aztec Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 ma refer la imaginea emisiunilor in direct, facute in studiouri, adica jurnale de stiri si emisiuni cu invitati, nu la filme si generice... la culori, claritate ma refer in general...acre pare ok.. nu conteaza structura emisiuni si cat de bune si urmarite sant posturile tv daca puteti sa si argumentati...va multumesc Link to comment
ileana Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 imaginea depinde mult de operatorul de cablu, de calitatea televizorului..nu pot compara operatorul de cablu din comuna in care lucrez, care are vreo 400 de abonati, si operatorii renumiti din bucuresti...cu aparatura de ultimul tip Link to comment
alx Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 protv, antena1 si prima au cea mai buna imagine, fara diferente notabile intre ele. Pe departe cea mai nasoala imagine o are tvr si, daca o mai exista, tele7. Deh, echipamente invechite. Link to comment
VAXXi Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Antena 3 (stiu eu de ce ) are cea mai buna calitate, atat audio cat si sunet. Urmeaza foarte aproape Realitatea, National-ul, B1 toate pe acelasi loc. Cel mai prost se vede in ultima vreme ProTV-ul: culori spalacite rau, sunet infect. Link to comment
Lucian79 Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Tot e bine ca se mai uita lumea la tv ... n-am votat ca nu mai vazusi tv cam demultisor. Link to comment
tolin Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Sondajul e nerealist din start, deoarece doar pe satelit poti avea o imagine reala, iar mai tot votantul e legat la cablu si depinde mult de unde primeste difuzorul imaginea si pe ce banda o da mai departe. Aici, televiziunile cu imagine proasta merg prin posturi locale care injecteaza ele semnalul decodat. Din acest motiv se vede ca dracu si se aude infect. In plus, posturile sunt difuzate in banda de jos unde zgomotul este enorm. Uneori urmaresti protv cu dialog de la taxime-tristii din colt. Dar si in aceasta situatie, zerOTV este sub calificativul de televiziune, iar nocivitatea unei astfel de prese se vede in evolutia RO in cei 16 ani de dupa. Eu vad acolo un dinozaur care, desi a fost ingropat demult, refuza sa moara. Link to comment
VAXXi Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Bun argument, mi-am amintit ca ProTV are intr-adevar statie locala, si asta s-ar putea sa fie un bun motiv. Dar nici satelitul nu e ideal, depinde (cred) de cata banda isi permite postul respectiv sa cumpere; si spun asta dupa ce-am observat la unele posturi "artifacts" de compresie video. Link to comment
aztec Posted October 11, 2005 Author Share Posted October 11, 2005 e, acum sper si eu ca aveti o imagine buna, si cablisti seriosi, sperand ca se vad toate la fel (bine sau prost)..am vazut si eu diferenta intre bucuresti si provincie, intre air si satelit si pachet (maxtv), sant diferente.. dar opinia voastra, in condiitile pe care le aveti.. Link to comment
Bobby Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Eu aveam imaginea neclara la absolut toate canalele de tv pana m-am prins ca trebuia schimbat cablul si acum se vede spuma la toti. Link to comment
ticolino Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 (edited) si la mine antena 3 are cea mai buna imagine+sunet cel mai prost sta protv-ul oups... pardon. in termeni absoluti, cel mai prost se vede otv-ul, intr-adevar. impreuna cu ddtv. dar m-am obisnuit cu el asa si nu mi-am dat seama Edited October 19, 2005 by ticolino Link to comment
nrares Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Cel mai dotat studio este cel al fratilor Micula (National TV, N24, FavoritTV, etc). Din pacate, atat pe satelit (unde avem momentan 3 pachete DTH care transmit un numar mediu de 16 programe pe un TP) cat si pe cablu (unde imaginea digitala este transformata in analogic, conditiile de vizionare sunt aproximativ asemanatoare intre programe. Diferenta majora se poate vedea intre N24 transmis FTA si acelasi program transmis pe cablu sau altele care sunt FTA pe satelit, ex. RealitateaTV, Antena3, Antena1(partial), ProTVInternational, TVR International, etc. Un minus atat pe cablu cat si pe satelit are OTV-ul la care nu comentez structura de programe ci doar calitatea transmisiei. Intr-un cuvant: EXECRABILA Link to comment
alx Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 am uitat sa spun ca eu am digi... si spice-ul se vede binisor... Link to comment
NightClub Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Cele mai bune sunt antena3, primaTV, antena1 si hbo fara decodor. Cele mai proaste sunt otv, proTV si taraf. Link to comment
nrares Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Aventuri in epoca de piatra digitala Noul proprietar al companiei Astral TV taie in carne vie: serviciile de televiziune digitala au fost suspendate in urma performantelor tehnice dezastruoase.Piata romaneasca de televiziune prin cablu este in continua dezvoltare. Deocamdata, numai ca numar de abonati, pentru ca din punctul de vedere al calitatii serviciilor mai e mult pana departe. De exemplu, serviciile de televiziu-ne digitala oferite de compania Astral nu au reusit decat sa compromita aceasta idee, altfel extrem de generoasa... Aventuri in epoca de piatra digitala Link to comment
zack Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 aia de la otv au niste camere de luat vederi de toata jena !! lasand de-o parte calitatea imaginii,nici cea sonora nu e buna. de nu-mi paraie tv-ul pe otv(la dan diaconescu direct...) de m-a ingrozit. la cat ai amendeaza CNA-ul nu ma mir ca nu au bani de unele mai bune. Link to comment
Recommended Posts