Jump to content

Gazeta De Perete

alx

Recommended Posts

Am fost si m-am interesat cat m-ar costa piesele daca le-as lua separat si costa cam 5200 RON (filtre, ulei motor si ulei cutie, curele distributie, bujii)

Deci ... discutam de piese de Matiz ! I-au pus astia de la Craiova motor de 8l, Hemi ? :scarpin:

Uite si supapa minune:...
Am gasit o supapa...20RON
Am ramas dator cu o poza:
Am reglat sa "bata" jetul perdea spre baza parbrizului.
Inca nu am iesit din oras, dar banui ca nu o sa coboare jetul sub stergatoare. Acum incep sa stropeasca de la ~80-100mm deasupra stergatoarelor si continua si mai sus pina aproape de cupola.

Dupa ce faci si testul asta, problematica asta a chibritului trebuie postata la sectiunea tiuning.. faci matale un tutorial.

Edited by Tommy
  • Like 1
... Chiar daca se vor arde cu repeziciune, lumina pe care o dau XP si VP este mai mult decat satisfacatoare pentru mine, indeosebi noaptea ...

Ziua ma satisfac si pe mine.

Edited by tolin
  • Like 1

Din categoria: "Cum sa nu fiu un nimeni sau intelegerea dublei negatii"

Nimeni nu-i intelege ironiile, asa ca lasati-l in plata Domnului :-j
Edited by tolin
  • Like 1

Din categoria "vecine, caprele noastre nu pasc aceeasi iarba?!?!? De ce a ta e mai grasa?!?!?"

Englishman- mergi preponderent cu carrera100?! Cam acelasi salar am si eu, dar sincer nu imi prea permit (sincer, o singura data am bagat vreo 15 litri de top99 de la petrom- in rest doar gaz de 95)...

De unde poti deduce ca uneori :rolleyes: profii de sport o au mai mica (despre leafa vorbesc, daaa?) decat cei de engleza.

Edited by Mircea
Propuneti voi atunci masuri adecvate pt. a nu te trezi depasit de TIR cu 160-180, cu altul in curba(si nu numai) pe banda ta, sa fii fortat sa frinez la maxim si sa iesi pe pietris de altul care te depaseste pe linie continua...

Din categoria TIRU' de formula 1!

... Prefer ca legile despre circulatie sa fie elaborata de oameni care SOFEAZA, de oameni care se confrunta zilnic cu drumuri neincapatoare, cu bizoni in trafic, cu semafoare nesincronizate, cu marcaje necorespunzatoare, cu treceri pietonale ascunse, samd; Daca e facuta de un jurist care nu a stiut niciodata ce inseamna prioritatea de dreapta, sau pe ce parte se depaseste tramvaiul, e posibil ca acea lege sa nu contina nimic util ...

Precum Regulamentul la fotbal, scris de catre oamenii care vin din iarba.

Edited by tolin
  • Like 1

Din categoria: "Noi muncim, nu gandim"

Ce stiti voi mai bine sa faceti,ati facut,criticati pe toti care incurajeaza tuningul.Dupa cum am stat si am privit,acest topic chiar nu are rost sa il mai tineti,stergetil,nu isi are rostul,putini din voi aveti habar de asa ceva,si aia ii inumeri pe degete,restul sttttttt tinetile stok si aveti grija de ele.
  • Like 1

Din categoria: "bea, bea, nu te lasa, uita ca viata e grea" sau "cum sa dam cu masina prin gropi, o data in panta si apoi in rampa"

Da dar nu inca la cele auto.

Cauze posibile

- so busit capu care citeste CD-ul

- so intepenit motrul care muta capu de la socuri (Da si tu putin masina prin gropi cind bagi CD-ul - incearca o data cu masina in panta si apoi in rampa)

- so busit electronica aparatului.

Concluzia dul la un electronist sa til diagnosticheze si daca e posibil sa-l repare.

Daca mai e pe garantie masina schimba unitatea la service.

PS la asta rade si hilara, va garantez.

Edited by tolin
  • Like 1
... in general la majoritatea reglajul manual poate fi mai bun ca in fabrica, dar nu intotdeauna. (40%)

Deci ... o majoritate de 40% ! Regula asta s-ar aplica si la alegeri :scarpin: ?

Edited by Salex
... o sa incep sa ii fac nijte "imbunatatiri" .. ma gandeam sa incep prin a-i pune geamuri .. ca nu are..

Ce calici coreeni astia ... nu au pus geamuri la masina :D

Te-ai gandit la o curatare ultrasonica a injectoarelor?

DIn benzina se depune carbon in timp pe suprafetele interioare si injectoarele nu mai dau aceeas iacantitate. Se reduce puterea pe toata masina daca se depune uniform la toate 4 injectoare, uneori merege dereglat daca se depune aiurea.Oricum nu strica. Se face pe stand de calibrare unde poate citi catiatea injectata. Nu se pot calibra, fiind capsulate, daor curata s ischimba garniturile, dar se fac teste de uniformitate, sparybilaitate ( se verifica amprenta de injectie), testul de etanseitate si l ise schimba si mini filtrele din interior. Se ma verifca si rezistenta bobinelor. Le cam aduci in stadiul de noi.

No comment ! Alegeti voi ...

• 2 weeks later...

... in felul acesta bagati si ce este cel mai optim si cel mai bun.

Mda ... cel mai optim ... care nu e cel mai bun.

Edited by Salex

... presupun ca de la asta vine KLAJ (K de la tara de origine (Asia), L de la producator (Korea), A de la producator (Daewoo) ...

Oooook, am inteles. Mare tara asta, Asia :D

Pai sigur ca e important consumul, indiferent cat costa ecranul. O plasma la dimensiunile alea consuma 2.5-3 ori mai mult. Gandeste-te la mediu putin..

Aviz amatorilor care poluati mediul cu plasmele voastre, sa va fie rusine.

• Like 1