zalmoxis Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Need help!!!..F1 , F1, F1 - sa inteleaga si ITistii!!...Am nevoie de far stanga pentru Matiz SE. Problema e ca in service nu au decat din plastic de culoare gri in timp ce ale mele sunt din plastic negru in plus se pare ca ciupercile dispersoaredin jurul becurilor lipsesc la astea gri !Deci cine stie de faruri din plastic negru cu ciuperci dispersoare pls let me know!!! Link to comment
john Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Ai intrebat pe Nicu Barbu ? De obicei era online pe YM Link to comment
tolin Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Ciumpercile de la becuri nu tin de culoarea farului. Eu am gri si am ciumperci. In ultima vreme nu se mai pun, mai fac si ei o economie. Link to comment
zalmoxis Posted October 11, 2005 Author Share Posted October 11, 2005 Or fi si din astea gri cu dispersoare da' eu treb sa fac rost de unu' negru ca doar n-o sa ridic capota sa se vada unu gri si unu negru! Link to comment
alx Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 si daca vezi ce? atata timp cat nu se vede din exterior, why bother? Link to comment
Recommended Posts