Jump to content

Bug-uri Pe Forum!

MethodRO

Recommended Posts

Ia intraţi voi pe forum, fie prin www.daewoo.ro/forum, fie direct pe www.gmclub.ro/forum, autentificaţi-vă (logaţi-vă) şi în momentul imediat logării salvaţi pagina la Favorites. Iar la accesările ulterioare folosiţi link-ul din Favorites şi o să vedeţi că nu trebuie să vă mai autentificaţi!

PS: E mai uşor să dai cu pietre şi să te plângi că munceşti mult decât să gândeşti, nu?

Edited by rzvpopa

Toate cookies la mine in lista (daewoo, chewoo, etc) expira username si passhas intr-o ora, motiv pentru care (inclusiv) favul pe gmclub?chevyclub da in nas (ff 2.0.0.1).

Asta este, daca voua va merge poate am eu un bug, n-ar fi prima oara. Nu ma doare mana sa-l "conving" sa tina minte un userpass, credeam ca ajut.

P.S. Cum am reusit sa obtin un "Authorisation mismatch"? Ok, m-am oprit inainte sa stric ceva :P

Mai este un bug, la intalniri, cand esti pe site ca guest. Este sectiune privata, si ar trebui sa nu poti sa intri, dar poti sa dai clik pe ultimul post si ai trecut de autentificare. Adevarul este ca disponibil doar pt intalniri din regiunea in care e ultimul post, dar oricum ...

Am vazut ca la unele apare Proteced Forum, la altele nu ;) do something !

Ndi said:
P.S. Cum am reusit sa obtin un "Authorisation mismatch"? Ok, m-am oprit inainte sa stric ceva :P

Asta apare daca incerci sa te autentifici cu alt browser decat cu cel cu care te-ai autentificat anterior, fara sa fi dat "Log out" in sesiunea anterioara (IPB e setat sa faca verificare pe browser, si daca ultimul user-agent memorat nu se potriveste cu cel nou, face sesiunea sa expire, ca sa previna hijacking-ul).

Alinutz said:
Mai este un bug, la intalniri, cand esti pe site ca guest. Este sectiune privata, si ar trebui sa nu poti sa intri, dar poti sa dai clik pe ultimul post si ai trecut de autentificare. Adevarul este ca disponibil doar pt intalniri din regiunea in care e ultimul post, dar oricum ...

Am vazut ca la unele apare Proteced Forum, la altele nu ;) do something !

Asta e bug de IPB, o sa fac un ticket.

• 3 weeks later...
  rzvpopa said:
Ia intraţi voi pe forum, fie prin www.daewoo.ro/forum, fie direct pe www.gmclub.ro/forum, autentificaţi-vă (logaţi-vă) şi în momentul imediat logării salvaţi pagina la Favorites. Iar la accesările ulterioare folosiţi link-ul din Favorites şi o să vedeţi că nu trebuie să vă mai autentificaţi!

PS: E mai uşor să dai cu pietre şi să te plângi că munceşti mult decât să gândeşti, nu?

Exact asa fac de fo' saptamana si pana la urma tot la manuta ma loghez!

L.E. in fine, am mai facut o tentativa si sa vezi minune: de data m-a recunoscut ( dar un bug tot a fost pentru o perioada!)

aaaaa! inca ceva: la mine cica last visit a fost pe 26.07.2006;

Edited by OCEBE
  • 2 weeks later...

2 observatii:

1. nu se mai trimit mesaje pe email cand se raspunde la un topic

2. nu se mai pastreaza logarea pe forum (chiar daca itnru direct pe gmclub.ro/forum)

1. Vezi la MyControls (adica yours) > Email settings

2. Pui browserul sa-ti tina minte username-ul si parola... iar cind te loghezi, mai dai un click in plus. Asta-i viata, scurta si incalcita, cum zicea cineva.

1. este bifat si nu vine. Pana pe 24 veneau notificarile. Tie iti mai vin?

2. am pus... dar mai mult retine in softul de parole (firefox are o optiune), decat in cookie de la forum...

1. deci astea nu mai functioneaza din 24.01.2007.

2. retinerea de cookieuri nu mai merge nici pe internet explorer, am verificat.

3. mi-am amintit ca pe 24.01.2007 la 23.00 a picat forumul, pe 25.01.2007, la aceiasi ora 23.00 si probabil si azi, in jurul aceleiasi ore iar nu va merge. asta chiar ca "bug"...

SMS said:
3. mi-am amintit ca pe 24.01.2007 la 23.00 a picat forumul, pe 25.01.2007, la aceiasi ora 23.00 si probabil si azi, in jurul aceleiasi ore iar nu va merge. asta chiar ca "bug"...

Eu zic ca e deja un "feature"!

Satori, faci salturi in timp? La 11:08 citeam postul tau scris la 11:11! Evrika!

LE

Acum e 11:11, dar...

Edited by Moshu