remix Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Eu unul vad TOATE pozele din postul respectiv, si cind il deschid prima oara si cind dau Refresh! Folosesc Firefox. Nu cred ca ti se incarca TOATE. Cred ca cele cu Oglinzile Laterale Rabatabile nu ti se incarca. In locul unde ar trebui sa fie pozele am pus eu link-ul pentru ca am vazut ca nu se incarcau. Daca tu vezi pozele cu oglinzile in post atunci inseamna ca esti mai jmeker decat toti ceilalti. Link to comment
NFS Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Remix > Acolo unde scrie Oglinzi laterale Tico este doar un link (http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s=&showtopic=10712&view=findpost&p=246610). Nu are ce sa mi se incarce. Daca ma duc la linkul respectiv, mi se incarca toate pozele de acolo, cele cu oglinzile rabatabile. Ce vrei mai mult?!? Later: Sorry, am citit mai atent, am priceput in sfirsit ca ai modificat si pus link, tocmai pt ca nu se vedeau pozele. Eu in schimb am citit postul in care semnalai bug-ul, dupa ce il modificasesi... probabil ca nu mi s-ar fi incarcat nici mie. Link to comment
VAXXi Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Tuturor celor care incearca sa vada post-ul respectiv nu li se incarca imaginile. Eu vad bine tot mesajul ... tot mai face figuri ? Ce are forumul de merge asa de greu? Pana il incarca imi creste barba! S-a mai imbunatatit situatia ? Link to comment
Tommy Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Asa se pare.. ca si-a dat drumu teava ) Mai ales ca nu era departe de mine Link to comment
MethodRO Posted February 28, 2007 Author Share Posted February 28, 2007 Da Vaxxi! Acum merge totul OK. Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 (edited) Linkul wiki bate in balarii mai nasol decat farurile lui Satori. Edited March 1, 2007 by Zmeul cel rau Link to comment
closchkutza Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Stie cineva de ce nu se poate schimba avatarul? Dau remove avatar, incarc o alta poza mai mica de 20KB si cand dau update avatar tot cea dinainte este afisata! Link to comment
Mircea Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Ai un avatar cu un matiz albastru pozat din fata langa un gard? Link to comment
Wolfman Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Dureaza ceva timp pana apare poza noua. Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 (edited) Apasa shift+f5 ca sa vezi noul avatar sau shift + refresh. Edited March 1, 2007 by Zmeul cel rau Link to comment
closchkutza Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Ai un avatar cu un matiz albastru pozat din fata langa un gard? S-a rezolvat pana la urma...adica se pare cum trebuie acum. Link to comment
Satori Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Linkul wiki bate in balarii mai nasol decat farurile lui Satori. Nu batea niciunde, sper ca farurile mele sa bata putin. L-am scos, pana se rezolva, sa nu-ti mai bata tie... capul. Link to comment
Amentys Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 (edited) Le datorez scuze moderatorilor...N-am stiut ca topicurile de la bursa apar cu intarziere, asa ca am incercat de mai multe ori sa postez , pt ca am crezut ca o fi vreun bug pe forum sau am scris cu greseli. La momentul respectiv am crezut ca validarea se va face rapid, deoarece erau cativa moderatori logati... Dar precizati si voi ca intarzierea ar putea fi de cateva ore,chiar 12-13. Asa ar fi normal, nu ..? Edited March 5, 2007 by iulian19 Link to comment
LYM Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 De ce nu ma mai tine inregistrat pe forum? (de fiecare data cand intru trebuie sa bag iar user+pass) Link to comment
Shenck Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Strege-ti cookies si relogheza-te, bifind "Logare automata" Trebuei sa faci asta pt daewooclub.ro, chevroletclub.ro , gmclub.ro pt a putea accesa orice link existent. Link to comment
hawkeye Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Observ ca nu-mi mai apare popup cand am PM nou. Decat imi apare mic in dreapta sus: 1 New message. E ceva global sau s-a bulit ceva la mine? Link to comment
Shenck Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 E ceva de la tine. Am testat acum cu ie, firefox si opera. Link to comment
NFS Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Vezi sa nu ai "block pop-up windows" activat. Adica poti sa-l ai, dar baga chevroletclub.ro la exceptii. Link to comment
rm.popa Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Dacă scriu un post şi vreau ulterior să fac o editare rapidă, la salvare pierde diacriticele (se transformă în "?") Treaba asta se întâmplă de o vreme încoace, nu e din totdeuna. Soluţia este full edit, prin care se păstrează diacriticele, dar nu e şi cea mai comodă. Link to comment
dreaQ Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Scrie fara diacritice ne prindem noi. Link to comment
rm.popa Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 (edited) Dac? 8 ore pe zi scriu cu diacritice, chiar n-am de gând s? fac un efort ca s? fac un lucru mai prost decât îmi iese f?r? s? m? obosesc... "> LE: test ?i la mine. Edited April 20, 2007 by rzvpopa Link to comment
rm.popa Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Se pare că la mine nu merge. Să fie de vină Vista? Link to comment
VAXXi Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Nu, la fel face si in XP. Probabil are ceva de-a face cu AJAX-ul folosit, tre' sa ma uit ce fisiere apeleaza editorul rapid. Link to comment
NFS Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 (edited) Edited June 29, 2007 by NFS Link to comment
VAXXi Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Da, esti dator cuiva cu un mesaj ) Serios acum, e din cauza update-ului de soft; nu intreba de ce, ca nu stiu nici ei. O sa se rezolve dupa ce mai primesti mesaje. Link to comment
Recommended Posts