peste unghiul de 45 de la un moment dat cand ridici usa o alunece si deci nu trebuie sa tii cu mana cand intrii ca se opreste sa zic la o inclinatie (de ex.:70 de grade).Cel putin asa cred Link to comment
DomnulRobert Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Raptor..de ce tocmai din kalos vrei sa faci o 'bomba' ? Ar fi pacat , ia-ti o masina mai de pe la noi.. care oricum e destul de bomba Link to comment
SORAN Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Fa-i pop up doors sunt mai de efect...renunti la clante iti mai iei niste actuatoare. E si mai ieftina treaba! Link to comment
Raptor Posted October 25, 2005 Author Share Posted October 25, 2005 Soran, mai da niste detalii...Am trimis un e-mail la SpiderTuning sa vad care-i faza( sa-mi faca ceva oferte pt. un bodykit, dar tot pe al meu il pun). Link to comment
NightClub Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Super tare ideea, dar cam scumpa si greu de facut oricum Bafta! fftopic: Imi pun si eu pe masinutza mea sa arate mai misto! Link to comment
alx Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 (edited) Fa-i pop up doors sunt mai de efect...renunti la clante iti mai iei niste actuatoare. E si mai ieftina treaba! adica asa cum are peugeot 1007? nici macar mamei lui Clarkson nu i-a placut... Crezi ca o sa placa altora? Cred ca se poate implementa usor din niste actuatoare de usi de garaj... Edited November 1, 2005 by alx Link to comment
ASIMO Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 alx, cred ca se refera la usi fluture! cu balamalele pe pavilion, si se ridica in sus! E mai greu decat lambo-doors, ca trebuie intarita structura pavilionului, pentru a putea sustine greutatea usilor! Link to comment
dann Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 nope, n-aveti niciunul dreptate. lambo doors...sunt lambo doors. toti le stiu. fluture...sunt ca pe ford iosis. pop-up inseamna ca nu au "clanta" si se deschid din remote. are CTL pt cei care stiu, dar doar pe spate. 1007 are un sistem electric de deschidere a usilor, apesi un buton si ele gliseaza in lateral. Link to comment
alx Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 pai si eu ce-am zis? la 1007 se deschid din telecomanda... Link to comment
Raptor Posted November 1, 2005 Author Share Posted November 1, 2005 That's sweet...ar fi o ideie buna >- dar vreau sa stiu cine face in romania asa ceva??? DA DOAMNE !!!! Link to comment
dann Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 @alx: nu asa ti-a iesit pe degete. OH MT GOD!!! what have we done? we have given him more ideas... Link to comment
Pedala Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Ati vazut cat spatiu rapeste in 1007 sistemul electric de deschidere a usilor? Link to comment
dann Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 pai la mine la 1007, nu rapeste. acum serios, unde sa vedem? la SIAB nu era deschisa masina. Link to comment
Raptor Posted November 4, 2005 Author Share Posted November 4, 2005 Vesti de ultima ora: Mi-au scris cei de la SpiderTuning. Citez: Ptr Kalos nu am nimic specific dar se pot adapta spoilere si praguri de alte modele. Preturile ar fi camasa: spoiler fata /spate - 150 euro/buc praguri - 2.600.000 perechea eleron - de la 1500000 la 3.500.000 lei Esapament - 100 Eur Capat toba - de la 500.0000 la 1.500.000 Manopera depinde de ce operatii trebuie sa facem. de ex pragurile sunt cu manopera de montaj inclusa Link to comment
Recommended Posts