claz Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Bre zeule. Ia stai si tu in banca ta, nu ma supara... Link to comment
zalmoxis Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 He, he ia uite ce idee !!... Banca mea vs. banca ta !!Ce zici te bagi !!!..Topic separat !!! Link to comment
claz Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Tu zici de ... banca aia a ta, sau de banca ta din parc? Link to comment
aztec Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 (edited) aveti grija sa nu se faca bulion din topice (forum), ca pana la urma tot nu am aflat daca husele de matiz daca se potrivesc pe tico, dar am aflat o gramada de lucruri non-auto... Edited October 11, 2005 by aztec Link to comment
ToPser Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 hehe ..uite ca au ajuns si turcii ... hai ma baieti fiti oameni civilizati si terminati cearta ...pentru cearta si altele exista PM...asta e un forum public nu fight zone ... inchideti topicul asta ... Link to comment
claz Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Pe bune acum... unde ati vazut voi cearta?!? Link to comment
aztec Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 nici urma de cearta... decat cioburi pe jos, ceva urme de sange... Link to comment
claz Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Nu e de la mine... perfuzia lui maximus nu e etansa... "> Link to comment
john Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Eu cred ca Claz si Maximus lupta de pe picioare inegale. Sa il faca cineva supermoderator si pe Maximus. Link to comment
claz Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Te asigur ca nu abuzez de nici un privilegiu de moderator edit: supermoderator nu are cum sa-l faca nimeni! Asa te nasti! (Puteti sa ma citati, dau si autografe) Link to comment
zalmoxis Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Tu zici de ... banca aia a ta, sau de banca ta din parc? ...Da !!!..Ca e un parc in jurul ei! Link to comment
MCojo Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 (edited) As deschide si eu un topic Claz vs Mcojo dar numai daca as fi fata in fata cu claz la masa si cu naveta de bere dedesupt... Edited October 11, 2005 by MCojo Link to comment
Shenck Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 ca pana la urma tot nu am aflat daca husele de matiz daca se potrivesc pe tico, dar am aflat o gramada de lucruri non-auto... cita drepate ai din pacate Link to comment
VIPER Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Io din toata discutia am ramas cu informatia ca Zeu si Claz au fiecare cate o banca... Link to comment
claz Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Nu, VIPER. Concluzia corecta e ca eu si zeu sa stam mai bine in banca noastra, sa nu-l suparam pe maximus. Nu te joci cu chestii de-astea. Poate pleaca de pe forum! Cui ramanem noi?!? Link to comment
Lucian79 Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Io din toata discutia am ramas cu informatia ca Zeu si Claz au fiecare cate o banca... Mda ... mai ramane sa vedem si ce fel de banca .. model, an de productie, imbunatatiri, tunata sau nu P.S. Eu cred ca ala care o are din fier castiga Link to comment
Esperatul Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Concluzia corecta e ca acest forum(daewooclub.ro) este un forum despre probleme legate de masinile Daewoo iar Cafeneaua este exceptia de la regula, nu regula. Prefer sa cred ca nu port stikerul dedicat pentru a publiciza statisticile privind dansul... Link to comment
claz Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Rugamintea mea mare este sa nu transformati (asa cum vad ca este tendinta) topicul acesta in Forum vs maximus. Asta e alta mancare de peste. Ca aveti voi ceva cu el, treaba voastra. In ce ma priveste, cere educatie? O sa aibe. Si gramatica, si aritmetica, si conduita, si ce mai consider ca-i lipseste. Atat timp cat mai sta pe forum. Link to comment
maximus Posted October 11, 2005 Author Share Posted October 11, 2005 vad ca mai nou aici daca ceri niste informatii esti privit ca un extraterestru.. cum domnule.. sa ceri informatii (despre avioane, despre gramatica, despre companii aeriene). E logic cred ca daca pun o intrebare nu o pun de foile marului, ci din cauza ca nu ma descurc singur/nu gasesc/nu ma pricep/ sunt dornic sa aflu informatiile respective. Pana la urma , din punctul meu de vedere (de om care nu are daewoo) e ca acest forum e o comunitate, care insa reactioneaza cu violenta sau cu mistouri cand ii ceri ajutorul, vrei sa o informezi sau vrei sa stii ce gandeste.. Ori dupa mine , aceasta nu e o comunitate deschisa.. Link to comment
tolin Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 O sa te dezamagesc, o comunitate deschisa n-ai sa gasesti nici in utopia lui Soros. Exista si o explicatie, cu cat esti mai deschis, cu atat te indepartezi de oameni, fiinte care intotdeauna au ceva de ascuns. Nici acest forum nu poate iesi din regula asta. PS deschidere poti avea doar catre El. Link to comment
Maniaku Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 (edited) Vedeti...vedeti ma!!! Cine stie mai bine!! @Tolin Vorba aia: Cine nu are un batran sa-si cumpere! Asa ca lasati draq prostiile si haideti sa revenim la Woo-rile noastre. Ce?!....iar ati baut apa la caine??!! Edited October 11, 2005 by Maniaku Link to comment
steph Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 maximus ... daca erai un user ``normal`` cred ca primeai ajutor dar ... cand treci de o mie de mesaje intr-un timp foarte scurt ... devi un mareeeee stres. Link to comment
tolin Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 E un user "normal" pe aici ? Ce sa caute ? Link to comment
NFS Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Max, io zic sa nu-i iei in seama, sunt invidiosi! Link to comment
sprite Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 O sa aibe. Si gramatica... ...o să aibă. Apropo... ...de foile marului ...de florile mărului. ...cu alte cuvinte: 'aideţi mă baieţi, mai băgaţi ceva, că deja e 9 dimineaţa şi... nimic nou. Se duce la fund subiectu'. Link to comment
Recommended Posts