Jump to content

MASINA ECOLOGICA!!!

VIPER

Recommended Posts

Incearca sa identifici cultura, cine stie... poate da si roade :) :lollol:

Sa nu fie cinepa ca te salta astia pt trafic ...

Super misto... Deci la intilnire iti aducem ierbicid?

Sau poate iti creste din plopul sub care parchezi, uite asa am rezolvat problemele cu spatiul verde :)

Cum sa nu fie spatiu liber??? Ca e o tona de spatiu in zona aia, de sus pana jos... Ar trebui sa fie altceva acolo? Si revin si zic, au si alte masini aceeasi problema, si subliniez masini, nu Dacii (no offense...)!

Recunosc că nu m-am uitat atent niciodată la locul ăla, dar acum după ce-ai păţit tu, o să mă caut şi eu de vegetaţie :lol:

Aşa, şi ca să continuăm caterinca: trebuie să anunţi la organizaţiile ecologiste, să nu cumva să distrugi vreo specie rară de plante. Sau ai putea să montezi nişte vase mici cu apă, câteva insecte şi-ţi faci un mic colţ verde, întotdeauna prinde bine puţină relaxare în ambuteiajele bucureştene ! :lollol:

Vezi ca plantelor le trebuie caldura (le pui un minicalorifer acolo) si muzica clasica (AC/de ce), sa prinda radacini trainice si sa creasca cât eucaliptii, ca sa te bucuri (si tu si altii) de ele. Fotosinteza placuta!

Pentru cine e vegetarian...eu sunt fan "ceafa de prok si mititei", astea sunt fructele mele.

PS. Din cate se pare, daca nu organizeaza Ovidiu nu se anunta nimeni amator...

Eu m-as baga daca mai sunt si alti amatori si e vremea frumoasa.

Staţi că mi-a mai venit o idee: poţi să-ţi cultivi liniştit "iarbă" ;) acolo, că nu le găseşte poliţia în vecii vecilor :afro:.