tolin Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 Citat dintr-o semnatura (nu spun cine): "Ipocritilor ! Toti sunteti manelisti la a treia sticla de vin !" Afirmatia de mai sus nu-i valabila, dupa a treia suntem altii. Link to comment
Amentys Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 (edited) Sorry man, dar asta este. Lichidele alea chiar topesc/pateaza plasticul. Exista o sansa mica sa scapi, daca cureti imediat ceea ce la tine inteleg ca nu este cazul. Asa ca sit back & enjoy, acum te enervezi degeaba. Trece daca curata repede, pentru ca cand a apasat pe deodorant, cred ca cartonul s-a umezit prea tare, ...ca creca casca cam mult ochii dupa gagici ... Edited June 27, 2007 by iulian19 Link to comment
laurentziu83 Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Vreau sa emigrez. Ma trage ata spre Anglia dar MA DISPERA volanul pe dreapta. Un motiv serios pentru a nu emigra... Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 "chinezariile" sunt defapt litere JAPONEZE atent alese care inseamna "JAPAN SPIRIT" Deci scrie in japoneza pe engleza si cu majuscule. Link to comment
Tommy Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Nu ma sperie locul de veci, fie el si la Cernica, eu m-am asigurat deja, imi donez organele, pentru primul am gasit deja amatori. Mai greu e cu locul de parcare, acolo tot de el am nevoie. Deci ai parcat organul.. sau ti-ai bagat organul in parcare? Nu e vorba de batalii sau de o competitie continua care se desfasoara pe sosele... cred ca e vorba doar de "comunicarea" dintre sofer si masina. Hac, si cum ii spui.. moaa, ce teava ai? Eu oricum nu sunt genu care sa faca BMW din orice masina si sa o forjez dar imi place mai mult o masina la care daca te uiti din fata sa poti spune "Asta parca se incrunta la mine" decat sa ma uit la una si sa vad o masina alba, cu nimic in +... trebuie sa fie acolo ceva care sa zica "Eu sunt mai altfel" Ai fi primul de altfel.. Ar spune.. e drept sunt un ou, dar unul cu alura de bmw Link to comment
Brainiac Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Trece daca curata repede, pentru ca cand a apasat pe deodorant, cred ca cartonul s-a umezit prea tare, ...ca creca casca cam mult ochii dupa gagici ... Daca cainele a scapat, atunci e bine. Link to comment
Lucian M Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 (edited) am scapat cred de consumul de ulei marit,motorul pare mai linistit insa a inceput sa fie mai zgomotos,cred ca trebuie sa bag ceva aditiv cu teflon sa elimin total consumul de ulei Tommy, recomandai niste calti, am eu prin pod. Caut sa-mi fac o pomana cu omul ala? Edited July 6, 2007 by Lucian M Link to comment
Tommy Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Ce ai zice daca ti-as spune ca traficul aerian in Bulgaria este cu mult mai ordonat si civilizat decit cel din romania? Am stat eu odata intins pe spate in iarba cind am fost la Oltenita, si am observat... Eu as zice ca tu pari a fii omul in stare sa faca afirmatia "in sua e soare" pentru ca ai visat aseara o blonda. Aloo, in Congo cum o fi vremea? Ca in bucatarie e atat de cald, ca se incalzeste cafeaua in ceasca.. Link to comment
Satori Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Dupa cite stiu,creier au toate formele de viata.La om se pune problema daca gindeste cu el. Restul respira cu el. Irefutabil. Acorduri d'acorduri. Si asta la toate capitolele ce include circulatie rutiera. Toti copiii cu permis de 3 luni da sfaturi acum. Oare experienta in conducere iti spune ceva?Experienta care se acumuleaza in timp. Nimic. Mie imi spune ceva doar experienta care se acumuleaza in spatiu. Link to comment
EM!L Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Nu stiu cine-i matrix,dar am citit acest forum din pacate si m-ia last un gust amar. Sincer, si mie gramatica! Da' asta e . Link to comment
andrew Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 (edited) Mai da numai profesori de limba romana aici.Ar trebui la inscrierea pe acest forum sa se dex examen de admitere.In general astia care corectati pe aici,sa fiti renumerati ca de corectati posturi.Apropo dati si note si treceti si varianta corecta. Citam posturi din gazeta... in gazeta. terminator... citeste primul post din Gazeta de perete - nu se comenteaza Greselile sunt multe, m-am rezumat la a scoate in evidenta doar pe cea mai urata. Edited July 11, 2007 by andrew Link to comment
tolin Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Orice comentariu pe Gazeta se sterge si autorul lui este premiat. Link to comment
kAos Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 (edited) Nene vanatorule, nu s-a auzit bine pana la matale. Baiatul acesta este suparat ca forumul nu-i public, ca nu pot el sa faca ce stie mai bine pe el. Iar pentru asta nu exista discutie, exista doar butonul Delete. Pana acum a fost caldura mare si am lasat baietii sa se racoreasca, dar acum a venit seara si se inchide la nonstop. Abia astept pe unul care se inscrie de 5 minute si incepe sa discute frustarile lui de acum doi ani. Pentru asta exista www.balamuc.ro. E o frustare de spirit !!! )"> PS: sper ca nu umbli iar pe la butoane, pe la ala de EDIT in special. Edited July 12, 2007 by Satori Link to comment
tolin Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 ... In al doilea rand, ma topesc dupa formularile astea cu "experti", "savanti" si "cercetatori". Desi j'aime couche avec vreunul, cand auzi o asemenea propozitie trebuie sa te astepti la opusul situatiei ... Care ar fi acela, jamais couche avec ? Link to comment
andrew Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 (edited) Dar, mai apoi, in mers, stand la stop, am observat ca iara se accelereaza singur, si de data aceasta ritmat: 3 secunde turat, 1 secunda pauza, iara 3 secunde turat, apoi una pauza, si tot asha...dar asta doar in punctul mort sau cand sunt in viteze si dezambreiez la podea . Si mie mi s-ar parea ceva ciudat la masina in mers, stand. Edited July 18, 2007 by andrew Link to comment
Tommy Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Asa care sunt costurile totale in mare ? Intalnirea asta e la munte. Macar bine ca fuse cu prezervativ ) Link to comment
Mircea Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 Sunt unii care spun ca pt. a mari stabilitatea masinii cu 10% trebuie montate cauciucuri mai groase... D-alea groase de RABA merge? Link to comment
tolin Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 m-ai ai difuzoarele ? daca da intra pe yahoo msg sa vb ca le vreau eu... tnx nu ... leam dat Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 (edited) Numarul unu: ... cand am data sa cobor din masina a venit ala cu remorca lui si mi-a rupt usa, noroc ca nu am coborat ca ma strivea de usa ("> din pacate. Din pacate te-a ratat sau cum? Numarul doi: Ce zice, maica? Sau mai bine zis "cum zice si cum scrie?". Edited August 6, 2007 by Zmeul cel rau Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Mi-a mai fatat mintea un pui (amatorii de ingropaciuni ma pot cauta): fiind cu parintii la cumparaturi (gresie, faianta, chiuveta etc- pt baie) intr-un depozit mare din Piatra, mi-au fugit ochii pe o sonerie wireless la 30 ron. De ce spun ca mi-a fatat mintea un pui: m-am gandit sa pastrez emitatorul sub scaun in masina si receptorul in camera noastra. De ce? Pai avand raza de 100m, pot apasa o data pe intrerupator iar sotia iese din casa si-mi deschide portile fara sa mai fac oprire. In felul asta mi-am facut porti cu telecomanda, cu doar 30 ron si bunavointa din partea Oanei. Problema e ca ea a declarat ca "doar daca vrea muschii mei ies afara, daca nu- iti scot bazaiala din priza si nici nu ma intereseaza". Marturisesc faptul ca la acest aspect NU m-am gandit cand mi-am luat soneria. Link to comment
dreaQ Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Grosime 2mm , folie de aluminiu pe o parte si autocolant pe cealalta --- 1 m latime , lungime 20 m --- pret 20 lei/m . Mai putin de 20 m --- 25 lei/m . Adus din Germania exclusiv prin transport special la o comunitate de pocaiti . Trimit comenzile rapid in maxim 24 de ore prin curier , cu plata la ridicarea marfii . Aaaa...nu ma bag frate cu pocaitii... Link to comment
tolin Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Trebuie sa fii prea naiv (ca sa nu zic prost, fraier etc) ... Bine ca n-ai zis ! Link to comment
tolin Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 ... Mai omule, la dacie te uiti ca berbecul la maneta aia de selectare(nu tu, vorbesc in general) ... Mama, ce eschiva frumoasa din sold ! Link to comment
Mircea Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Mult mai practic decat o cotiera care m-ar incurca mai mult chiar daca are si scrumiera pt cei din spate si suport de pahare si care m-ar fi incurcat cand as fi vrut sa trag frana de mana. @WRS: Interiorul... sa vedem, maciuca nu mai e. Am reusit sa o inlocuiesc cu o bila de biliard (care btw se prinde in mana de 3 ori mai bine ca aia de la matiz si de 2 ori mai bine decat cea care a fost criticata). Deci incurca! Asteptam tacul de biliard in locul tijei schimbatorului. Bila e alba sau neagra, sa stim daca trebuie bagata in gaura sau nu. Mai bine nu. Link to comment
tolin Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 (edited) ... Oglina ? Poti sa te uiti in ea si dai franezi ca sa il atentionezi ca o sa opresti.Dar daca ala se uita la avioane, dai tu frana sau semnal sau ce vrei tu cat poftesti. La stop e util in opinia mea sa opresti la o distanta considerabila de cel din fata, sa nu stai cu piciorul pe frana, sa te uiti in oglina pana cand s-a pus prima masina in spatele tau ... Oglina, oglina ... cine-i mai frumoasa, eu sau ktzapada ? Edited August 17, 2007 by tolin Link to comment
Recommended Posts