Mircea Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Si eu am avut alatma aceasta si a functionat bine 2 ani.Prablema fiind identica cu cea din acest topic, nu mai pute-am sa dezactivez alarma. Rezolvare - inlocuire alarma de ce? deoarece la acest tip de alarma de dezacordeaza foarte usor telecomenzile, adica isi schimba frecventa ( la mine toate butoanele mergeau anapoda, dar erau unele care mergeau si pe inchis, deci si butonul de deschis mergea pe inchis, nu o pute-am deschide ci numai inchide). Telecomanda nu se poate invata cum este la alte alarme, necesita sa duci alarma si telecomanda la un servis sa o puna pe osciloscop sa regleze frecventa telecomenzii in functie de frecventa pentru alarma - este costisitor Firul ACC mai are rolul si de a dezactiva alarma daca nu functioneaza telecomanda se pune contactul de cateva ori (5-6 daca nu ma insel) Imobilizarea motorului eu am activat-o deoarece este in functiune doar atata timp cat este alarma in functiune, deci daca alarma nu functioneaza motorul merge, se poate lua si alarma de pe masina si motorul tot va functiona, sansa sa se defecteze acel releu de imobilizare este mica (dar exista ) Obs. alarma am montat-o singur pe un Cielo fiind prima alarma montat-o si am activat toate functiile elermei - am fost multumit de ea cat a functionat Deducem ca: Prablema alatmei este ca e de fapt elerma si ca pute! Link to comment
Satori Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Deci, ce ne luam cand nu mai suntem pasionati de viteza si vrem sa stam sus ? Un barbat "cu experienta" "> PS: rupta rau din context Link to comment
mike.omega Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Nu o sa iasa kitsch, ca nu pun de dacie. Cum nu tot ce zboara se mananca, asa nici tot ce se pune pe Dacii nu e kitsch Link to comment
john Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 (edited) Mai pun si eu cateva fotografii d-ale juniorului: Mi-e si frica sa vad o fotografie de-a ta > Edited May 15, 2008 by john Link to comment
sebian Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Am pofta de mancare (problema e ca nu se prinde nimic), mananc la orice ora, nu ma doare inima, se simte f putin efectul ala de "stand up". Bag redbull, burn si tiger. Mere al dreq de bine la o tigara. Oanei nu-i plac energizantele. Bine, nici cu tigarile nu-i de acord .Intrebare: dupa ce fumati, folositi vreun spary pentru respiratie "proaspata"? Eu folosesc un spray cu apa de guyra cu aroma de menta din kaufland (are un efect de prospetime si este racoritor, dispare gustul de tigara in cateva secunde). Recomand. > Deja se simte efectul reducerii numarului de tigari...dar tot nu inteleg o chestie...de cand sunt cei de la Kaufland agricultori / cultivatori de menta? Link to comment
Mircea Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Cu riscul de a mi-o lua pe coaja...Esti mortal, parca esti in sectiunea "Masina mea... dac-aveti inima a mi-o lua" Comentariu pe bursa prea frumos pentru a se pierde definitiv in trash ) Link to comment
Esperatul Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Asa ca, dragi colegi, va rog eu sa ma indrumati catre un mecanic foarte bun pentru al meu TICO (de preferat zona Colentina - Pantelimon) ca nu mai suport mecanicii impotenti. ... Drum bun si cat mai multi km fara a fi nevoie de mecanici. Pana la urma ce presupune revizia la Tico? Link to comment
tzighy Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 -Cum e frate substantivul caramizi? un caramiz/doi caramizi(ma jur ca am fost de fata cand a spus-o, avea vreo 15 ani atunci) Link to comment
john Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Bre, eu masinile respective nu le-am avut intr-o zi, luna, an, ci in decurs de mai multi ani.Partea cu ce ataca aia mici la persoana e chiar amuzant, dar oricum nu le raspund la nimic ca asa sunt ei mai zoologici. Rusinica. Userul e LemonDemon, postul e pe alt forum, si aia mici si zoologici suntem noi. Link to comment
tolin Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 O pun la Severin,a mai pus cineva pe Octavia si mi i-a recomandat.Sper sa iasa bine. Pune-o si la Severin, desi lumea zice ca la Radauti e cel mai bine, ca-i cu rima. Altfel, confirm ca lui Octavia i se pune bine. Link to comment
Salex Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 ... mi-a puscat bulbul de ulei si am ramas fara ulei ... Bulb de narcisa ... bulb de ghiocel ... bulb de ceapa ... ... Sau pur si simplu bec Link to comment
VFX Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 ma ajuta cineva cu vreun link? caut site ca sa compar masini noi ex fabia contra accent, etc am gasit undeva zilele trecute si aku nu mai stiu unde...off topic tastatura e nenorocita si nu mai scrie cu litere mari... Am gasit pe cine sa dam vina... > Din 3 optiuni nici una nu mai merge. "> Link to comment
claz Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 (...)@Salex ce zice masuta ta de rezultatul implantului? E multumita? Poate musca cum trebuie de dintii implantati? De vânzare măsuţă de spiritism foarte irascibilă, recent tunată cu implanturi parapsihologice. Se poate folosi şi ca mobilier de pază, împreuna cu afişul "Atenţie! Măsuţă feroce! Muşcă rău!" Link to comment
Tommy Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Da, bogdang, ai dreptate. Cand am spus full, insa, ma refeream la faptul ca e foarte bine dotata, ca are pe ea tot ce mi-am dorit eu. Aha, deci nu mai consultati dictionare si alte alea, veniti pe forum. Sau cititi almanahe Oricum sunt ingrozit ca va trebui sa o las mult in service (tinichigerie) si mi-e frica ca imi schimba tot dupa ea...pana acum nu am descoperit nici o metoda de a ma asigura ca nu fac prostii. Daca ca frica nu e alt sentiment mai real, dar iti schimba dupa ea, eu zic sa nu te ingrozesti asa tare. Nasol ar fi daca ar face prostii cu ea, nu dupa ea. Link to comment
EM!L Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 mai ..dar eo nu vad aerbaghurile ... Nici eu... dar practic eu nu stiu dupa ce sa ma uit Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 (edited) Oare prostia si cretinitatea n-are nici o limita? N-are, ca e sub 50. Edited June 9, 2008 by Zmeul cel rau Link to comment
EM!L Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 promt ca intodeauna Mereu promt. Indeed... Link to comment
john Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Caci comfort superior stiu ce inseamna. Nu as zice. http://dexonline.ro/search.php?cuv=comfort Link to comment
Lucian M Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 (edited) Eu daca as avea 8k euro mi-as lua o masina noua si foarte modeste la banii astia. Dar altii prefera sa ia rupturi de la altii cu 500k km si pe urma chitaie de ebnzina, cauta piese la dezmembrari si merg cu cele mai ieftine cauciucuri la sh. Edited June 10, 2008 by Satori Satori: intrebarile pastreazati-le pentru elevii tai. Pentru nelamuriri, citeste regulamentul forumului. Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 3. NU se pot atinge limitele suspensiei cu 100 CP M-am abtinut cat m-am abtinut dar... Link to comment
john Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 intrebarile pastreazati-le pentru elevii tai. Si cerele o liniuta ca eu nu mai am Link to comment
Tommy Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 vand paravanturi pentr cielo ...deflectoare de aer...le am sigilate...in tipla cu acea tipla care se lipeste de masina care nu este luata...deci...sigilate... Cu doua randuri de tipla si de doua ori sigilate.. e clar oferta oferta. Link to comment
tzighy Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 (edited) " data-cite="protected name, but not post # " data-ipsquote-contentapp="forums" data-ipsquote-contenttype="forums" data-ipsquote-contentid="6788" data-ipsquote-contentclass="forums_Topic">sa zica ca are mult multe guri de evacuare. Edited June 12, 2008 by tzighy Link to comment
john Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Cred ca CHEVROLET s-ar invirti in mormant daca ar vedea ce masini fac urmasi lui. Asta merita postata in topicul "Deja-vu". Simt ca Chevrolet va da faliment in curand si il va cumpara...Daewoo. Link to comment
VFX Posted June 17, 2008 Share Posted June 17, 2008 ...lucrez de 20 de ani in domeniu(FORD Craiova) si am vazut sute de motoare fabricandu-se si teste la ele... ...numai sa treci 20 de ani pe langa o linie de fabricatie mai inveti si tu cate ceva... Keep up the good work! Link to comment
Recommended Posts