mad_voly Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 am si eu o nelamurire: mi-am luat o masina de curand (nu e inscrisa inca)si as vrea ca in locul numerelor clasice de inmatriculare(adica forma si dimensiunile normale) sa imi pun ori in fata ori in spate placutele acelea dreptunghiulare ( sau patrate) de inmatric daca intelegeti ce vreau sa zic. Intrebarea mea e : cand merg la politie si platesc numerele, atunci trebuie sa specific forma lor??se plateste o taxa separat??help Link to comment
laurentziu83 Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Da, atunci cand te duci la politie specifici ce fel de forma au placutele de inmatriculare, am impresia ca e un panou acolo in care sunt exemplificate. Link to comment
VIPER Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Din cate stiu obtii cu greu asta si doar daca ai masina care din fabrica e prevazuta cu un astfel de loc de numar (cum sunt unele americane)... Link to comment
zack Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 SUNTEM IN ROMANIA !! da-i spaga la politist...si o sa le obtii usor >- Link to comment
aztec Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 sant decat 3 tipuri acceptate .. adica cele moto, mai mici, cele patratoase(care merg la tico pe fata si la masinile cu loc special de numere patrate) si cele normale,obisnuite.. daca vrei patrat, nu cred ca e prea greu, dar arata cam urat, de moto e o aventura, pt ca te opreste orice politai Link to comment
alx Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 pai care sunt cele 3 tipuri ca tu ai descris doar 2...? Link to comment
aztec Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 1. tip moto.. mic dreptunghiular.. 2. dreptunghiular mare, tip tico sa zic, folosit la masinile care au numai acest tip de loc.. 3. normal, comun.. poate nu am pus un punct si o virgula Link to comment
aztec Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 wtf.. tocmai am vazut o masina cu numere de inmatriculare cu RO dar il loc de tricolor avea stelele UE... masina, passat nou.. Link to comment
NFS Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Iar literele nu erau un pic diferite de astea ale noastre? Parca ceva mai inguste? Iar fundalul numarului nu era ceva mai alb si parea a nu fi fosforescent? Cred ca l-am vazut si eu... sau sunt mai multi. Parera mea ca e contrafacut, sa se dea rotund! Link to comment
aztec Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 probabil.. am vazut atatea "variante" ale numerelor romanesti incat ma intreb daca mai exista un tipar- german stile, cu sigla in loc de steag, rarite , colorate, autoadezive.. ( si cel nou luat de mine acum 2 saptamani de la udriste nu mai arata ca primele variante) Link to comment
Mircea Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 wtf.. tocmai am vazut o masina cu numere de inmatriculare cu RO dar il loc de tricolor avea stelele UE... masina, passat nou.. Avea un mic autocolant cu UE lipit peste stema Ro Link to comment
Mad MAX Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 stie cineva de unde pot face rost de 2 placute de inmatriculare cu caractere stil german? Link to comment
dAKuL_maniaK Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Eu am vazut diverse masini (in generale masini "smechere") cu numarul de inmatriculare cu cele 3 litere distantate.. Adica cu mai mult spatiu intre ele decat in mod normal... Stie cineva ceva de asta? Link to comment
Mircea Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 (edited) Tu fa-ti cu ce caractere vrei tu, primul filtru te opreste iti ia placutele si talonul si chemi platforma sa te ia de acolo. Caracterele, forma placutelor, materialul lor sunt expres prevazute in lege. Singura chestie care nu este inca acolo este spatiul dintre caractere... Dak-ule, foloseste functia cu incredere... Edited February 21, 2006 by Mircea Link to comment
dAKuL_maniaK Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Dak-ule, foloseste functia cu incredere... Imi cer scuze.. Da' am vazut discutia asta aici si mi-am adus aminte ca nu-s lamurit cu asta.. Si pur si simplu am intrebat.. Promit sa nu mai fac... Link to comment
NFS Posted January 28, 2007 Share Posted January 28, 2007 Vreau si eu numere d-astea!!! ("> Link to comment
perfidus Posted January 28, 2007 Share Posted January 28, 2007 Pai nu iei un autocolant, ceva de genul celor cu stema? Link to comment
aztec Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Sincer..cu toate ca am auzit ca asa vor arata noile numere prin priavara(zvon)...eu unul nu le vad rostul.. Dar cum vad o gramada de masini cu carpa aia cu stele fluturand la geamul din spate.. si nu tricolorul nostru(decat p ratb de 1 dec).. cema mai mira disparitia simbolurilor nationale... Link to comment
Recommended Posts