VIPER Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 Dragii mei... Nu stiu cum sa va zic, dar... Mi-au crescut plante in aripa la masina!!! Cine nu crede sa vada pozele, sau pe viu cand ne re-vedem... Link to comment
VIPER Posted May 27, 2004 Author Share Posted May 27, 2004 Continuare... Am si in dreapta, dar mai mici si mai putine... Link to comment
FLEX Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 Mde! cam nasol! buba de conceptie ... asta este, esperoshii sa-si verifice din cind in cind recolta! Link to comment
Instinkt Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 Cred ca o noua pasiune de-a ta o sa fie de acum incolo, gradinaritul... Chiar sunt curios cum au putut sa inceapa sa creasca acolo... Link to comment
VIPER Posted May 27, 2004 Author Share Posted May 27, 2004 Stai sa vezi ca are si un coleg la Mitsubishi Galant... Ia cautati-va si voi de plante!!! Link to comment
Instinkt Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 La buburuzele noastre, nu prea au unde sa-si faca veacul. Link to comment
NFS Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 Ia sa te uiti si prin portbagaj, sa n-ai si vreun viespar! Link to comment
sprite Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 ...pai vezi daca umbli teleleu? Te-ai dat pe langa Buzau, pe la vre-un concurs, ceva, si-ai strans niste azotat, ca prea ti-au crescut salatele! Link to comment
Shenck Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 Incearca sa identifici cultura, cine stie... poate da si roade Sa nu fie cinepa ca te salta astia pt trafic ... Super misto... Deci la intilnire iti aducem ierbicid? Sau poate iti creste din plopul sub care parchezi, uite asa am rezolvat problemele cu spatiul verde Link to comment
VAXXi Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 E ciudat, că în mod normal acolo nu e spaţiu liber. Adică nu poţi vedea spaţiul unde ţi-a crescut ţie verdeaţă ! Ai o problemă de Dacie http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=5326 . Link to comment
VIPER Posted May 27, 2004 Author Share Posted May 27, 2004 Cum sa nu fie spatiu liber??? Ca e o tona de spatiu in zona aia, de sus pana jos... Ar trebui sa fie altceva acolo? Si revin si zic, au si alte masini aceeasi problema, si subliniez masini, nu Dacii (no offense...)! Link to comment
VAXXi Posted May 27, 2004 Share Posted May 27, 2004 Recunosc că nu m-am uitat atent niciodată la locul ăla, dar acum după ce-ai păţit tu, o să mă caut şi eu de vegetaţie Aşa, şi ca să continuăm caterinca: trebuie să anunţi la organizaţiile ecologiste, să nu cumva să distrugi vreo specie rară de plante. Sau ai putea să montezi nişte vase mici cu apă, câteva insecte şi-ţi faci un mic colţ verde, întotdeauna prinde bine puţină relaxare în ambuteiajele bucureştene ! Link to comment
VIPER Posted May 27, 2004 Author Share Posted May 27, 2004 Daca da si fructe? M-am scos! Rosii Espero, sau Dovlecei Espero, sau Papaya Espero!!! Link to comment
Castravete Posted May 28, 2004 Share Posted May 28, 2004 Hehehe ... sheful meu are o superRnova .. si el are aceeasi problema .. uite idee de "iarba la purtator" Link to comment
ovidiuc Posted May 28, 2004 Share Posted May 28, 2004 Daca sunt palmieri merge si o piscina cu niste fete pe langa? Link to comment
florinbad Posted May 28, 2004 Share Posted May 28, 2004 Eu zic sa renunti la jacuzzi si la blonde si sa te apuci mai bine de IKEBANA! Da mai bine la trafic! Link to comment
Castravete Posted May 28, 2004 Share Posted May 28, 2004 ikebana.. bbonsai .. si alte cuvinte in limbi straine .. cel mai bine ar fi sa decopertezi zona respectiva .. sa lasi putina lumina .. Let the "fotosinteza" begin ! Link to comment
florinbad Posted May 28, 2004 Share Posted May 28, 2004 Vezi ca plantelor le trebuie caldura (le pui un minicalorifer acolo) si muzica clasica (AC/de ce), sa prinda radacini trainice si sa creasca cât eucaliptii, ca sa te bucuri (si tu si altii) de ele. Fotosinteza placuta! Link to comment
iuzar Posted May 28, 2004 Share Posted May 28, 2004 Si sa-mi dai si mie ceva seminte ca daca se simt bine pe Expero imi gac si eu o mini-gradina botanica... 8) Link to comment
brusli Posted May 28, 2004 Share Posted May 28, 2004 acum aveti o noua optiune pt. gratarul de duminica Link to comment
iuzar Posted May 28, 2004 Share Posted May 28, 2004 Pentru cine e vegetarian...eu sunt fan "ceafa de prok si mititei", astea sunt fructele mele. PS. Din cate se pare, daca nu organizeaza Ovidiu nu se anunta nimeni amator... Eu m-as baga daca mai sunt si alti amatori si e vremea frumoasa. Link to comment
Castravete Posted May 28, 2004 Share Posted May 28, 2004 dadada gratar ... gratar .. flex "le chef" mdeci s'a lansat ideea ? .. cu gratarelul duminica ?.. ceva feedback ? Link to comment
VAXXi Posted May 28, 2004 Share Posted May 28, 2004 Staţi că mi-a mai venit o idee: poţi să-ţi cultivi liniştit "iarbă" acolo, că nu le găseşte poliţia în vecii vecilor :afro:. Link to comment
iuzar Posted May 28, 2004 Share Posted May 28, 2004 Yep, si daca ramai blocat in trafic scoti mina pe geam, rupi cateva frunze, iti fac o tigara si... :afro: weed Link to comment
Recommended Posts