Jump to content

Intalnire Joi, 13 Octombrie 2005, Sala Polivalenta

Recommended Posts

hai, stimabili coforumisti...anuntati-va prezenta sau absenta, +-urile cu care ne veti onora, prajiturele si sucuri daca avem aniversati (se pune daca e o zi inainte sau dupa! :D )..eu poate reusesc sa intaresc randul membrelor cu o amica cu cielo...sa fiti cuminti si sa va purtati cuviincios > :)

Edited by ileana
am-i regleaza si mie careva socul termic ??

Âţ-i regleaza, daca înveti că în cazul in care litera  (fosta Î) este prima din cuvânt, se foloseste î din i !

Exemple: Îmi, Îţi, Împământare

hai, stimabili coforumisti...anuntati-va prezenta sau absenta, +-urile cu care ne veti onora, prajiturele si sucuri daca avem aniversati (se pune daca e o zi inainte sau dupa! :D )..

Daca era dupa da...asa inainte...eu sunt mai superstitioasa :)

Si eu o sa fiu prezent... si cred ca o sa-l aduc si pe methodro.

"Dar de data asta plimb numai reprezentantele sexului frumos si necesar!"

Nenea Viper... pai ai grija ca asta e discriminare... > :)

Si pe bune... cu asa masinuta...

P.s. O sa vorbesc cu Methodro.. poate vine si cu copiloata lui ... P.P.S: prietenii stiu de ce...

Gata, avem deja un inceput de program: Pestele plimba sexul "tare" (sa vedeti voi ce tari o sa fiti dupa ce va dati jos de la el din masina!!! =)) ), eu, cum ziceam, sexul frumos si necesar. Mai departe ce se mai anunta?

Âţ-i regleaza, daca înveti că în cazul in care litera  (fosta Î) este prima din cuvânt, se foloseste î din i !

Exemple: Îmi, Îţi, Împământare

Multumesc pentru scurta lectie de scriere a limbi romane!! esti tare :drinkers:

Sa ma bata VIPER, uitasem.

Ce insemna Astra lui: inseamna muzica la apasare de buton, in primul rand. Sunetul motorului se schimba atunci cand apesi SPORT.

Luand in considerare acest aspect si faptul ca suspensiile se modifica permitand abordarea curbelor cu o viteza ce face necesara purtarea centurilor de siguranta, sugestia mea pentru cei de la Opel este sa schimbe textul de pe acel buton cu ORGASM. Sau ORGASM INSTANT.

Asa ca, fetelor, duceti-va la plimbare cu VIPER. Merita :)

PS: Vipero, daca mai dai cu ea in gropi (santuri si alte alea) cand e pe ORGASM, te bat. :mda:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...