uskt2005 Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Asta nu-i nici de caterinca nici de kitch, asta e de... sa nu faceti asa ceva niciodata: Mercedes cu urechi Link to comment
uskt2005 Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Nu-s oglinzi de rulota Oglinzile de rulota astea sunt: Link to comment
martiz Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 Nu-s oglinzi de rulota Oglinzile de rulota astea sunt: Hei! Bursa e in alta parte!!! Link to comment
Tommy Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Neata ! Baieti si fete .Wekend ,wekend dar si un pic de ciubuc. Cu romana ca romana.. dar la englezeasca ai facut progrese mari, curat ciubuc Link to comment
puchi Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 (edited) Englezule Te-a deranjat un e .S... Edited February 14, 2009 by Mircea Daca-ti dau warn acum pentru comentarii la Gazeta, sunt al dracu' nu? Link to comment
rm.popa Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 Sfatul meu protejeaza pragul spate +usa cu colant transparent Deci nu autocolantul e cel care protejează, ci sfatul d-lui! Se găseşte de cumpărat? Că vreau şi eu să protejez zonele alea. Ce ţi-e şi cu scrisul ăsta puchinos... Link to comment
Bogdan_80 Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Tocmai Sebian lipseste de acolo..Io-te ce status avea un colega la ym: "Grupul barbatilor liberi si fara responsablitati saluta fraierii care alearga dupa cadouri" E un coleg sau o colega? Link to comment
Mircea Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 ar trebui sa fie o chestie de siguranta ca sa nu se descarce bateria supt o anumita limita! nu s-au gandit la asta! De la supt s-a descarcat Link to comment
Salex Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 salutare as dori si eu jante de CIELO 173/70 R13 ? Daca da vreau si eu sa stiu pretul? Oare ce gume or merge pe jantele alea ? Si cit or costa ??? Link to comment
Lucian M Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 (edited) Acum 2 saptamani am facut si eu revizia de un an/12k km. pentru Aveo sedan 1.4 14V la GTT Bucuresti. N-a mai avut bani de inca doua supape. Sau le-a taiat cu flexu'? Edited February 19, 2009 by Lucian M Link to comment
Bogdan_80 Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 salut ,sunt un matiz din 2008 care am 17000 km si mi-a aparut o bataie pe dreapta fata mecanicul zice ca era de la o bucsa caseta dreapta dar a fost schimbata (garantie) si tot asa face ,ideea e ca se aude doar la relanti si am citit si nu cred sa fie problema care a mai fost la altii dar astept daca se poate replici .va multumesc de pe acum Primul matiz care posteaza Matiz ma uimesti! Link to comment
cris06 Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 ... Chevrolet Cruze se va vinde sub titulatura aceasta titulatura pe anumite piete, respectiv sub titulatura de Daewoo Lacetti pe alte piete. Hai mai Mirceo ce naiba cu titulatura asta! ) Link to comment
Salex Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 Desi postul are peste 6 luni, abia azi am observat ce motorizare slaba are un Chrysler 300M: Chrysler 300M-Motor 3,5L , 86 kW ... Link to comment
Mircea Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Pai de dat l-am luat a doua zi dupa ce am depus plangerea impotriva politiei. )"> Link to comment
cris06 Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Interesativa si voi la Accesori auto pentru Daewoo sar putea sa gasiti mai mult ca sigur gasiti si daca nu gasiti macar incercati ca nu pierdeti nimica. E de ceva timp postul dar i-am gasit locul! Link to comment
Mircea Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Impresii - suna ceva mai bine - e mai puternic, cu toate astea boschmann-urile din bors rezista eroic Or rezista eroic si cand pui leusteanul? PS Stiu ca d e langa s pe tastatura, dar suna haios anyway Link to comment
cris06 Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Buna seara.In urma cu jumatate de ora cand sa plec din fata blocului,merg zece metri dau sa fac pe o strada la dreapta,vreau sa bag in viteza dar...nu intra.Curios.Caut a doua,a treia, a patra nimic .Maneta se plimba alandala nu mai are cursul ei normal.In schimb cu chiu cu vai am reusit sa ajung in fata bloculu,nici eu nu stiu cu ce viteza.Is toatal bulversat si nu stiu ce are .Oricum masina e in garantie dar nu stiu ce sa intamplat.A mai patit cineva asa ceva.Helllllpppppp. ( ( ( Poate o fi fost de la . )"> Link to comment
tolin Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 (edited) Da, imi place sa admiri Kalosii din spate ... Fenomenul Nuti Baselu loveste din nou, chiar daca involuntar. Edited March 4, 2009 by tolin Link to comment
tolin Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showuser=21645 IIsuse, esti Tu ? Link to comment
cris06 Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 (edited) Salut, am vazut pe un site ca unii fac scuturi pt Matiz (...). Intrebarea mea este : ce traseu va mai avea aerul spart, la viteze mari??? nu cumva, daca voi acoperi toata zona de sub motor, ii modific traseul (de fapt il opturez) voi pirde directia????Precizez ca eu am scosasa carcasa filtrului de aer, ca am unul sport, si acu e un gol destul de mare in fata. Ma gandesca ca autostrada + 140km/h + masinuta usoara + vant + depasire tir + SCHIMBAT traseu aer spart, sa nu ma trimita in sant...Astept un sfat de la cunoscatori, va rog.Multumesc Fiindca, inca e rece, ca sa nu te "trimita" in sant, poti "optura" aerul spart cu una bucata carton de la cutii de de "igzemplu"! Sa mai scriu? Edited March 5, 2009 by cris06 Link to comment
VAXXi Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Bine ca nu-l "septureaza". Sau "cincitureaza". Link to comment
Wolfman Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Daca nu vrei sa-ti treaca prin condensor sau radiator impreuna cu bara si ce mai tine de partea de vopsitorie/tinichigerie, nu opresti sa acorzi prioritate. ... Ce-i prea mult strica, as usually... Link to comment
cris06 Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 (...). Jocul se regleaza prin strangerea piulitei. N-au cum sa-si faca joc, piulita nu se destrange, are o siguranta. Bine ca nu se "dezintepeneste" ... ) Link to comment
Recommended Posts