Zmeul cel rau Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 ... VAG dar asta este mai greu pt ca 20.3% apartine statului german, de fapt a provinciei Lower Saxony ... Aşa se zice la noi, la Bucharest, la Saxonia Inferioara (Niedersachsen), diăr mistăr. Link to comment
Mircea Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 'Oct 17 2008, 08:38 PM' post='382903'>Cu ocazia Festivalului de tuning 2008 Drift&Sound 18-19 septembrie de la Romexpo, va asteptam sa ne vizitati la standul BlueXenon . Oferta este valabila in perioada 18-25 octombrie . Mah, ce nehotarat esti! Link to comment
tolin Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 P.S: Un mic secret: nu te mai ghida cand schimbi vitezele dupa kilometraj, incearca sa te uiti la vitezometru. Dar, din cati in cati km schimba omul ? Link to comment
Mircea Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Am o intrebare! In bord sunt 6 becuri din care se aprind doar 5, celelat ce face? Sta stins evident... Link to comment
john Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 ...Parcă după 18 seara... Ba parca dupa 18 dimineata... Link to comment
Mircea Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 are un singur bec ,vezi ca e prins in doua suruburi uitete umpic sub margenea aia si le vezi ,e super usor de schimbat spor.eu am descoperit cei acolo cand ma chinuiam sa ajung la un surub in spatele casului,nam reusit pacolo trebuiasaincerciprinteavadeesapamentpoateputeai. Link to comment
Mircea Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Eu d-aia nici nu beau cafea, ca nu-i simt nevoia, dar nu refuz niciodata una. Din ciclul "Vreau, da' n-am sau Am, dar nu vreau!" Link to comment
lascarica Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 (edited) Sta stins evident... Poate clipeste des ----------------- QUOTE(closchkutza @ Oct 22 2008, 08:56 AM) P.S: Un mic secret: nu te mai ghida cand schimbi vitezele dupa kilometraj, incearca sa te uiti la vitezometru. Dar, din cati in cati km schimba omul ? Tolin meriti o caramica pt. asta ! Sa vezi 3 lesinati pe sub birouri noroc ca sefu e la pascut... ------------ QUOTE(laurentziu83 @ Nov 12 2008, 05:34 PM) Eu d-aia nici nu beau cafea, ca nu-i simt nevoia, dar nu refuz niciodata una. Din ciclul "Vreau, da' n-am sau Am, dar nu vreau!" Cred ca s-a uitat prea mult la luarile de cuvint in Parlament Edited November 12, 2008 by lascarica Link to comment
tolin Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showt...mp;#entry387584 ... adidasi puma si white-jeans negri ... Link to comment
zeneseu Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 (edited) Din ciclul "viitoarea mea nevasta trebuie sa se f**a bine si sa fie fata mare"... ... Dar in rest, daca esti la salar, ai avut bani sa-ti iei Aveo nou la un moment dat (eu n-am bani sa-mi iau un Matiz nou la ora actuala, de ex), atunci de ce pana mea te doare atata de consum?... Edited November 17, 2008 by ZeNeSeu Link to comment
laurentziu83 Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 iar cand stau si astept masina de tractari privesc masina si uit de faptul ca m-a lasat in drum si mai aud cite un trecator exclaman: domle ce masina frumoasa ! . Sa mori tu ca esti asa poetic cand te lasa masina de jdemii de euro in drum. Link to comment
andrew Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 imi place tzi la ea nu ca alti de exeplu taicamiu imi place de tine tineo tot aja ca e bine super masina numai culoare nu prea e aja buna dar in rest e super ingrijita.Ar fi fost bine daca aratai ji o poza dinauntru sa vedem cu o intreti da oricum e foarte bine.Succes Zuper mijto frate. Tzineo tot aja. Link to comment
Mircea Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Multumesc dar am gasit. Imi cumpar din Bucuresti. Rog un operator sa inchida! Operati baieti, operati! Link to comment
lascarica Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 (edited) Sa mori tu ca esti asa poetic cand te lasa masina de jdemii de euro in drum. Raule Noi cu si el cu "> si dupa ce nu opreste nimeni Asta-i din categoria Passat cu cauciucuri luate de la carutze... Edited November 19, 2008 by lascarica Link to comment
ileana Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 (edited) Urasc masinile carora lumea le pune volanuri de BMW. Eu am vazut chiar multe beemveuri cu volanuri de BMW! Ce hidoşenie! Edited November 25, 2008 by ileana Link to comment
Salex Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 (edited) in strada noastra s-a intamplat acum vreo 3 luni calaul fara proprietar au luat la fuga si nu au dat prioritate scodei. Afurisit calu' ala ... contravenient in toata regula. Cum au luat-o el la fuga si nu au dat prioritate scodei ... tz tz tz. Edited November 27, 2008 by Salex Link to comment
john Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 (edited) in strada noastra s-a intamplat acum vreo 3 luni calaul fara proprietar au luat la fuga si nu au dat prioritate scodei. Ca in Fat Frumos si calaul proprietar'less P.S. Eu inteleg ca la caruta erau 2 calai, unul cu proprietar si unul fara, si ala fara proprietar a luat-o la fuga Edited November 27, 2008 by john Link to comment
Salex Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 (edited) Pe-aici deja au ajuns la 10 lei/kg porc viu, deci nu se merita cand gasesti in Metro jumatati de carcase la 11 lei/kg. Totusi, in ianuarie-februarie cand vor ajunge preturile la 50 lei/kg o sa iau un porc viu ... Nu iei cu 10lei/kg insa astepti februarie sa iei cu 50 ??? PS: de unde ai informatiile astea asa de sumbre privind evolutia preturilor ? Edited November 28, 2008 by Salex Link to comment
Lucian M Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 (edited) 1. Nu sunt fanatec (atac la persoana) ar trebui sa iei warn De semne de punctuatie nu vorbeste nimeni. LE: scuze de interventie. Edited December 1, 2008 by Lucian M Link to comment
Tommy Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Hai bre A.B! ,s-au ce`o fi. Pfoaaaa Link to comment
Lucian M Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Maaaama, cat-a mai revolutia. Asa e. Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Laurentiu, ca sa scoti 10 sec suta cam trebuie sa ai ceva de genul 100cp/1000kg.La o masina de 110 de kile ca sa ajungi la 190 ai nevoie de 100 de cai. Ale dracu' carturi! Link to comment
uskt2005 Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Combustia se face mai complet. Mai complet, cat mai complet, cel mai complet...aha, am inteles... pur si sumplu complet Link to comment
tolin Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Ti-am mai spus! Foloseste functia search! Este ultimul avertisment! ... Ce urmeaza dupa avertisment ... atentionarea ? Link to comment
Recommended Posts