Salex Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 (edited) Banuiesc eu ca este o urmare a politicii anti limbaj IRC insa, uneori, apar ... confuzii . In postul initial este scris corect, hai sa incerc altfel "de ce". Offtopic: Doar de curiozitate ... a fuzionat cumva de ce cu CEL sau a avut loc vreo preluare ??? Mi se pare dubios cum site-ul de ce-Shop "vinde" numai produse CEL. Hackereala ??? LE: Degeaba am incercat cu "", tot imi inlocuieste ... Edited December 26, 2012 by Salex Link to comment
augustinionut Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 a aparut iar chestia aia cu :"cavaleru' apocalipsei "... Nice... Link to comment
Salex Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Pai unde este bug-ul in povestea asta ? Link to comment
augustinionut Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Parca se renuntase la reputatie. Link to comment
VAXXi Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Da, la aia negativa, care era folosita aiurea (din moment ce nici Facebook, nici G+ nu au "minus" ... incep sa cred ca e in natura umana ca feedbackul negativ sa fie abuzat, chesti descoperita probabil si de ei). Chestiile care merita "plusate" pot fi evidentiate astfel. 1 Link to comment
augustinionut Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Bun. Pot sa imi dau un plus shefu' ? 1 Link to comment
augustinionut Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 (edited) Am numarat 10 boti doar din lista de useri: au nume de bot. Nupjigneejuit, Gooldenna, Andranira, Zilddeedo, dimaimpow, DaperiaLiva, Essaycet,, AbcrturDab, ADofegaffow, , JessicaWilliams Edited November 24, 2013 by augustinionut Link to comment
Salex Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Asta nu e bug ... e feature . Toti cei din lista (+ multi altii) au fost "linistiti". Link to comment
augustinionut Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 (edited) Bugnebug, mai vad vreo patru, ochiul de soacra nu ma inseala : Nupjigneejuit,Saint666, tisseuriree, wwillym, claud20012, Gooldenna, , trelddeathy, edazaradoonud, , metelkupon, Tintypoutty Un moderator sa verifice linkul asta http://www.gmclub.ro/forum/index.php/members/?sort_key=members_l_display_name&sort_order=asc&max_results=60&name_box=begins&field_4=google Edited November 24, 2013 by augustinionut Link to comment
Salex Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Cum iti spuneam, multi deja nu mai pot sa posteze. Din pacate a fost o invaze in ultimele zile, au aparut peste 300 de astfel de "colegi". Link to comment
VAXXi Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 I-am sters pe toti cu Google la profil si am schimbat intrebarea de inregistrare cu una mai grea. E randul lor acu' ... 1 Link to comment
Viktor Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Nu imi pot accesa nimic la profil. Cauza? Ce e de facut? Link to comment
VAXXi Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Nu imi merge masina. Cauza? Ce e de facut? Ai inteles ? acu' da detalii. Ce, cum, ce apare, ce zice. Link to comment
Viktor Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 (edited) Nu apare nimic, sefu. Dau click fie la PM-uri, notificatii ... si nici o reactie. Inca de ieri am observat asta, dar am crezut ca ceva temporar doar. Edited December 4, 2013 by Viktor Link to comment
NFS Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 I-am sters pe toti cu Google la profil si am schimbat intrebarea de inregistrare cu una mai grea. E randul lor acu' ... Vezi ca in ultima vreme, pe langa aia cu Google la profil, au mai aparut unii care umplu campurile respective (masina, locatie, etc...) cu cate doua litere aleatorii. Daca gasesti o solutie cum sa-i razi si p-astia tot "in corpore", ma intereseaza si pe mine. Link to comment
VAXXi Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Solutia a fost schimbarea intrebarii cu una mai complicata (filtru de cultura ) si ban pe primele 10 IPuri de pe care se inregistrau spammerii. Link to comment
Corneda Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Intrebare: sectiunea 'Masina mea' nu trebuia sa fie inaccesibila pentru cei neinregistrati? Eu de exemplu o pot vedea fara sa fiu logat. Link to comment
alx Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Nu neaparat. Noi nu "santajam" userii sa se inregistreze ca sa vada. Singura restrictie e la Bursa... Link to comment
mr_x4you Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 Nu mai merge functia "View new content" ? Link to comment
VAXXi Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 Ba merge. Ce anume nu-ti merge, mai exact ? Link to comment
augustinionut Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 A citit toate posturile si nu ii mai arata niuciunul nou. Asta pentru ca lipseste tolin, sebian, tommy, multi altii... Link to comment
mr_x4you Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 Ba merge. Ce anume nu-ti merge, mai exact ? Cand dau "View new content" cum fac de obicei sa vad posturile noi imi da: "Sorry, no new content found." Dar exista posturi noi pentru ca vad ca se posteaza. Link to comment
Shift1 Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 Dar exista posturi noi pentru ca vad ca se posteaza. Selecteaza din coloana stanga New since my last visit Link to comment
mr_x4you Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Am testat toate variantele: "content I have not read" "new since my last visit" etc., aceiasi problema... Link to comment
Recommended Posts