VFX Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 (un SUV pe benzina e incomparabil mai lenes decat un benzinar) In concluzie...care e mai rapid? Link to comment
EM!L Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Fara neplaceri, oricare ar fi ele, sa nu fie. Faină urare... Link to comment
sebian Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Combinatia gume de vara tocite (sau mai uzate, ma rog) si zapapa nu e una prea fericita. Daca unii se mai descurca- treaba lor. Si eu ziceam mai demult- ce trebe gume de iarna. Acum nu stiu ce sa fac sa pun si pe spate (n-am jante, gume gasesc f usor). Dom' profesor, pai cum bre, gumili de vara nu sunt pe jante? Sau ruleaza in imponderabilitate? ...si ce ziceai de saracu Zapata? ca e pa pa? Link to comment
Salex Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Eu recomand pentru asfalt ud GY UG7+ si Vredestein winter extreme. Din experienta proprie au aderenta proprie. Eu ... nu prea am inteles cum e treaba asta cu aderenta proprie Cum se comporta niste anvelope care au aderenta altora ?????? Link to comment
Mircea Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Cum ti-ai dat seama de defectiunea bieletelor antiruliu-zgomote ,batai etc? Tu ai observat ceva anormal ?.S-au mecanicosii la revizie ?.E bine de stiut . Mercii Cand prea multe, cand deloc Link to comment
tolin Posted January 13, 2009 Share Posted January 13, 2009 http://www.gmclub.ro/forum/index.php?s=&am...st&p=398966 Maine gasesc unul care da reply la cartea de telefon, ca nu doare. Link to comment
rm.popa Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Dai telefon te programeaza si nu ai nimic de pierdut in afara de KM` etri si timp pierdut . Pierderea timpului pierdut ar trebui să fie un câştig, nu? Sau e un fel de "undo" in real life? Link to comment
tolin Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Realizat up-date extrem de simplu cu camerele fixe din Romania. Spre uimirea mea, sistemul permite modificarea in profunzime a software-ului, nu exista nici un fel de blocaje care ar trebui hack-uite, dupa cum am auzit ca ar exista pe unele GPS-uri. Conectezi pur si simplu la calc, deschizi fisierele care te intereseaza si modifici, adaugi sau stergi pe acolo intr-o mare veselie. Evident ca nu am facut nimic, doar am adaugat o voce feminina, (ma exaspera Marcel cu vocea lui metalica) si update la harta Ungariei + pozitia camerelor radar fixe. Verificat astazi dupa update si deja iconurile de camera fixa si-au facut ...vazuta prezenta, insotite de semnale acustice. Intr-un cuvant, super afacere. Astept in continuare telefon pentru xenonul care nu mai vine odata pe stoc...ufff...abia astept. Ce imi plac mie cei care confunda configurarea cu modificarea in profunzime si datele cu codul executabil. Ii ador si de asta ii pun la loc de admirat, la Gazeta. Link to comment
tolin Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Desi poate este un tarziu, am sa postez si eu si sa prezint gandacelul pe care l-am achizitionat acum 2 luni si care aproape a implinit 3000km. Pentru ca a fost cuminte, buburuza a primit autocolant, cam tarziu ce-i drept. N-am mai scris de ceva timp aici..Buburuzul a implinit 11.340km, a trecut de bariera psihologica a celor 10.000km ... Si ce, Matizul nu e un Porsche mai mic? ... Trage de nu-i adevarat, motorul in sarcina se aude ca un mic Porsche ... Buburuza mea iti transmite multumiri pentru compliment. Arata bine pentru ca am grija de ea ca de o fiinta vie(sau pe aproape ... Astazi buburuzul obraznic a fost dus la doctor ... Hihi, astazi am dus masinuta sa faca baita ... Maty a facut we asta cunostinta cu zapada, a doua oara in viata sa, numai ca de data asta a avut ocazia sa si mearga pe zapada destul de mare ... Link to comment
rm.popa Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 am mers cu benzina pe care o mai aveam in rezervor pana mi s-a aprins pompa (estimez ca mai aveam undeva la 2 litri de benzina) Înseamnă că n-a ars aşa de mult... Link to comment
Salex Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 ... in bucuresti cand e vremea urata se merge frumos chiar ,da cand ploua si ninge sau ceatza,parca toti turbeaza ,nustu de ce . Buna observatie insa eu as vrea sa aflu ce inseamna "vreme urita" Link to comment
tolin Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Aducem orce piesa din gama daewoo, piesele sunt de origine, livrarea se va face prin fan curier plata ranburs. Pt. orce detali ne puteti gasi la ... Link to comment
Mircea Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Cand am cumparat buburuza mea i-am schimbat bujiile si i-am pus NGK. Acu' nu stiu cat de NGK or fi, dar s-a schimbat in bine zgomotul motorasului si se-nfige mult mai bine. Acum vreau sa i le schimb din nou si am cumparat Genuine GM, dar am avut surpriza sa gasesc inauntru Bosch super r6 wr8dc ! Acu' nu stiu cat de Bosch or fi astea, dar cred ca sunt mai bune decat Champion! Tomita Necredinciosu'! Asteptam cu incredere si testare altor marci de bujii. Link to comment
Leutzu Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Nu toate farurile au lupa! Treaba e ca ne prezinta un filmulet cu xenon cu lupa, si el vinde doar becurile! Hai sa intreb altfel: Kituri Bi-xenon cu lupa ai? Nu cred ca are, dar daca vrei am eu niste becuri cu lupa de la o lanterna ) Link to comment
rm.popa Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Update-urile pe MS sunt niste frectii. La fel si SP-urile. Eu nu mai dau update-uri .Oricum calculatorul mreu e cam plin de virusi, dar nu ma mai intereseaza, la vara sau mai devreme imi iau laptop. Da' oare când l-am citit şi l-am citat... m-am infectat? Nu de alta, da' io am laptop... Da' oare voi dacă citiţi acum... vă infectaţi? Sunteţi haliiiiţi !!!! Link to comment
Mircea Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Sunt f f multumit de consum dar i-as schimba bujiile cu unele ngk pt ca am vazut ca majoritatea le-ati recomandat majoritatea! Bujia loveste din nou. Link to comment
MCojo Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Eu am LCD de 86'' ... 86'' = 218.44cm diagonala unui LCD?! > Ce camera ai pentru asta?!!! Link to comment
rm.popa Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Exista o interfata pentru comenzile de volan la kalos,dar care sa fie universala?Daca pui un dvd rabatabil sa ramana totusi si comenzile dupa volan. Adică să nu fie una dintre interfeţele alea care aduc comenzile în faţa volanului? Link to comment
Mircea Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Relax, daca eu nu imi aduc aminte nu erai in nici un pericol, constinetizez fazele cand am abut bulan sau cand am trecut la mustata ! Ce faci bre? Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Youtube (sau altceva similar), te rog! N-am, e primit pe mail. Link to comment
Satori Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Din ciclul: ce se intampla cand ochii gandeste singuri. Si da, in 80 % din timp nu ma uit in fata ci in oglinzi, ochii vad singuri in fata, insa spre oglinzi trebuie sa ii directionez eu. Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Mintete frumos in continuare ca poate o sa fie mult mai bine maine. ... Liniuta de despartire unde e? ... Dacia cu 4 faruri se inventa-se pentru iubitorii de BMW. Link to comment
Lucian M Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 totusi,nai adus o masina si cu atatea stele ca loganu 30000000.gif aveo cam strist 1,5 stele wtf ? loganu deja are airbaguri laterale 30000000.gif Cine are- are. Link to comment
sebian Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 "dar tinand cont ca masina mea are motor 1.6cc" Da dar nu stie ca matizul are 8.0l soarta Esti sigur ca 8.0 l are matizul la motor? sau 0.8? Nu de alta dar ar trebui sa puna motorul pe bancheta din spate, ca sa aiba loc Link to comment
Mircea Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Eu nu am gasit baterie deia si caut de 1 an si mai bine.eu stau cu bateria originala.Am impresia ca are un sistem prin care se incarca cand e in contact.Altfel nu vad cum m-ar fi tinut 4 ani aproape.Am cu masina(kalos HB 1.4) 152.000 km S-a inventat incarcarea bateriilor prin telepatie! Link to comment
Recommended Posts