Alex.T Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 VAXXi iti apreciem efortul depus. Nu conteaza ca nu merge bine. Conteaza ca merge. Link to comment
wallaby Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 VAXXi, merci muuuult de tot pentru ca ai inviat forumul! Mi-era dor de voi guys, zau asa... La multi ani! Link to comment
Laurycã Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Clar merge mai greu ca înainte. Link to comment
Abram Burel Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Pai, la ce pana mea folosesc atunci raidurile astea? Eu zic ca pana... asta (nu a mea) merita putin mai multa atentie... la anu'. La Multi Ani, pentru moi toti Link to comment
Wolfman Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Probabil au fost puse in raid1 (mirroring), raid5 este destul de costisitor... Link to comment
VAXXi Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Exact, mirroring. Daca aveam un HDD identic cu cele deja montate, era doar o chestiune de cateva minute ... pe cand asa, au trebuit schimbate ambele discuri. O operatiune foarte plina de adrenalina, tinand cont ca am desfasurat-o remote, de la 12 mii km distanta, prin telefon Link to comment
Salex Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Ma alatur si eu celor impacientati care ii multumesc lui VAXXI. Chiar mi-a lipsit forumul Link to comment
tolin Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 (edited) ... La Multi Ani, pentru moi toti Daca moi inseamna noi, e bine, daca nu, e tot bine, adica moi inseamna mui... Edited December 31, 2008 by tolin Link to comment
rm.popa Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Şi dacă "moi" înseamnă" eu, atunci este vorba atât de Dr. Jekyll, cât şi de Mr. Hyde, AKA AB/2. Link to comment
hitman Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 (edited) Multumiri lui Vaxxi & co pentru efortul depus! Sa faci asta in ultimele zile ale anului nu este tocmai usor tinind cont ca lumea se distreaza in aceasta perioada! Pe de alta parte, ca o constatare personala, motocilism.ro, daewooclub.ro si hyundaiclub.ro au fost down in acelasi timp. )"> Edited December 31, 2008 by hitman Link to comment
augustinionut Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 YESSSS!!! forum... Link to comment
tolin Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 ... Sa faci asta in ultimele zile ale anului nu este tocmai usor! ... Cel mai usor este s-o faci in primele zile ale anului. Apoi, in ordinea usurintei, urmeaza primele zile de la jumatatea anului. Eu nu-i inteleg pe cei care le fac in ultimele zile. In general, in acele zile este recomandat de la medic sa faci ce n-ai facut in toata viata. Link to comment
Satori Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 O operatiune foarte plina de adrenalina, tinand cont ca am desfasurat-o remote, de la 12 mii km distanta, prin telefon Man, daca ai fi fost mai aproape, tot nu s-ar fi schimbat nimic,... poate decat nota de plata la telefon Link to comment
VAXXi Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Lasa, da mai bine la momentul artistic asa In alta ordine de idei: se pare ca niste tzomputere infectate din Finlanda ne floodeaza la greu, asadar pana se rezolva cumva/ceva in directia asta, puteti folosi ca alternativa si http://www.gmclub.ro:81 ... "dati mai departe" Link to comment
Lucian M Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Deci tu flood-ezi forumul? Nu, zaiet- pagadi! Link to comment
augustinionut Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 OFF:Luciane , am si eu loc de intors cu frana de mana, acu ca e iarna ON:Cum ar fi ca toti cei inregistrati pe gmclub sa floodeze calculatoarele alea din Finlandia ? Io ma bag primu(am viteza de upload de 5kbps ) Link to comment
Lucian M Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Da' intri de pe dial-up cu modem din ala antic? Bine- eu vorbesc? Am avut zapp... Link to comment
augustinionut Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Intru cu un nokia6670 ...dialup...wap unlimited orange... beax Link to comment
Lucian M Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Nasol, insa mai rau e far' de rau. Eu am stat 2 ani pe zapp, pana mi-am tras clicknet. Bun- ne da cineva adresa la tzoputerele alea si instructiuni de flood-are? Link to comment
ALiCE Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Stiti ca www.daewooclub.ro[/forum] respectiv chevroletclub.ro inca nu merg, nu? Link to comment
EM!L Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Păi şi dacă nu merg(e), matale unde/cum ai postat? Link to comment
ALiCE Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 gmclub.ro e singurul care merge, si asta intermitent. Link to comment
NFS Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Back e un fel de-a te juca cu cuvintele... mie mi se incarca o pagina cam in 3-4 minute. Link to comment
Recommended Posts