Satori Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Aygo ... Parca e facuta sa schimbe in mod economic Doar parca!!! Caci, de fapt, Aygo este o fiara insetata de sosea, cu ulei incins pe marginea farurilor si scuipand amestec aprins prin duzele de la parbriz > Link to comment
Lucian M Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Voi n-aveti ce face fratilor , va luati unul dupa altul ca oile . Plus ca stati si pinditi as spune , sa comentati chestii fara rost . Bine zicea cineva acum vreun an - atatia increzuti ca pe acest forum , atotstiutori convinsi , plini de ei - rar gasesti . Fie la voi acolo , aici . Be-he-he-he-heeeee. Link to comment
Salex Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Ce repercursiuni are o toba sparta asupra bunei functionari a unei masini??? G R A V E !!! Link to comment
Satori Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Oricum este un subiect cu f multe variante de raspuns... fiecare are parerea impartita... Care mi-a vazut juma de parere? Nu o mai gasesc. Link to comment
Tommy Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Din 3 lovituri, a 4-a a fost fatala ) 5 gaini.. si cu cucosul 4. Link to comment
Mircea Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 http://www.gmclub.ro/forum/index.php?s=&am...st&p=340849 un link cat 1000 de cuvinte. Legatura e ca rima, sub apa Link to comment
tolin Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 ... un ulei 10w60 categoria api S(j) spre S(m) se comporta la rece ca un ulei 0w30 ... Ce misto e cu cifrele acestea, poti face ce vrei cu ele. Link to comment
Cumnatu Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 (edited) dar ma rog... se pare ca sunt eo mai prost. Cine e "eo" asta ? ( si nu, O nu e lipit de U astfel incat sa fie greseala de tipar ) Edited April 14, 2008 by Cumnatu Link to comment
Salex Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Atat timp cat planeitatea e ok, si chiulasa este in limitele prevazute de fabricant (nu e sub inaltimea minima prevazuta), n-ai motive sa "iei" din ea. Pai ... daca ar fi sub inaltimea minima prevazuta, ar fi un motiv sa "barbieresti" chiulasa ? Daca o rectifici ... creste in inaltime ? Link to comment
Tommy Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Tu stai mai bine in curbe si eu stau cu 7000 de euro in buzunar. Dupa calculul asta daca luai longan stateai cu 10000. Link to comment
alx Posted April 15, 2008 Author Share Posted April 15, 2008 Cu siguranta Loganul va fi mai comod la drum lung si, in plus, ai mai mult spatiu in habitaclu - depinde cati pasageri transporti de obicei. Oau, a-nnebunit lupu'... Io v-am zis ca motociclistii astia nu e normali... Link to comment
Tommy Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 Da si astia cu jipul e generosi Nu ofera nici un pret chiar daca folosesti configuratorul lor. Va-ti plimbat cu el? Asta e beton pt nevasta-mea, sa si-o configureze cum vrea Only happy days afterwards Link to comment
Mircea Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Cumnate, sunt bune, majoritatea producatorilor de tutun din Romania au trecut la ambalajul de folie, ii zice Naked Warp (lucrez in domeniu si stiu). Iar codul de bare 594xxxxx este cel asignat Romaniei. Asa le zice la alea fabricate pe Starship Enterprise, poate... Scuzoaiele mele Naket Wrap Na-ti-o franta, ca ti-am dres-o! Link to comment
VFX Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 nici n-am vazut-o,am incercat sa o evit dar tot am luat-o Te-ai hotarat? Cum e, ai vazut-o sau nu? Link to comment
Tommy Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Maine am sa incerc sa ajung la asigurari sa vad ce rezolv.Spuneti-mi si mie care e procedura cu astia,mi le schimba pe toate 4 sau numai pe cea indoita(jante de aliaj)? Astept mult?Trebuie sa ma tin de capul lor? Eu zic sa le ceri sa iti schimbe masina cu totu, daca s-a indoit vreo bieleta Link to comment
john Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 A avut reflexe bune dar cred ca s-a speriat rau. Cam asa ceva am patit si eu iarna trecuta la iesire din Bucuresti spre Cornetu numai ca eu aveam vre-o 60 nu 150, mi-a fugit spatele si am facut vre-o 2 flick-flack-uri, la ultimul am ajuns la maxim cu volanul si am vrezut ca n-o mai redresez dar, am avut noroc. Cert e ca m-am kkt pe mine, tremuram dupa aia. A facut masina flick-flack pe sosea sau tu in masina? Link to comment
Mircea Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Crede-ma mai bine ma ocup eu de masina decat ei.Nu stiu sa foloseasca nici macar tehnica din dotare(m-am dus la ei sa-mi regleze turatia, mi-au conectat un aparat la calcultorul masinii si mi-au comunicat ca turatia este buna cand ea era in jur de 7400 rpm in relanti-cand normal stiu ca trebuie sa fie in jur de 8500rpm). Al dracu' Aveo, cred ca are motor cu reactie! Link to comment
andrei_xxl Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 am schimbat si uleiul de frana [...] acu am frane muuuuult mai bune ... Link to comment
Mircea Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 oare jucaria asta nu se poate alimenta si singura? sa zicem ca adaugam un alternator aditional ce sa se ocupe de incarcare bateriei in mers... Se s-a inventat perpetuum mobile! Ai dracu ingineri ce le trebe atata carte cand solutia e atat de simpla )"> Link to comment
andrei_xxl Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 este prins deasupra tastaturii cu 2 holdsurupuri Holtzshurupturi, holtschuruburi, almanahe care este Link to comment
Brainiac Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Ocupati o diagonala si la tarnip? > Eu pe vremea mea ii spuneam tarnib Vorbiti de tarnim? Tarnil, tarnid, tarnic, tarnig, samd > Link to comment
john Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Nici nu puteam sa cred acum 3 zile ca as putea iesii din casa sa ma duc sa mersetesc la o masina ( am fost jos sa curat injectoarele de la o Nova ) FARA sa imi iau tigari la mine. Hai ca nu e asa greu sa mersetesti fara tigari. Bere ti-ai luat? Link to comment
Recommended Posts