Jump to content

Gazeta De Perete

alx

Recommended Posts

Eu cred ca ar trebui sa faci un test de compresie,sa afli in ce stare se afla secmentii.Daca a fost inecata la greu si ai secmentii uzati,cred ca pe acolo a putut ajunge "benzina" in baia de ulei.5,5-6 litri in baie,ii cam mult.

S-or gasi la magazinele ce vand piese de schimb? Sau mai bine ii faci la comanda... :) )

Edited by cris06
La depasirea vitezei cu peste 50 Km/h se da dovada fara drept de conducere.

Vrei o dovada doar asa ca sa te creada tovarasii ca ai depasit viteza cu xx km/h. Dovada de vitezoman!

Edited by martiz

Din categoria: "stiu ca-i un c.a.c.a.t., dar, macar, sa umple camera"

... Stiu ca nu se va auzi niciodata in dolby sau surround dar macar sa se auda in toate cele 6 difuzoare ale sistemului.
  • 2 weeks later...
Multumesc pentru intelegere si pentru faptul ca ai inteles ca nu e bine sa te bagi in chestia asta.

____

ti-am zis sa nu te bagi in polemica asta.

Bai, tu NU auzi sa le stergi?!

Jos cenzura :twisted:

... Am un kalos cu jenti de Al, dar vreau sa cumpar 2 jenti de tabla pentru cauciucuri de iarna.

Stiti cumva, se potrivesc prezoanele de pe jentile de Al pe cele de tabla?

Daca imi puteti spune unde gasescjenti de tabla si la ce pret v-as fi recunoscator.

JANTA, jante, s.f.

90% din membrii acestui forum abia daca are bani sa isi cumpere o cotiera cat mai ieftina...

Dar ce vrei, asa e romanul.

Exact, asa e unii romani!

Edited by ileana
... folosesc iarna Fulda KRISTALL MONTERO. Pot doar sa spun ca au aderenta incomparabil mai buna pe suprafete umede, cu zapada sau mazga decat Continentalurile pe care le folosesc vara ...

Din ciclul "iarna nu-i ca vara".... =))

Edited by zeneseu

Din categoria: "Am dubla personalitate si mi-o dezvolt pe-a treia ..."

Masina ma ajuta la munca... deci e utila 110% si am si eu un fix sa mearga cat mai bine, ar fi si pasiunea pentru masini... deci un calcul mic ar duce undeva la 250-300% dependent de masina :)

Din categoria: "tu-l in koor pe cocosat, nu face o cuta costumul pe el !"

Eu am pe cielo din 1996 jante pe 16' incaltate cu pneuri 205/40...nu-mi atinge nici la viraj maxim fata si nici pe spate,tin sa precizez ca jantele nu au buza lata,oricum i-am indoit buzele interioare la aripi spate,preventiv.Simti orice piatra de pe sosea...dar arata super fain.

Din categoria: "Sunt moderator de parcare"

Domnu' Husca, dumneavoastra sunteti batut in cap rau, domne'! N-ai nene alta treaba?! Esti in concediu, te-a parasit nevasta, ti s-au drogat copiii de esti asa catâr? Iti spune un forum intreg ca nu ai dreptate si nu te iubeste nimeni, dar continui sa bati campii. Dute domne' la aer, respira adanc si gaseste-ti altceva de facut decat sa stai capra aici!

Din categoria: :butt:

Acum nu moderez, doar fac nitel misto de dvs, in calitate de simplu membru. Daca nu te duce capul sa faci diferenta, te astept la Albena la o confruntare face to face. Si imi pun si poalele in cap dar s-ar putea sa ma intorc cu spatele.
Cruze nu e din categoria cu care esti tu obisnuit: "masina cheala si 100 de optiuni". Este din cele optimizitate pe un segment tinta care cauta un anumit set de dotari si ii doare in pix de prea multa personalizare.

Mizitarea mamii ei :P

... Luna August am mers la benzinarei si am facut plinul Lukoil de 98 (trebuia sa plec pe litoral).Am bagat pana a dat de afara(dupa ce a sarit pompa am picurat asa usor pana in buza).Stiu ca nu este bine sa o umpli pana la refuz, dar nu am sa mai fac niciodata asa.Din cauza ca am mai avut niste drumuri prin Bucuresti (facand 87 km ) m-am intors la aceeiasi pompa in aceiasi zi sa completez.TOt pana in buza.

Jur ca de data viitoare nu mai fac.

Mie nu imi place tapiteria de piele...mi se pare tare la atingere. poate daca eram gay...

Am vazut tapiterie de piele moale la escalade sau 300c...dar alea sunt deja alte masini.

Din categoria "orice in afara de Escalade sau 300C e gay"....

ca nu crezi treaba ta,ramai la Fix or repair daily= FORD =)) .sincer nam mai vazut in halu asta de oameni antilogan.daca ati avea unu ati fi mai ceva ca acuma,ca e cea mai cea masina :rolleyes: .

Si se aprind avarii si daca tragi frana de mana in mers :thumbl:

ia priviti aici,astia care dati cu kkt in logan http://www.forum-auto.com/marques/dacia/sujet2387.htm .Vai de capu vostru.de smecherii .Stiu ca in romania te faci de kkt pe strada daca ai dacie.Parca Dw cine stie ce firma straina e.Ca tot in romania sa facut =))

m-ai intai ,pentru a putea injurii ,invata uMpic cum s-e scrie ,!.sincer nam mai vazut in halu asta de anal-fabeti.

• Like 1